• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چه کتابی مفیده؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hespride
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : چه کتابی مفیده؟

آقا تا پاتونو تو پیش نذاشتید دور آبی قلمچی و گاج سفیدو خط بکشید،اینا برای کساییه که می خوان تست های کنکورو ببینن!تقریبا همشونو که به اونا مربوطه!شما فعلا باید تشریحی کار کنید!عمومی که کلاس درس معلم بسه ،اختصاصی مبتکران ،الگو،خوشخوان ،اینا کتاب های خوبی دارن ،خواستید بخرید

شیمی:مبتکران(بی نظیره)
فیزیک:خوشخوان

سلام کسی میدونه برای اموزش هندسه چه کتابی مناسبه؟

آبی فاطمی برای دوم کتاب خوبیه

• لایک
امتیازات: sayra

من به عنوان کسی که دانشجوی انصرافی دامپزشکی و می خواد پزشکی بخونه میگن صد در صد خیلی سبز و دیگر هیچ. چون بار اولی که کنکور دادم با گربه زیست 56% زدم

به نقل از gensis :
من به عنوان کسی که دانشجوی انصرافی دامپزشکی و می خواد پزشکی بخونه میگن صد در صد خیلی سبز و دیگر هیچ. چون بار اولی که کنکور دادم با گربه زیست 56% زدم

گربه خیلی آسونه! خیلی سبز غلط غولوط و چرت و پرت زیاد داره. (بچه ها اونایی که داشتن حاضر بودن یه چیزی دستی بدن کتاب رو رد کنن بره)
من همگامان رو شدیداََ پیشنهاد می کنم.

من تقريبا هر چي كتاب زيست توي بازار بود رو داشتم و خوندم!
پيشنهاد من اينه:
اول سبز(چون همه مي خوننش و نكته هاي جالبي داره!البته پيش ٢ اش يكم ناجوره!)
دوم همگامان(تاليفي هاشم خوبه اما تستاي كنكور رو داره كه خيلي مهمه روش مسلط باشين!)
سوم فقط و فقط بانك سوالات تخته سياه(من خودم ٣٠ روز مونده بود به كنكورم با هزار بدبختي پيداش كردم و كلشو تا كنكور زدم و يكسري نكاتي داشت كه بعد n بار خوندن كتاب درسي بهشون توجه نكرده بودم!پيشنهادمم اينكه براي بعد عيد و جمع بندي نكته ها ،بخونينش!)

*چكيده زيست شناسي تخته سياه واقعا عاليه!مخصوصا براي دوران جمع بندي!
*٨٠٠٠ فقط سومش خوبه!دومش واقعا ضعيفه!
*خانه زيست شناسي هم بدك نيست اگه ديگه خيلي وقت اضاف اوردين و كتاب كم نگاش كنين ضرر نداره!

قبلا کتاب های خیلی سبز خوب بودن ولی من که امسال هم کنکور دادم هیچ[size=8pt]نتیجه ای نگرفتم....بخاطر همین ماه ها این کتابا خاک خورد و من فقط به کتاب درسی و سوال های جمع اوری شده ی معلم کلاس خصوصیم اکتفا کردم[/size]

• لایک
امتیازات: ghezi

این کتبایی که معرفی میکنم واسه کسایی خوبه که وقت زیاد دارن یا سرعتشون توی تست زدن زیاده البته واسه تجربیا:
اصولا واسه رتبه خوب آوردن باید زیاد تست زد
1. شیمی: شیمی آموزشی کتاب مبتکران، اول میخونی بعد از دور دوم میری سراغ کتاب تستیش، تستاش میزنی برای بار سوم کتاب آموزشیش میخونی و بعد کتاب تستیش میزنی تا اینجا کنکور 80% میزنی اون 20% به خاطر اینه که سوالات صرفا حفظی از متن کتاب میدن که حتی دکترای شیمی هم نمیتونه حلش کنه واسه رفع این مشکل میری کتاب شیمی جامع گاج سفید میخری که واسه خط به خط کتاب سوال طرح کرده
2. زیست : زیست خیلی سبز با دقت تموم واسه هر فصل 3بار میزنی و بعد از تموم کردن کتابا میری کتاب تست تخته سیاه (اسم کتاب تانک) میخری تستای این واسه مرور مطالب میزنی( به گفته مولف این کتاب با خوندنش زیست 100 میزنی) واسه ژنتیک مندلی کتاب کم حجم تخته سیاه و واسه ژنتیک جمعیت کتاب ژنتیک جمعیت خیلی سبز میخونی
الان ساعت 2:30 بامداد دیگه خوابم میاد بقیه درسارو بعدا میگم

بچه ها برا دوم ریاضیم کتاب معرفی میکنین ؟
شیمی و فیزیکو ریاضی . برا هندسه که نمیخواد کمک آموزشی یا میخواد ؟

Back
بالا