This is me
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- دبيرستان فرزانگان٢ :x
- شهر
- تهرانْ
- مدال المپیاد
- برنز زیست
پاسخ : شنبلیله
منظورم وُيس ِش بود!
منظورم وُيس ِش بود!
agha bebin emsal che shambalilei bekhunim ma tu doshanbestunبه نقل از m-hadi :اتفاقن به نظر من سرود فرز1 جالبه ، متن شعر هاش خیلی خوبه ، ما هویتمون به آزادیمونه ، به صمیمیت ، به بی نظمی ، ولی هویت اونا تو یه قالب ادبی ارائه میشه که بنظرم هر دو رسم ، رسم های خوبی هستن.
با این بلایی که سر مکان مدرسه آوردن دیگه اون اجتماع به وجود نمیاد که بخواد سرود درست خونده بشه ، الان مدرسه پایه ی ما تعداد برا خوندن شعر کافی نیس ، سال پایینی ها هم که کلی ورودی جدید دارن که شعر رو بلد نیستن + خود قدیمی ها هم کمتر بلدن شعر رو ...
شوخی های مسخره ، دوشنیستون ، دوشنبستون دیگه تموم شد ، هویت دوشنبستون به این بود که بزرگترای مدرسه هم با کوچیک ترا بازی کنن هم آخرش اینکه هممون یکی هستیم رو نشون بدیم ، میشه بگی چجوری میخواید دوشنبستون داشته باشین ؟ با یه سری اولی ها که اصن نمیدونن دوشنبستون چیه ؟به نقل از Werner Karl Heisenberg :agha bebin emsal che shambalilei bekhunim ma tu doshanbestun
ghabul kardam harfetun ro men babe f1 i ha
kheli zahmat mikeshan bandegane khoda
az ushan ozr mikham
baad ham man be hoviate kasi tohin nakardam
be hoviate sampadishun tohin kardam ke sampadi nistand
hanuzam paye harfam hastam
به نقل از آرمیتا ثابتیاشرف :تو اختتامیه ی حلی نت هم این شعر خونده شد !
تازه یک طبل خیلی بزرگ هم بود !
والا من شنیده بودم جای دیگه قصد اجراش هست حالا اجرایی شدنش رو نمیدونم نمیدونم حلی پنج بود کجا بود انگار اجرا کرده بودن..به نقل از TheBest444 :یه سوال: شنبلیله و دوشنبه ستون و . . . فقط مخصوص حلی 1 هستن یا تو همه ی حلی ها اجرا میشن؟