• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

وجود

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع bhelli
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

bhelli

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان تهران
من هستم؟ کی می دونه؟ واقعیت چیه که اونو از غیر واقعی جدا می کنیم؟

پاسخ : وجود

یه تعریف از بودن .... ؟ یه تعریف از واقعیت ..... ؟

به نقل از مـ‌‍‌‌همّد بذرکار :
یه تعریف از بودن .... ؟ یه تعریف از واقعیت ..... ؟
یعنی کسی می تونه تعریفش کنه؟؟؟

ما می خوایم در این مورد توی این تاپیک بحث کنیم که : "من هستم؟ کی می دونه؟ واقعیت چیه که اونو از غیر واقعی جدا می کنیم؟"
برای بحث کردن در مورد این موضوع باید یه تعریفی از بودن و واقعیت داشته باشیم ... !؟ شما یه تعریفی از این موارد بدین تا در مورد سوالاتتون بتونین حرف بزنیم...

نوشته هاتون ذهن منو منحرف كرد به سمت ايده آليسم!
تو ويكيپديا يه چيزايي دربارش نوشته!
اين عكسم خيلي باحاله!

300px-Barin_in_a_vat_(fa).png

واقعیت چیزیه که تو دنیای حقیقی وجود داره و ما سعی میکنیم بگیم که وجود نداره و غیر واقعی چیزیه که تو دنیای مجازی وجود داره یعنی حقیقی نیست و ما سعی میکنیم بگیم که حقیقت داره.

به نقل از ماجده :
واقعیت چیزیه که تو دنیای حقیقی وجود داره و ما سعی میکنیم بگیم که وجود نداره و غیر واقعی چیزیه که تو دنیای مجازی وجود داره یعنی حقیقی نیست و ما سعی میکنیم بگیم که حقیقت داره.
خب دنیای حقیقی چیه؟ فرقش با دنیای مجازی چیه؟

ما همچنان تعریفی از هیچ کدوم از این چیزایی که گفته شده نداریم و تا موقعی که یه تعریفی برای چیزایی که می گیم در نظر نگیریم، نمی تونیم درباره شون بحث کنیم. تا وقتی نگیم معیارمون برای بودن و یا واقعیت و دنیای واقعی و مجازی چیه، نمی تونیم درباره شون چیزی بگیم و فقط همین جوری بحث و سوالات و شبهه ادامه پیدا می کنه!
البته اگه مشکل اینه که نمی دونین اینا رو چی تعریف کنین، یه بحث دیگه ست!

به نقل از ندا مکرم :
ما همچنان تعریفی از هیچ کدوم از این چیزایی که گفته شده نداریم و تا موقعی که یه تعریفی برای چیزایی که می گیم در نظر نگیریم، نمی تونیم درباره شون بحث کنیم. تا وقتی نگیم معیارمون برای بودن و یا واقعیت و دنیای واقعی و مجازی چیه، نمی تونیم درباره شون چیزی بگیم و فقط همین جوری بحث و سوالات و شبهه ادامه پیدا می کنه!
البته اگه مشکل اینه که نمی دونین اینا رو چی تعریف کنین، یه بحث دیگه ست!

خب الان مشکل من هم اینه که نمی تونم تعریفی رو قبول کنم ! می خواستم با هم بحث کنیم!
خب اگه شما یا هر کس دیگه ای تعریفی رو به عنوان پایه قبول داره بگین تا بر اساس اون حرف بزنیم!

من که یه شخصه تعریف خاصی ندارم! ولی اگه نظر دو تا فیلسوف رو بگیم که جای بحث داره:
دکارت می گه: "من فکر می کنم، پس هستم"
کامو هم میگه: "من طغیان می کنم، پس هستم"
گفته های جالبین، من خودم با اولی بیشتر موافقم!

بودن فقط خوردن و خوابیدن نیست، فکر کردن هم هست!

Back
بالا