هرچه خواهی از مدیران بپرس!

سارا

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
دانشگاه
دانشگاه ارومیه
پاسخ : هرچه خواهی از مدیران بپرس!

مديران دلير وعزيز هنوزمن نفهميدم مديران چه جوري انتخاب ميشن خوشحال ميشم نحوه ي انتخاباتون رو توضيح بدين!

sampadcity.com

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
قم

به نقل از سارا :
آقاي علي ابراهيمي پورشما شهرتون رو قبل اين سايت ايجادكرده بودين؟؟
نه خیر ! (با اهداف متفاوت)
به نقل از سارا :
مديران دلير وعزيز هنوزمن نفهميدم مديران چه جوري انتخاب ميشن خوشحال ميشم نحوه ي انتخاباتون رو توضيح بدين!
عزیزان
زیاد عشق مدیریت اینجا رو نداشته باشید،خیلی معضرت می خوام از مدیران اینجا،ولی مدیریت اینجا یه نوع نوکری هست.
میدونید چرا؟؟ همین علیایی ، 3هفته نیاد توی سایت از مدیریت عزل میشه.
حیدری رو که فکر کنم بشناسیدش، بار سومش هست که مدیر داخلی میشه،دو بار قبلی شدو دوباره برش داشتند.یعنی چی؟؟ یعنی اینکه، یه نوع حمالیه،دلتون نخواد،چیز خوفی هم نیست، نه چیزی بهتون اضافه میشه و نه چیزی ازتون کم میشه، فقط باید حمالی کنی، پست پاک کنی ، دریغ از پشیزی انسانیت،یعنی سمپادیا نیاز به مدیر نداره،نیاز به حمال داره،چون اگه به مدیر نیاز داشت، بهعلت اینکه یه مدت طرف نمیتونه بیاد تو نت ،از مدیریت برش نمیدارن(رجوع شود به حرفی که در مورد حیدری زدم.)
در مورد انتخاب هم بگذارید من راستشو بگم، میدونم برام گرون تموم میشه ولی باید واقعیت رو گفت:
ببینید،تیم مدیران کل سایت (اگه گفتین کیه؟) اگه از کسی خوشش بیاد،مدیرش میکنه،خوشش نیاد نمیکنه،هیچ چیز دیگری نیست،اگه یه نگاه به حرف های جناب رییس در مورد مدیران جدید ندازید،گفتند که آقای علیایی کاربر خوب و مثبتی هستند و خانوم ثابتی اشرف فعال هستند.این دلیل.قانع کننده بود؟؟؟
ببخشید.
به نقل از سارا :
"علي ابراهيمي پور"بااينكه مديرداخلي وبه گفته ي بعضي هم مديرافتخاري هست
[/color]
اول اینکه ابراهیمی پور نه ،ابراهیم پور(از اول ابتدایی همه اشتباه میگفتن) :D
دوما بعضی از دوستان فکرایی میکنن که زیاد جالب نیست، من قبل از بیشتر بچه های اینجا اینجا عضو بودم، ولی تا به امروز مدیر نشدم، (!) این مدیریتی که میبینید زیر اسم من نوشته یه چیز سوری هستش، فقط به دلیل اتحادی که بین دو سایت برقرارهست.

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی 2- دبیرستان حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

به نقل از علی ابراهیم پور :
در مورد انتخاب هم بگذارید من راستشو بگم، میدونم برام گرون تموم میشه ولی باید واقعیت رو گفت:
ببینید،تیم مدیران کل سایت (اگه گفتین کیه؟) اگه از کسی خوشش بیاد،مدیرش میکنه،خوشش نیاد نمیکنه،هیچ چیز دیگری نیست،اگه یه نگاه به حرف های جناب رییس در مورد مدیران جدید ندازید،گفتند که آقای علیایی کاربر خوب و مثبتی هستند و خانوم ثابتی اشرف فعال هستند.این دلیل.قانع کننده بود؟؟؟
علی یه چیزو یادت رفت در مورد نحوه ی مدیر شدن بگی، اونم مهم ترین نکته. چرا اصلیرو نمی گی؟!
پارتی بازی.
اگه نه، مدیرا بگین چرا؟

armita

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
‫علوم کامپیوتر‬‎

به نقل از مهراب :
علی یه چیزو یادت رفت در مورد نحوه ی مدیر شدن بگی، اونم مهم ترین نکته. چرا اصلیرو نمی گی؟!
پارتی بازی.
اگه نه، مدیرا بگین چرا؟
میشه لطفا منظورتون از پارتی بازی رو بگین ؟

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :
میشه لطفا منظورتون از پارتی بازی رو بگین ؟
شما هم لطفا جواب سوال من رو بده.
خودت منظورمو خوب میدونی. مخصوصا خودت! خود خودت.

sampadcity.com

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
قم

نمیخوام دعا های مسخره بکنم.
ولی مثل اینکه بذرکار جان زیادی عقده عقده توی گوش شما کرده، اشکال نداره ،آتیشتون رو با عقده عقده گفتن ،خاموش کنید. بالاخره آدم از یه راهی باید خودش رو تخلیه ی روانی بکنه دیگه. ولی همین عقده ای که تو داری ازش حرف میزنی کار دستتون داده.:قاه قاه.
خیال کردین برای من، اینکه اینجا مدیر هستم یا نباشم فرقی داره؟؟
من اگه میام اینجا فقط به خاطر انجمن مسایل شرعی و میزگرد اسلامی هست.فقط همین.

به نظرم این یه توهین بزرگ محسوب میشه که یه مدت نمیایی توی نت ، از درجه ای که داری برت دارن.
پس عاشق باش و عاشقانه کار کن.موفق باشید انشاالله

sampadcity.com

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
قم

به نقل از مهراب :
شما هم لطفا جواب سوال من رو بده.
خودت منظورمو خوب میدونی. مخصوصا خودت! خود خودت.
آقا ولشون کن اینا رو
گندشون در میاد ، اوضاشون خراب میشه. ول کن.

اتفاقا حرف من این نکته رو توش داشت.
فرض کن یه نفر توی یه جامعه پارتی بازی میکنه:
باکی پارتی بازی میکنن؟ با کسی که ازش خوشش بیاد، همان طور که عرض کردم:
به نقل از علی ابراهیم پور :
اگه از کسی خوشش بیاد،مدیرش میکنه،خوشش نیاد نمیکنه،

sampadcity.com

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
قم

خیلی ها از حرف هایی که پشت پرده هست،(چه بین ما و چه بین خودتون و چه بین ما و شما و قبل از اونا) خبر ندارن.
با حرف هایی که شما میزنی، انگار داری حرف هایی رو تو خورد بی افراد بی اطلاع میدی.

مگه من توهین کردم؟؟؟
کجا؟؟ کی؟ با شما بد حرف زدم؟؟ من همیشه لحنم همین طور هست.

درضمن ، مگه شما دوست بنده هستید؟؟؟

بذرکار وقتی قضیه ی سایت ما رو فهمید،اونو عقده تلقی کرد. منم گفتم که اشکالی نداره ، برای تخلیه ی روحی و روانی از این کلمات هم استفاده کنید ، مشکلی نیست.
جیگرمی-به دل نگیر

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

کسی قصد نداره جواب سوال منو بده؟
مگه قرار نبود مدیرا جواب بدن؟!؟! پس جواب چی شد.
یه کلام بگین چرا پارتی بازی؟

نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388

به نقل از محسن علیائی :
من خودم وبسایت دارم(www.HotOverclock.com)، دوست داشتیدم پروفایلمم میزارم اینجا، عقده ی مدیریت و این ها هم ندارم،
تو وبسایت خودمم(البته شریکی هست) مدیریت کل هستم،
Cpanel سایت و دامین هم دستمه، از این بابت عقده ای ندارم خوش بختانه.

این سایت یکی از تمیز ترین سایتاییه که من دیدم !
بازم میگم کاری به محتواش ندارم !
میشه گفت از دیدگاه طراحی (مخصوصا صفحه اول و نه فروم که باز بگین فلان !) بهترین و تمیز ترینه

به صاحبانش که واقعا باید آدمای خفنی باشن تبریک میگم !
ببین چیه که من بهش میگم خفن ! :D

The HotOverclock is trademark owned by Hamid Naji aka HamidFULL

ولی من صاحب هر سایتی رفیقم باشه نمی گم سایت ماله منه !

حالا به دعواتون ادامه بدین !

نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388

ربطی که داشت !
چون من احساس می کنم شما خودت داری خودتو می چسبونی به اون سایت یه جورایی !
حالا ماکه بخیل نیستیم ! موفق باشید !

ولی در کل من هم با باند های مافیایی (همونی که شما میگین پارتی بازی) تو این سایت از اولش آشنا بودم !
چیز جدیدی نیست !
بده ولی طبیعیه یعنی غیر طبیعی نسیت !

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

به نقل از محسن علیائی :
پارتی بازی رو توضیح بده ببینم حرف حسابت چیه؟ تو میگی ثابتی اشرف با پارتی بازی مدیر شده؟ کی لایق تر از اون بود که مدیر بشه؟ تو یا اون امیر13؟ اصلا تو بگو ببینم کی جای ثابتی اشرف می بود بهتر بود؟
من نمی گم ما مدیر بشیم.
اصلا طرف مدیریت اینجا هم نمی ریم. عمرا.
بگین گندش در میاد که جواب نمی دین. خلاصه ی جوابایی که دادین این بود که جوابتو به خاطر اینکه گندش در میاد، نمی دین.
ممنون از جواب بینهایت قانع کنندتون.
من نمی گم کسی بهتر از شماها هست، چون به خاطر مدیر شدن روزانه شونصد بار میاین تو سایت، و اینم نکته ایه که هیچ آدم عاقلی انجام نمی ده. چون هر بار اومدم، یا تو تو سایت بودی یا آرمیتا. 24 ساعته. خوب تو این مورد تربیت شدین و کارتونو انجام می دین. هم تو هم ثابتی اشرف. نه؟

نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388

به نقل از مهراب :
من نمی گم ما مدیر بشیم.
بگین گندش در میاد که جواب نمی دین. خلاصه ی جوابایی که دادین این بود که جوابتو به خاطر اینکه گندش در میاد، نمی دین.
من نمی گم کسی بهتر از شماها هست، چون به خاطر مدیر شدن روزانه شونصد بار میاین تو سایت، و اینم نکته ایه که هیچ آدم عاقلی انجام نمی ده. چون هر بار اومدم، یا تو تو سایت بودی یا آرمیتا. 24 ساعته. خوب تو این مورد تربیت شدین و کارتونو انجام می دین. هم تو هم ثابتی اشرف. نه؟

کاملا نه ولی کلا من هم موافقم !

به نقل از محسن علیائی :
خوش بختانه یا بدبختانه من از اول پیدایش اون سایت تا به امروز جزو صاحبان اون سایت بودم، بخشی از قسمت های مالیش رو هم پرداخت کردم، ولی اعظمش همونی هست که میبینید.
خودم رو هم بیکار نیستم بچسبونم به اون سایت، اونقدر عرضه داشتم که جزو 3 مدیرش باشم، همه کار های بصری اعم از لوگو و بنر ها و هیدر ها و تصاویر مقالات هم با من بوده، با حرف شما هم من هیچ مشکلی ندارم، هرچه دوست دارید بگید!
هیچ ربطی به موضوع نداشت ! D:

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام
پاسخ : هرچه خواهی از مدیران نپرس!!!!!!!!!!!!

به نقل از محسن علیائی :
گند چی؟ من نمیدونم این گند گند که میگید چیه؟! از چه گندی باید بترسیم؟
به خاطر مدیر شدن نخیر...به خاطر اینکه به اینجا علاقه دارم میام. وظیفمم اینکه انجمن رو کنترل کنم. اومدن من به سایت روزانه 500 600 بار به کسی ارتباط داره؟ نه، مگر اینکه فوضول باشید؟!:D
تربیت؟ تربیت چیه؟از چی حرف میزنی؟ از همونی که اوایل عضویتت داشتی؟
شما وقتی من عضو شدم کجا بودی که اینجوری حرف می زنی؟
مدیرام بلدن توهین کنن؟!
پس ممنون.
گفتین سوال کردن آزاده خوب منم سوال کردم. دلیل نمی شه بی احترامی کنی.
بگو جواب سوالتو نمی دم.
خیلی محترمانه.
اگه می خوای توهین کنی، فحش بدی، هر کاری بکنی انجام بده، چون من جنبه ی همه ی اینا رو دارم.
مشکلی هم با مدیرا ندارم.
من در تو اینو می بینم.
الان داری به خودت می گی این دیگه چه خریه،
بگو، اصلا مهم نیست.

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

منظورم تعداد پستات، فعالیتت و کارایی که کردی بود. نه اینکه عضو باشی. بعد تو به من روز عضو شدنتو نشون می دی؟!
حالا دیگه سخت نگیر، زندگی همینه، درسته به یه جایی می رسی، ولی با پارتی!

trustme

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

بعضی ها به اسلام اسلام گوش و .... ملت رو پاره کردن! نمی دونم چرا! ولی این نکته به نظرم رسید!
- امروز بنده امتحان داشتم و نخونده رفتم سر جلسه! برای همه امتحانات بنده این اتفاق می افته اونم به خاطر اینجا! تا حالا به خیر گذشته!
- انتقاد از مدیران با فحش دادن به اونا یا بقیه کاربرا فرق داره! اگه به من فحش بدین من می تونم باهاش کنار بیام اگه کس دیگه ای شکایت کنه تقصیر خودتونه!

"خیلی ها از حرف هایی که پشت پرده هست،(چه بین ما و چه بین خودتون و چه بین ما و شما و قبل از اونا) خبر ندارن."
این دلیل نمی شه هرکی هم این رو گفت و شروع کرد به حرف زدن راست بگه! خیلی از چیزایی که شما می گی نشر اکاذیب است! تهمت هم می شه باشه اگه مسلمونیم!

کسی که قبل از بنده توی این سایت تشریف داشته هنوز با قانون چند پست متوالی آشنا نشده میاد به فحشی که بنده در یه پست با علامت تعجب اعلام کردم گیر می ده!
به قوت تایید می کنم که بهت گفتم از روی عقده رفتی! حتی حیدری هم حمایتت نکرد! خودت چند روز زودتر گفتی به خاطر اینکه مطهری رو بچزونم این کار رو می کنم ... چند بار التماس کردی من رو مدیر کنین ببخشید! من رو حمال کنین! واقعا هم که راست گفتین حمالی رو! برای تعدادی آدم که یا واقعا درک نمی کنن یا قصد دارن نشون بدن که درک نمی کنن!

خسته شدم از اینکه هر پستی که اومده گفته گندش در اومد یا چرا مدیران فلان ... توی امضای عکس یکسان باشه!
دوستان به علت مشکل اساسی که با مدیریت کل (نه بذرکار و نه اشرفی) دارن اصلا کاری به فروم و پیشرفت و ... ندارن همه رو هم خدمه ی مدیریت کل می بینن! شاید چون خودشون خدمه کس دیگه ای هستن!

مدیران اینجا هر وقت ما بخوایم (یا بهتره بگیم مدیرکل (نه بذرکار نه اشرفی) بخواد!) اضافه می شن و کم می شن! این یه اصله که دست شما نیست! نمی تونیم وقتی کسی رو می خوایم اضافه یا کم کنیم بیایم یه نظر سنجی بذاریم تا یک ماه تا همه رای بدن! (حتی اونایی که چندتا کاربری دارن!)
ما یا همون مدیر کل یه سری اهداف در بودن در اینجا داریم! یعنی می دونیم برای چی اینجاییم یعنی می دونیم برای مدیریت یا همون حمالی که بعضی ها میمیرن براش اینجا نبودیم! هر وقت هم کسی رو پیدا کنیم که اینطوری هست مخلصشیم! کاربری رو دیدین که کمتر از شما ها اینجا بود ولی... MAAAN بود اسم کاربریش فکر کنم! ایشون خیلی خیلی با ارزشند! از خیلی ها که فله ای پست می زنند و بد هم نیست (به هر حال همه نیاز هایی دارن مثه حرف زدن و راحت شدن) با ارزش تر پست می زنن! یعنی با اهداف ما سازگارتر اند!
اگه ایشون مدیر بشن تصمیم مدیرکل است!

اگه نحوه مدیر یا حمال شدن رو نفهمیدین بگین نفهمیدم! (و برداشت خودتون از حرفای بنده در مورد نحوه مدیریت رو هم بنویسین تا توضیح بدم!)
* اشرفی رو کوتاه شده ی آرمیتا ثابتی اشرف نوشتم؛ ایشون راضی اند!
* مخاطب پااگراف سوم به وضوح علی ابراهیم پور است

سارا

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
دانشگاه
دانشگاه ارومیه

خوبه اعتراف ميكنيد
درضمن آقاي عليايي من باشما نبودم بامديريت اصلي(ارميتياجوون و بذركاررونميگم)بود پس هركس به سوال خودش جواب بده.
آقاي ""ابراهيم پور""من معذرت ميخوام بابت اسمتون و هيچ كس عقده ي مديريت نداره ديدين جنبه ي سوال روندارين تمام مديران
البته!!!!!شما ميگين ربطي به پست نداره ربطي به آشنايي نداره پارتي بازي هم نميكنيم پس
بگين نحوه ي انتخاب چه جوريه هرچند ميدونم درجواب ميگيد"به خودمون مربوطه" :D :D

سارا

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
دانشگاه
دانشگاه ارومیه

ميدونم خلاف قوانين سايته ولي لطفا مديراي عزيز اجازه بدن اينجا چندپست ما يكي باشه!!!
1 – مانميگيم مارومديركنيد به شخصا خودم
2 – بين مديران عزيز هنوز دعواست.
3- شفاف گويي كنيد به فرض پارتي بازي شده كه اميدوارم اشتباه باشه با شهامت بگين چون حتما دليلي داشتين.
4- هنوز ازمديريت اصلي جوابي نيومده كه جاي تعجب دارن چون من شخصا با ايشون بوديم نه بابقيه مخصوصا مديراي داخلي مخصوصا عليايي!

bhelli

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان تهران

به نقل از مهراب :

من مدیر نیستم ولی جوابتونو می دم!
اولا که 1 مدیر جدید بهتر بود(باید!!!!) از بین فرزانگانی انتخاب می شد. چون این سایت دو مدیر داشت که هر دو پسر بودن در صورتی که سمپاد شامل پسر ها و دختراست!
بعدش هم بهتر بود که سال اولی باشه که وقت آزاد بیشتری داشته باشه و خانم ثابتی اشرف بین اول ها جزو فعالترین ها بودن!
فکر کنم اگه یک مقدار بیشتر دقت می کردین خودتون هم به همین نتایج می رسیدین!
مشکلتون با مدیر شدن خانم ثابتی اشرف حل شد؟

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

درسته یه کم تو این تاپیک بحثمون شد، ولی کار، کار من نبود. من از این کارا نمی کنم.
آقا مهراب ، کسی به هیچ وجه شما رو متهم نکرد !

چرا انجمن ها پایین و بالا میشه؟
جاهاشون عوض میشه؟
کمی تغییر در جاها صورت گرفت !

کاش یه جوری روی پیغام ها میشد نظارت بیشتری باشه.چون بعضیا هنوز جنبه ندارن.
فاطمه خانم ، توی انجمن اخبار و اطلاعیه ها در مورد این مشکل آموزش تصویری گذاشتم.

راستی مدیران به تنظیمات شخصی  دسترسی دارن؟
ما به همه چیز دسترسی داریم به جز پیغام خصوصی !

بابا چرا میترسید؟
در بدترین شرایط میخوان بیرونتون کنن و منعتون کنن دیگه؟
این کارو نمیکنن ،خیالتون راحت.از اینکارا نمیکنن.
در موارد معدود اینکار انجام شده قبلا. دو سه مورد. ما طبق قوانین با انعطاف زیاد عمل می کنیم.

چرا مدیریت بذرکار جون برداشته شده؟
ایشان همچنان مدیر هستند.

ثانيا بيشترمديران پاسخ نميدن!!
مخصوصا مديريت اصلي مخصوصا...
من مشكل داشتم يعني چندان مشكلي نبود ولي دوست داشتم مديريت اصلي كه ازمديريتشون سرمستن(منظورم ارميتاجون و بذركارنبود)جواب بدن ومشكل روحل كنن كه نكردن و "علي ابراهيمي پور"بااينكه مديرداخلي وبه گفته ي  بعضي هم مديرافتخاري هست حل كردن كه ممنونم،كه البته اقاي "محسن عليايي "هم زحمت كشيدن و بعداز حل شدن پيگيري كردن ممنون ازدومديرعزيز داخلي!
سارا خانوم ، میشه مصداقی برای این حرفتون بیارید که مدیران جواب نمیدن !
شما با پیغام بسیار نامربوط که شامل محتوای نه چندان جالب بود (علاقه ای ندارم پیغام های خصوصی رو بزارم اینجا) قصد داشتین من رو عصبانی کنید و کاملا برای اینکار برنامه ریزی کرده بودید و کاملا هم تابلو برنامه‌تون به نحوی ایجاد مزاحمت برای من بود. من هم برای جلوگیری از ادامه اون مباحث شما رو در لیست انصراف پیغام خصوصی قرار دادم تا پیغام هاتون ادامه نداشته باشه. اگر سوالی داشته باشید می تونید توی فروم و در جمع همه بپرسید تا مشکلتون حل بشه وگرنه من هیچ علاقه به صحبت های خصوصی شما ندارم.

مديريت اصلي (منظورم ارميتاجون و بذركارنبود )دوسه مطلب من رو وقتي تازه عضو سمپادياشده بودم وبه قوانين مديريت اصلي(منظورم ارميتاجون و بذركارنبود)آشنا نبودم ايجادكردم تااونا روپيداكنم ديونه شدم نگو مديريت اصلي (منظورم ارميتاجون و بذركارنبود)برداشتن جابه جاكردن كه اين يه ...براي كاربرهست خوشحال ميشدم به منم خبرميدادن خلاصه تمام اينها باعث ميشه آدم ازمديران فراري بشه.
این حرف شما یک باگ اساسی داره. شما از کجا متوجه شدین که مدیریت اصلی مطلبتون رو جابجا کرده اند؟ در صورتی که کاربران نمی تونن بفهمند کدام مدیر مطلبشون رو جابجا کرده مگر اینکه خود مدیر بگه یا شما ازشون بپرسی! در ضمن ما چند نفر بیشتر نیستیم در مقابل تعداد بیشتری کاربر با ارسال های زیاد. در نتیجه امکان اینکه برای هراشکال (فینگلیش و جابجایی و تغییر عنوان و ...) پیغام خصوصی بنویسیم برای کاربر وجود نداره .

زیاد عشق مدیریت اینجا رو نداشته باشید،خیلی معضرت می خوام از مدیران اینجا،ولی مدیریت اینجا یه نوع نوکری هست.
میدونید چرا؟؟ همین علیایی ، 3هفته نیاد توی سایت از مدیریت عزل میشه.حیدری رو که فکر کنم بشناسیدش، بار سومش هست که مدیر داخلی میشه،دو بار قبلی شدو دوباره برش داشتند.یعنی چی؟؟ یعنی اینکه، یه نوع حمالیه،دلتون نخواد،چیز خوفی هم نیست، نه چیزی بهتون اضافه میشه و نه چیزی ازتون کم میشه، فقط باید حمالی کنی، پست پاک کنی ، دریغ از پشیزی انسانیت،یعنی سمپادیا نیاز به مدیر نداره،نیاز به حمال داره،چون اگه به مدیر نیاز داشت، بهعلت اینکه یه مدت طرف نمیتونه بیاد تو نت ،از مدیریت برش نمیدارن(رجوع شود به حرفی که در مورد حیدری زدم.)
اگر شما به کاری که براش وقت و انرژی و زمان صرف می کنی و هیچ سود مالی نداره و بلکه باید خودت براش خرج کنی ،‌ میگی حمالی دقیقا ماهم میشیم حمال. کسی که مدیر میشه مسئولیت اضافی رو به گردن میگیره و قبول می کنه که کار کنه. هرکس هم کارنکنه طبیعی هست که از مدیریت عزل میشه. وقتی کسی مسئولیتی رو نمی تونه انجام بده باید ازش کناره گیری بکنه تا ماهم تکلیفمون رو بدونیم. به هرحال وقتی کسی مدیر میشه ماروش حساب می کنیم. آقای امینیان وقتی دید به مسئولیتش نمی رسه استعفا داد و این یعنی کار درست.

در مورد انتخاب هم بگذارید من راستشو بگم، میدونم برام گرون تموم میشه ولی باید واقعیت رو گفت:ببینید،تیم مدیران کل سایت (اگه گفتین کیه؟) اگه از کسی خوشش بیاد،مدیرش میکنه،خوشش نیاد نمیکنه،هیچ چیز دیگری نیست،اگه یه نگاه به حرف های جناب رییس در مورد مدیران جدید ندازید،گفتند که آقای علیایی کاربر خوب و مثبتی هستند و خانوم ثابتی اشرف فعال هستند.این دلیل.قانع کننده بود؟؟؟
من وقتی اینجارو شروع کردم تنها بودم. هیشکی هیشکی نبود. بعد برای گسترش کارها کار رو تیمی کردم کم کم. خوب معلومه که من اگر بخوام تیمی رو برای خودم انتخاب کنم کسانی رو انتخاب می کنم که بتونم باهاشون کار کنم و اینکه چه کسی می تونه با من کار کنه رو من خودم باید تشخیص بدم. مگه مرض دارم با کسانی کار کنم که نمی تونم باهاشون کنار بیام و تفاوت های اساسی باهم داریم؟

پارتی بازی.
اگه نه، مدیرا بگین چرا؟
خیلی متاسفم که چنین جملات عجیبی می شنوم. من به عمرم خانوم ثابتی اشرف رو بیش از 5 دقیقه ندیدم و حتی صداشون رو هم بیش از 5 دقیقه نشنیدم ، حالا نمی دونم برچه پایه و اساسی قراره من پارتی بازی بکنم ؟! میگم خانوم ثابتی اشرف منو شما فامیل هستیم و خبر نداریم؟!

باکی پارتی بازی میکنن؟ با کسی که ازش خوشش بیاد
شما به چه چیزهایی که فکر نمی کنید !  [-(

خیلی ها از حرف هایی که پشت پرده هست،(چه بین ما و چه بین خودتون و چه بین ما و شما و قبل از اونا) خبر ندارن.
با حرف هایی که شما میزنی، انگار داری حرف هایی رو تو خورد بی افراد بی اطلاع میدی.
بستگی داره منظور از حرف پشت پرده چی باشه . اگر منظورت برنامه ها و کارهای آینده ماست که مطمئن باش هیچ کس این حرف مال پشت پرده ست و بیرون هم نمیاد و هیچ ربطی به بحث های اینجا نداره. ما حرف پشت پرده ای نداریم. نمی دانم چرا یاد پست های فراز توی بحث اتحاد افتادم !

ببخشید میشه از دیکشنری لغات ذهنتون مفهوم پارتی بازی رو به ما توضیح بدین تا منظورتون رو کامل درک کنیم ؟

من نمی گم ما مدیر بشیم.
در مورد اینکه گندش در میاد و جواب های ما چطوره و ... من قضاوت رو میزارم به عهده کاربران اینجا.
در ضمن نه آقای علیایی و نه خانوم ثابتی انتظار مدیر شدن رو نداشتند و هیچ شرطی براشون تعیین نشده بود که چطور باشند تا مدیر شوند.
یکی از شرایط اصلی مدیر اینه که وقت بزاره برای کارش و این دو نفر این دومورد رو ثابت کرده بودند.
خیلی بی تعارف خدمتتون میگم که اکثر شما حلی 3 ای ها ،‌ ارسال هاتون چت باکسی بود و هیچ متن مفیدی نداشت. ماهم اینجا روش کاریمون اینه که از ارسال های غیرمفید جلوگیری کنیم. شما توی فروم باهم مثل مکالمه عادی حرف میزدین و ما نمی تونستیم اجازه بدیم جو فروم رو طوری عوض کنید که اینجا تبدیل بشه به چت باکس.

این دوستیه که باعث می شه پیشرفت کنی.
نه اینکه در قدرت قرار بگیری بتونی هر کاری بکنی. این درسته بهت احساس خوبی می ده، ولی در کل و به معنای واقعی پوچیت رو نشون می ده.
لزوما دوستی باعث پیشرفت نیست. در ضمن به قول علی اینجا مدیریت یعنی حمالی نه قدرت ! مفهوم قدرت یعنی چی اینجا؟ ما میتونیم شمارو تحت فشار قرار بدیم؟ میتونیم مجبورتون کنیم که کاری بکنید که دلتون نمی خواد؟ خوب نه ! پس خبری از قدرت نیست.

جنبه ی انتقاد تو جامعه پایینه، در نتیجه اینجام همین طور می شه.
ما که تا اینجاش گذاشتیم هرچی دلتون میخواد بگین. بحث های گذشته هم کاملا شاهد هستند! نمی دونم جنبه بیشتر از اینکه که این همه آزادی بیان داریم اینجا؟ حمال هم که شدیم ،‌ دیگه میخوای بیشتر از این هم بگین؟

4- هنوز ازمديريت اصلي جوابي نيومده كه جاي تعجب دارن چون من شخصا با ايشون بوديم نه بابقيه مخصوصا مديراي داخلي مخصوصا عليايي!
من منتظر بودم سر یک فرصت خوب با حوصله از اول تا آخر رو جواب بدم.

معیار انتخاب مدیران

1. نیاز
خوب شرط اول اینه که به مدیر جدید نیاز باشه. یعنی به کارهای سایت نرسیم و لازم باشه که نیروی کاری جدید وارد عمل بشن و به ما کمک کنند.
2. سابقه
شرط بعدی اینه که سابقه فعالیت خوب و مفیدی توی سایت داشته باشند. یعنی شخصیت نسبتا محترمی توی سایت باشند.
3. وقت
مدیری که انتخاب میشه باید وقت داشته باشه که به سایت برسه. یعنی زمان داشته باشه به کارهای مدیریتی برسه و فعال باشه.
4. همخوانی
فرد باید با تیم مدیریت همخوانی داشته باشه و سلیقه و سبک کاریش متناسب با مدیران باشه. این برای هماهنگی لازمه.

بالا