همه یا هیچ.

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع MAAAN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : همه یا هیچ.

با چي جور در نمياد ؟

با pico کاملآ موافقم
بازم میگم اشتباه خدا این نبود که منو خلق کرد اشتباه من این بود که خدا رو خلق کردم

و بزرگترين اشتباهم اين بود كه وقتي از روي جهالت بتي رو خلق كردم موقع ضعف بهش پناه بردم و فراموش كردم كه اوني كه آرومم ميكنه خودمم .

و من مدام اشتباه كردم اشتباه كردم تا به آخر رسيدم و بعد فهميدم . همه يا هيچ فقط شعوريه كه من دارم .

من تازه عضوشدم واولین باره که تاپیکتو دیدم
بهت کتابهای "یک" و "صفر" و "بینهایت" رو پیشنهادمیکنم(البته این آخری اجازه ی چاپ نداره)
خواهش میکنم اگه خیلی تشنه ای حتما یکیشوبخون

بسیار قشنگ بود.بنده دو یا سه سال پیش این تو ذهنم بود و همچین نظری داشتم منتها دوستی تذکر بسیار ب جایی در این باب ب بنده داد..
شما یک اشاره ی درست داشتید و یک اشاره ی غلط.اول از اونجا ک کلا بهتره اول تعریف کنیم من درسته رو میگم ;D
شما فرمودید خدا یک بود و صفر را آفرید..
یک دایره را فرض کنید.در یک نقطه شما از همان جایی ک شروع کردید ب جایی میرسید ک تمام میکنید.بله خدا یعنی صفر=بینهایت
اما نتیجه گیری غلط شما.فرمودید اصولا صفر=بینهایت.این دولبه است و غلطه اما چرا
ببینید من بینهایت سیب دارم.این حالت اول
حالت دوم اینه ک من هیچ سیب ندارم.در حالت دوم میتوان گفت من بینهایت سیب ندارم.یعنی نداشتن سیب رو ب غایت رسانده ام..
ما داریم تساوی دو متغیر نامساوی رو ارزیابی میکنیم :)امیدوارم تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم..

بعد از خواندن داستان نظرتان را درباره رابطه صفر و بی نهایت بیان کنید.درباره داستان هم نظر دهید.

یک قسمتی در حقوق هست که میگه همه ی انسان ها دارایی دارند!
بعضی ها دارایی هاشون مثبت هست بعضی ها دارایی هاشون 0 هست و بعضی ها دارایی های منفی (یعنی علاوه بر این که چیزی ندارند باید چیز هایی رو هم به دیگران بدند)
به نظر من از این بعد اگر بخوایم بررسی کنیم
0 یعنی هیچ ، نه منفی و نه مثبت
+ بی نهایت هم که بهش میگن "همه" مجموع دارایی های کل جهان هست
حالا بحث پیش میاد

آیا همه و هیچ با هم در تضاد هستند و نوعی تقابل دارند ؟ یا در فلسفه و منطق میشه از اعداد منفی هم استفاده کرد؟ :-؟

من فکر میکنم فلسفه و منطق چون برای طبیعت هست و دامنه ی اعداد طبیعی رو شامل میشه و برای طبیعت همونقدر که صفر غ قابل دسترس هست همونقدر هم مثبت بی نهایت غیر قابله دسترسه

من فکر میکنم ماهیت صفر و مثبت بی نهایت در این جا به یک شکل هس یعنی قدر مطلق هاشون با هم برابره :-؟

Back
بالا