- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- مدال المپیاد
- یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم
پاسخ : ریاضی 2
من میفتم!!!!!!
من میفتم!!!!!!
اون مثال ترکیبات که میگی اشتباهه صفحه ی چند و شماره ی چندش هست ؟!؟!؟!به نقل از peg0a2h1 :
من میفتم!!!!!!
عزیزم سوال حفظی هم یکی از این بخش ها هست دیگه خب !! جدا که نمیان براش بارم بندی بگن !!!به نقل از حامد مهدوی :نه بابا،وقتی اینهمه سوال خوب هست سوال حفظی نمی دن که،تو بارم بندیم سوال حفظی نزده بارم بندی اینه
دنباله 1
تابع1
تابع خاص نامعادله و تعیین علامت 2.5
لگاریتم و نمای 3.5
مثلثات 6 نمره
ماتریس 3 نمره
ترکیبیات 3 نمره
قطب که تو ریاضیش فقط 3 تا غلط داشت! خوبم نبود!!به نقل از secret :کسی هست که امتحان قطب سمپادو داده باشه؟اگه سوالا اینطوری باشه خوبه.اصلا یادم نمیاد دوم راهنمایی سوالا چطور بود و من چطور تونستم حل کنم.
ها آره این امتحان تو مدرسه ما حماسه ساز شد.به نقل از حامد مهدوی :فقط یه بار تو امتحان سمپاد تجدیدی خیلی داشتیم که اونم 2 سال پیش امتحان اول بود که خود سمپاد به غلط کردن افتاد به نمره ی همه یه ضریب داد
واسه خیلیا بهتر شد
باز این چی کار کرده می خوای بکشیش؟؟؟؟به نقل از astronomer_girl :مژگان میخوام تو رو بکشم!!!!
خاک بر سرم شد، بد بخت شدم، بیچاره شدم...
اینی که تو میگی که من اصلا در نیاوردم .... چه جوری حساب کردی ؟؟؟ واسه من بعد اشتراک گرفتن شد m>2به نقل از حامد مهدوی :آقایون و خانوم هایی که می گفتن امتحان سخته 100 تا مثبت شرطو رد کنن بیاد
خدا وکیلی گلابی بود ولی من 0.25 صدم اشتباه کردم،تو اون سوال که m رو گفته بود حدودشو تعیین کنید آخرش من 8/4 رو نوشتم
یک دوم منو شطرنجی کنید