خوب درست تایپ کن تا ادمو گیج نکنی!!!به نقل از حامد مهدوی :خب 8 تقسیم بر 4 چند میشه؟![]()
می خوای سرتو بذارم لب جوخ آب ببرم؟به نقل از Ahoora Mazda :خوب درست تایپ کن تا ادمو گیج نکنی!!!
حالا بقیه جوابات صدرد صد درسته؟؟؟؟
فهیمه جون غصه نخور.به نقل از astronomer_girl :خیلی آسون بود، فقط من بیچاره مثل همیشه با سرعت لاک پشت حل کردم و وقت کم آوردم!
فکر نکنم هیشکی تو کل سمپاد از من خراب تر داده باشه. به دو تا آخریا نرسیدم.![]()
![]()
![]()
اگه اینقد کم بشم که سال دیگه نتونم المپیاد شرکت کنم چه خاکی به سرم بریزم؟!![]()
خوب درست تایپ کن تا ادمو گیج نکنی!!!به نقل از حامد مهدوی :خب 8 تقسیم بر 4 چند میشه؟![]()
منم می ترسم نتونم المپیاد شرکت کنم ضمنا فوق العاده سخت بود!!!!!!!!!!!!! (البته با تدریس معلم ما )(حامد می دونه چه جوری درس میده)به نقل از astronomer_girl :خیلی آسون بود، فقط من بیچاره مثل همیشه با سرعت لاک پشت حل کردم و وقت کم آوردم!
فکر نکنم هیشکی تو کل سمپاد از من خراب تر داده باشه. به دو تا آخریا نرسیدم.![]()
![]()
![]()
اگه اینقد کم بشم که سال دیگه نتونم المپیاد شرکت کنم چه خاکی به سرم بریزم؟!![]()
به نقل از Xerxes I Of Persia :منم می ترسم نتونم المپیاد شرکت کنم ضمنا فوق العاده سخت بود!!!!!!!!!!!!! (البته با تدریس معلم ما )(حامد می دونه چه جوری درس میده)
نکنه توی مدرسه شما هم 2 تا دبیر هستن یکی عالی یکی افتضاح؟!به نقل از حامد مهدوی :بابا مگه تو شیمی نمی خوای شرکت کنی؟شیمی که شرط نمره ی ریاضی نداره که؟امتحان آسون بود ولی با اون دبیر منم بودم 15 به بالا نمی شدم،سال دیگه با ما هندسه داره
خدا کنه نباشه
دقیقا مثل مدرسه ما ... و دبیر ما...به نقل از حامد مهدوی :دقیقا همینطوره یکی عالی یکی افتضاح
اون بنده خدا سواد ریاضیش خیلی خوبه ولی نمی تونه درس بده اصلا،افتاضاحه
امتحان چطور بود؟