eyekay کاربر فوقحرفهای ارسالها 797 امتیاز 495 نام مرکز سمپاد شهید قدوسی قم،علامه حلی تهران شهر قم،تهران مدال المپیاد مدال نقره ی المپیاد ریاضی دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه نرم افزار 2010/4/30 #51 پاسخ : المپیاد مرحله دوم 28 (نوبت اول) باید ببیینیم امسال چند تا دومی قبول می شن ان شا الله کم باشن
سیاوش کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 1,667 امتیاز 6,103 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر شهرکرد سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر- نرم افزار 2010/4/30 #52 پاسخ : المپیاد مرحله دوم 28 (نوبت اول) به نقل از حامد مهدوی : باید ببیینیم امسال چند تا دومی قبول می شن ان شا الله کم باشن کلیک کنید تا باز شود... چرا ؟ خودت قبول نمیشی به بقیه چی کار داری!!!!
پاسخ : المپیاد مرحله دوم 28 (نوبت اول) به نقل از حامد مهدوی : باید ببیینیم امسال چند تا دومی قبول می شن ان شا الله کم باشن کلیک کنید تا باز شود... چرا ؟ خودت قبول نمیشی به بقیه چی کار داری!!!!
eyekay کاربر فوقحرفهای ارسالها 797 امتیاز 495 نام مرکز سمپاد شهید قدوسی قم،علامه حلی تهران شهر قم،تهران مدال المپیاد مدال نقره ی المپیاد ریاضی دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه نرم افزار 2010/4/30 #53 پاسخ : المپیاد مرحله دوم 28 (نوبت اول) اه یه بچه المپیادی باید مخش بکشه دیگه اگه بیش تر از 12 تا دوم امسال قبول شن طلا گرفتن سال دیگه محاله من مشکلم این بود که رو مساله سخت فکر می کردم برا همین نتونستم مطلبم زیاد بلد بودم یه سال میشینم سوال حل می کنم
پاسخ : المپیاد مرحله دوم 28 (نوبت اول) اه یه بچه المپیادی باید مخش بکشه دیگه اگه بیش تر از 12 تا دوم امسال قبول شن طلا گرفتن سال دیگه محاله من مشکلم این بود که رو مساله سخت فکر می کردم برا همین نتونستم مطلبم زیاد بلد بودم یه سال میشینم سوال حل می کنم
زهرا.ب کاربر فوقفعال ارسالها 85 امتیاز 8 نام مرکز سمپاد خرابه 2010/5/1 #54 پاسخ : المپیاد مرحله دوم 28 (نوبت اول) منم خيلي سخت فكر كردم ولي باز هم همه چي به مصحح بستگي داره ! (خدا بهم رحم كنه)
پاسخ : المپیاد مرحله دوم 28 (نوبت اول) منم خيلي سخت فكر كردم ولي باز هم همه چي به مصحح بستگي داره ! (خدا بهم رحم كنه)
peyman.e کاربر نیمهفعال ارسالها 12 امتیاز -2 نام مرکز سمپاد Allame Helii 1 tehran شهر Tehran مدال المپیاد المپیاد ریاضی (اونم فقط به خاطره هندسش) 2010/5/1 #55 پاسخ : المپیاد مرحله دوم 28 (نوبت اول) گلابی بود ، من 3 تاشم حل کردم