یعنی چی که کار از نصیحت گذشته!به نقل از lily.hozak :نرگس جان کار از نصیحت گذشته اوضاع خراب تر از این حرفاست :-\ O0
چرا کسی طرحاشو مثل آقای سعادت نگفت لطفا توضیحم بدید ما سرتاپا چشمیم واسه خوندن خجالت نکشید
به نقل از حامد مهدوی :خب یه سوال فنی:سینا چرا رباتت هنگام بازدید خواهران گیربکسش به فنا رفت؟
به نقل از NeOn :من جمعه اومدن نمایشگاه....خداییش طرحاتون....بود
ریاضی که واقعا در حد چند تا اثبات ساده هندسی بود....از کل نمایشگاه فقط از بخش پرستار قلب خوشم اومد...نجوم هم جالب بود...کاراتون میانه نداشت.یا خیلی ساده بود(مثه واندوگراف)یا قشنگ بود که فکر میکنم خوباش واسه بچه های سوم بود اما نمایشگاه ما یه چیززززز دیگه بود
به نقل از NeOn :من جمعه اومدن نمایشگاه....خداییش طرحاتون....بود
ریاضی که واقعا در حد چند تا اثبات ساده هندسی بود....از کل نمایشگاه فقط از بخش پرستار قلب خوشم اومد...نجوم هم جالب بود...کاراتون میانه نداشت.یا خیلی ساده بود(مثه واندوگراف)یا قشنگ بود که فکر میکنم خوباش واسه بچه های سوم بود اما نمایشگاه ما یه چیززززز دیگه بود
به نقل از محمد :اساتید ما نظر دیگه ای داشتند؛ طرح های شما رو یه سری کپی از کتاب های دیگه می دونستند؛ در مورد طرح های فیزیکتون هم که هیچ مشکلی رو حل نمی کردن انتقادات زیادی بود؛ این از لحاظ کیفی؛ اما از لحاظ کیفی؛ حجم کاری نمایشگاه قدوسی بسیار بالاتر از فرزانگان بود؛ کل طرح هایی که توی غرفه ریاضی ارائه شده بود، برابر تمام طرح های مدرسه شما پایین بود؛
مقاله ای که در غرفه ی ریاضی ارائه شد، چیزی خارج از اثبات بود؛ برای اولین بار یکی از بچه های راهنمایی تثلیث زاویه رو بدون استفاده از یک دستگاه متحرک انجام داده بود؛ چیزی خارج از اثبات؛ دو تا از بچه های راهنمایی دو دستگاه برای سنجش عدد طلایی درست کرده بود؛ چیز هایی خارج از اثبات؛
اکثر اثبات هایی که ارائه شده بود در غرفه ی ریاضی ایده اش برای اولین بار مطرح می شد؛ به طور مثال اتحاد مربع کامل رو بدون استفاده از کتاب خاصی طرح کرده بودند؛
البته من از شما عذر خواهی می کنم که اثبات، بخش عظیمی از ریاضیات رو تشکیل می ده!!!
حس اسکن ندارم آخر شبی. فردا اگه تونستم میزارم . ببین طرح ابتکاری اونام داشتن . مثلا ما ابتکار و اختراع نداشتیم(جز یه نمونه مدل) ولی اونا مثلا سوسیس سرخ کن خورشیدی داشتن . مثلا میگم . ولی خب اونا نقاط قوت زیاد و در کنارش صعف داشتن . مام همینطور ..به نقل از حامد مهدوی :ولی خب طرح های ابتکاری ما بیشتر بود
یعنی طرح های سنگین ما بیشتر بود
البته من طرح های ریاضی اونا رو ندیدم
فقط یه دونه در مورد مرکز ثقل شکل نامنظم دیدم که فکر کنم غلط بود اصلا
سینا تو بروشورشو داری بزار ببینم
+هاوركرفت+گلايدر+موشك+هواپيما مدل+روباتهابه نقل از mohsenbarzegar :اما از لحاظ کارهای که بچه ها کرده بودن بسیار عالی مخصوصا هوافضا(بالن)