سمپادی های قم

lily.hozak

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قم
شهر
قم
مدال المپیاد
اینو معنیشو نمیدونم....
دانشگاه
ان شاا... هرجا.
رشته دانشگاه
اگر امسال و به سلامتی رد کنم میخوام برم مهندسی پزشکی اگه خدا بخواد....
پاسخ : سمپادی ها قم

قربونت برم گوجه سبز حالا وقتی در آخرین روزای مدیریتش ضایعت کرد میفهمی خوب میاد آمار میگیره آبرومون میره

اصلا چرا اینقدر گیر دادید؟

اگر قراره معاونا جاشون بیان که صد در صد خانووووووووووووووووووووووووووووم "م" نه کس دیگه ...امروزم چه کلاسی برا ما گذاشت تو دفتر...

اگر همچین اتفاقی بیفته جمیعا ترک تحصیل کنیم بهتره رو حساب شغل شریفم در مدرسه 100 بار تاحالا باهاش برخورد فیزیکی شیمیایی داشتم بد دردیه سعادت میدونه اگر redition بده این یکی اونو میذاره تو جیبش مخصوصا از نظر سیاسی تو مدرسه نگفتی وگرنه میگفتم چه مصیبتی قراره سرمون بیاد یا خدا... به نظرم از همین الان ختم صلوات بگیریم بهتر نتیجه بده خدا پسندانم هست

saye3000

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قم
شهر
قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از aghasina :
نه نشد یه طرفه نباید با موضوع برخورد کرد . یعنی چی کل طرح های ریاضی به اندازه کل طرح های اونا بود؟!اونا طرحاشون زیاد بود نباید اینطوری بگی . بالاخره سه سال نمایشگاهشون داره برگزرا میشه و خداییش خوب هم کار میکنن ...
بیشتر.من از وقتی اومدم توی این مدرسه نمایشگاه داشتیم.منتها سه ساله که بچه ها جدی تر کار میکنن و از بیرون هم بازدید کننده داریم.

به نقل از محمد :
اساتید ما نظر دیگه ای داشتند؛ طرح های شما رو یه سری کپی از کتاب های دیگه می دونستند؛ در مورد طرح های فیزیکتون هم که هیچ مشکلی رو حل نمی کردن انتقادات زیادی بود؛ این از لحاظ کیفی؛ اما از لحاظ کیفی؛ حجم کاری نمایشگاه قدوسی بسیار بالاتر از فرزانگان بود؛ کل طرح هایی که توی غرفه ریاضی ارائه شده بود، برابر تمام طرح های مدرسه شما پایین بود؛
مقاله ای که در غرفه ی ریاضی ارائه شد، چیزی خارج از اثبات بود؛ برای اولین بار یکی از بچه های راهنمایی تثلیث زاویه رو بدون استفاده از یک دستگاه متحرک انجام داده بود؛ چیزی خارج از اثبات؛ دو تا از بچه های راهنمایی دو دستگاه برای سنجش عدد طلایی درست کرده بود؛ چیز هایی خارج از اثبات؛
اکثر اثبات هایی که ارائه شده بود در غرفه ی ریاضی ایده اش برای اولین بار مطرح می شد؛ به طور مثال اتحاد مربع کامل رو بدون استفاده از کتاب خاصی طرح کرده بودند؛
البته من از شما عذر خواهی می کنم که اثبات، بخش عظیمی از ریاضیات رو تشکیل می ده!!!
خب این به خاطر اینه که شما همه تون ریاضی هستید.تعداد ریاضیای ما تقریبا نصف شماست.ولی در عوض مثلا غرفه زیستمون خیلی خوب بود.پروژه های بچه ها اکثرا نو بود و قبلا کار نشده بود.

aghasina

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Qom Nodet
شهر
قم

به نقل از saye3000 :
ولی در عوض مثلا غرفه زیستمون خیلی خوب بود.پروژه های بچه ها اکثرا نو بود و قبلا کار نشده بود.
ولی عجب موشای فازی بودن . به بیچاره ها آب کندر خورونده بودین مست کرده بودن . بارفیکس میزدن !! خیلی باحالا بودن !

saye3000

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قم
شهر
قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از aghasina :
ولی عجب موشای فازی بودن . به بیچاره ها آب کندر خورونده بودین مست کرده بودن . بارفیکس میزدن !! خیلی باحالا بودن !
بچه های ما اینند دیگه

NeOn

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی شهید بهشتی

به نقل از aghasina :
خیلی نامردین بابا . پس مکاترونیک و هوافضا چی؟!

سرتون شلوغ بود و من حوصله نداشتم و ندیدم شرمنده
به نقل از محمد :
اساتید ما نظر دیگه ای داشتند؛ طرح های شما رو یه سری کپی از کتاب های دیگه می دونستند؛ در مورد طرح های فیزیکتون هم که هیچ مشکلی رو حل نمی کردن انتقادات زیادی بود؛ این از لحاظ کیفی؛ اما از لحاظ کیفی؛ حجم کاری نمایشگاه قدوسی بسیار بالاتر از فرزانگان بود؛ کل طرح هایی که توی غرفه ریاضی ارائه شده بود، برابر تمام طرح های مدرسه شما پایین بود؛
مقاله ای که در غرفه ی ریاضی ارائه شد، چیزی خارج از اثبات بود؛ برای اولین بار یکی از بچه های راهنمایی تثلیث زاویه رو بدون استفاده از یک دستگاه متحرک انجام داده بود؛ چیزی خارج از اثبات؛ دو تا از بچه های راهنمایی دو دستگاه برای سنجش عدد طلایی درست کرده بود؛ چیز هایی خارج از اثبات؛
اکثر اثبات هایی که ارائه شده بود در غرفه ی ریاضی ایده اش برای اولین بار مطرح می شد؛ به طور مثال اتحاد مربع کامل رو بدون استفاده از کتاب خاصی طرح کرده بودند؛
البته من از شما عذر خواهی می کنم که اثبات، بخش عظیمی از ریاضیات رو تشکیل می ده!!!

ببینید من نمیدونم چرا شما نمایشگاه مارو فقط غرفه ریاضی میدونید؟من خودم کار زیست داشتم و به نظرم کل نمایشگاه ما در زیست خلاصه میشد.البته بنده شخصا خودم اونقدر سرم شلوغ بود که نتونستم به بچه های فیزیک و ریاضی سر بزنم...اما اگه قرار از اشکالات بگید منم لازمه بگم چند تا کارتون اشکال داشت...مثه تقاطع غیر هم سطح من با برادرم که مهندس عمران هست اومده بودم و برادرم گفت اشکال داره...جالب بود کسی که توضیح میداد طرح واسه خودش نبود یا اصلا نمیدونست طرحش چیه...چون تا ایراد میگرفتیم میگفت مسیولش من نیستم!!!!

به نقل از حامد مهدوی :
یعنی طرح های سنگین ما بیشتر بود

میشه بگید منظور از سنگینی چیه؟شماها این حس رو تجربه نکردید که 15 عدد موش رو هر روز جاشونو عوض کنید...باشون ورزش کنید...از باردار هاشون مراقبت کنید...هر روز به اندازه بهشون غذا و آب بدید.نورشونو کنترل کنید.دمای محیط بین 20 تا 22 نگه دارید.ما هم سختی کشیدیم.شما هام همینطور.اما حقایقو کتمان نکنید

eyekay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی قم،علامه حلی تهران
شهر
قم،تهران
مدال المپیاد
مدال نقره ی المپیاد ریاضی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

منظورم اینه که کار مشکلی بود مثلا غرفه ی رباتیکو دیدید؟یا هاورکرافتو دیدید؟پرستار قلب سعادتو دیدید؟ منظورم اینجور طرح ها بود

ببخشید من اصلا از زیست سر در نمی یارم به طرح های زیستتون نگاه نکردم،معدلمم ریاضی و هندسه و فیزیک و آمار بالای 19 نگه میدارن وگرنه کارم تمومه،نمره ی زیست پارسالمم 16 شد به زور :D

محمد

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
مدال المپیاد
ریاضی و کامپیوتر

نمایشگاه ، دو هفته قبل از امتحانات ترم بود... بر وبپس خر خون، به هیچ وجه به خودشون اجازه نمی دادند، که اصلا به نمایشگاه فکر کنن؛ بیچاره سومی ها! امتحان نهایی داشتند!

نمایشگاه یه هفته بعد از المپیاد ها استارتش زده شد!

نمایشگاه ده روز بعد از اردوی مشهد شروع شد!

نمایشگاه در بد ترین زمان شروع شد!!!

نمایشگاه، الا بختکی(!!!) شروع شد!

ولی برای مدیران مهم این بود که نمایشگاه زود شروع شد!

همه مخالف بودن با این زمان، ولی نمایشگاه شروع شد!!!

خودمون رو به در و دیوار زدیم، ولی نمایشگاه شروع شد!!!

lily.hozak

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قم
شهر
قم
مدال المپیاد
اینو معنیشو نمیدونم....
دانشگاه
ان شاا... هرجا.
رشته دانشگاه

موفق باشید ...خلاصه شروع شد دیگه بقیه مسائل زیاد مهم نیست

aghasina

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Qom Nodet
شهر
قم
پاسخ : پاسخ : سمپادی ها قم

به نقل از محمد :
نمایشگاه ، دو هفته قبل از امتحانات ترم بود... بر وبپس خر خون، به هیچ وجه به خودشون اجازه نمی دادند، که اصلا به نمایشگاه فکر کنن؛ بیچاره سومی ها! امتحان نهایی داشتند!

نمایشگاه یه هفته بعد از المپیاد ها استارتش زده شد!

نمایشگاه ده روز بعد از اردوی مشهد شروع شد!

نمایشگاه در بد ترین زمان شروع شد!!!

نمایشگاه، الا بختکی(!!!) شروع شد!

ولی برای مدیران مهم این بود که نمایشگاه زود شروع شد!

همه مخالف بودن با این زمان، ولی نمایشگاه شروع شد!!!

خودمون رو به در و دیوار زدیم، ولی نمایشگاه شروع شد!!!
درسته زمانش بد بود . ولی همممون تصمیم گرفتیم تو جلسه خصوصی با مدیر که اون موقع بشه . مهم این بود که برگزار شد ...

saye3000

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قم
شهر
قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

خب ما هم قرار بود نمایشگاهمون بعد از عید باشه.توی هفته معلم.یعنی فکر میکردیم بعد از عیده.من خودم یه طرح خیلی خیلی باحال برای فیزیک داشتم که برنامه ریزی کرده بودم بعد از عید انجامش بدم برای نمایشگاه.ولی بعد از امتحانات ترم یهویی گفتن نمایشگاه دهه فجره! خیلیا کاراشون آماده نبود.خودشونم آماده نبودن.گرچه نمایشگاه دیرتر از دهه فجر برگزار شد ولی به نظر من خیلیا نتونستن کاراشو نو آماده کنن.

NeOn

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی شهید بهشتی

نمایشگاه هفته وحدت بود

lily.hozak

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قم
شهر
قم
مدال المپیاد
اینو معنیشو نمیدونم....
دانشگاه
ان شاا... هرجا.
رشته دانشگاه

کلاس بد بخت ما موقع نمایشگاه داشت گلو خودشو واسه سرود پاره میکرد امسال نمایشگاه اصلا به من نچسبید

سال دیگه نمایشگاه ما کی برگزار میشه؟

**NAVID**

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی(Qom Nodet)
شهر
قم
مدال المپیاد
یه سال شیمی خوندم!
دانشگاه
Tehran PolyTechnic
رشته دانشگاه
هوافضا - کامپیوتر

چقدر از مشكلات ميگيد
تمام اين مشكلات قبلا مطرح شده بود
پس خوبي هايي كه نمايشگاه ها داشتند چي ميشه ؟
يه خورده + نگر باشيد

**NAVID**

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی(Qom Nodet)
شهر
قم
مدال المپیاد
یه سال شیمی خوندم!
دانشگاه
Tehran PolyTechnic
رشته دانشگاه
هوافضا - کامپیوتر

به نقل از lily.hozak :
امسال نمایشگاه اصلا به من نچسبید
نمايشگاهتون امسال خوب برگزار شد
من كه خوشم اومد

**NAVID**

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی(Qom Nodet)
شهر
قم
مدال المپیاد
یه سال شیمی خوندم!
دانشگاه
Tehran PolyTechnic
رشته دانشگاه
هوافضا - کامپیوتر

يه سوال
از فرزانگان تيمي تو مسابقات اميركبير شركت كرد؟
تو چه رشته اي؟
اصلا تيمي هست كه در زمينه هوافضا كار كنه ؟

محمد

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
مدال المپیاد
ریاضی و کامپیوتر

به نقل از aghasina :
درسته زمانش بد بود . ولی همممون تصمیم گرفتیم تو جلسه خصوصی با مدیر که اون موقع بشه . مهم این بود که برگزار شد ...

بنده به شحصه مخالف بودم!
آقای مهری از مخالفای اصلی بودند.
مهندس خودش مخالف بود!

ولی انصافا همه ی بچه ها مرام گذشتن!
خاطرات قشنگ، نتیجه ی این نمایشگاه پر درد سر بود!!!

• شروع کننده موضوع

Narcissus

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
مدال المپیاد
رتبه ی 1 کشوری المپیاد زبان انگلیسی دوره ی راهنمایی :دی

به هم دیگه اینجا توهین نکنین!(پست های توهین آمیز پاک شدند)
اسپم ها هم خیلی زیاد شده ها!
یکم رعایت کنین!
:D

aghasina

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Qom Nodet
شهر
قم

به نقل از شواليه سبز :
چقدر از مشكلات ميگيد
تمام اين مشكلات قبلا مطرح شده بود
پس خوبي هايي كه نمايشگاه ها داشتند چي ميشه ؟
يه خورده + نگر باشيد
خودم گفتم هر چی نکته منفی هستش بگید . چون نکات مثبت رو که تو نمایشگاه های بعدی داریم . مهم منفی هاست که باید رفع بشه . نمایشگاه سال دیگه باید کمترین نقاط ضعف رو از نظر بازدید کننده ها داشته باشه . براش برنامه هایی دارم ...

nEsKaFe

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
فرزانگان جان
شهر
قم
مدال المپیاد
نچ
دانشگاه
هان؟؟؟؟؟

نمایشگاه شما افتتاحیه جالبی داشت
موشک..... رباتی که قیچی رو داد دست آقا امین جعفری <D=
نمایشگاه ما با بابادک هوا کردن شروع شد...

اینم نقطه + (;

mohsenbarzegar

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
qom nodet
شهر
qom
مدال المپیاد
به المپیاد فیزیک علاقه دارم و واسش میخونم
رشته دانشگاه
هرچی خدا قسمت کنه میخونیم

تازه اگه ما گاز هلیوم هم داشتیم ( قیمتش می شه250.000 هزار تومان ) نمایشگاه رو با بالن افتتاح می کردیم

بالا