سمپادی های خرم آباد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sara .s
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچ‌ها کسی هست ک شاگرد خانوم چراغی بوده باشه؟؟
چطوره درس دادنشون؟؟و امتحانا؟؟!
نسبت ب خانوم عباسی چطور؟؟

بچ‌ها کسی هست ک شاگرد خانوم چراغی بوده باشه؟؟
چطوره درس دادنشون؟؟و امتحانا؟؟!
نسبت ب خانوم عباسی چطور؟؟
بلههه من بودم درس دادنشون بهتر نیس.بلکه عباسی بهتره.از امتحاناشونم خبر ندارم

سلام بروبکس. خوبین؟
به نام خدا، 17 ساله از خرم آباد:P
به جمعتون با اجازه اضافه میشم

آخی شنیدم دیوار شهید بهشتی تصادف کرده بود، یه سری مرز ها جابجا شده بود انگار:-))). :-"""

• لایک
امتیازات: ARYCH
آره نامردا باز بینمون حائل انداختن:((

آخی شنیدم دیوار شهید بهشتی تصادف کرده بود، یه سری مرز ها جابجا شده بود انگار:-))). :-"""
ما که نه غیرت و عرضه‌شو داریم نه سل‌و‌سو و بل‌و بازوشو که کارای ... بکنیم. ولی اون کوچه‌هه واسه فرار از مدرسه خیلی خوب بود. خود من ۵-۶ بار فرار کردم رفتم گیم‌نت. رفیق۶ همین احمد @ARYCH هم ده بار جیم کرد رفت خونه درس بخونه. کلا زندگی رو بر ما شیرین کرده بود ولی بستنش بدبختانه

دانش آموز جیم زن شده از رو دیوار فرار می کنه :-"

دهنت=))
این لامصب به قول یکی از بچه ها انگار رو تردمیل حرکت میکنه، هرچی بیشتر میخونه کمتر نتیجه می گیره

ترسون بچه ها،
یه روز 6-7 نفر بودیم با هم فرار کردیم. سید اون پایین بود دم در خودمون پیش ماشینا. گفتیم آقا زیادیم. می دویم از این کوچه هه میریم. سیدم هرچی داد و بیداد کرد اصلا بر نمی گردیم گازو میدیم میریم. این دوست عزیزمونم بود.
آقا راه افتادیم سید فهمید. افتاد دنبالمون دیدم ترسوها همه وایسادن! من رفتم.خلاصه نمیدونم چطور فردا شجاعی فهمیده بود منم باشون بودم. فک کنم یکیشون گفته بود. یه نمره انضباط ازمون کم کردن به خاطر اونا:((

آخرین ویرایش:
عاقا خونواده نشسته این جا :-"
اندکی سربسته تر :-"

ببین چجوری حرف زدین که @A M I N داره اینجوری بتون میگه ((:
لا اله الا الله بچه های این دوره و زمونه...دوره ی ما اینجوری نبودا...ما فقط تو مدرسه یا درس میخوندیم یا افسرده میشدیم...به خودا ((:
[پامونم جلو بزرگتر دراز نمی کردیم]

فرار کرده بره درس بخونه؟:\\\\\
اسکلای قبل این سوتفاهمن و ایناااااا:\\\

Back
بالا