narenjak کاربر فوقحرفهای ارسالها 863 امتیاز 836 نام مرکز سمپاد علامه حلی 2010/5/5 #41 پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(نظر سنجی) طبق آخرین اخبار بدست آمده از سازمان آمار تا این لحظه 7 خوشحال یافت شده است
پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(نظر سنجی) طبق آخرین اخبار بدست آمده از سازمان آمار تا این لحظه 7 خوشحال یافت شده است
منا کاربر فوقحرفهای ارسالها 784 امتیاز 840 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بجنورد مدال المپیاد ریاضی وشیمی رشته دانشگاه مهندسی نفت 2010/5/5 #42 پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(نظر سنجی) خدایی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ...وخیلی ...بد شده ..من خیلی سختمه اینجوری پست بدم...تو رو خدا مثل اول بشه ..خواهش می کنم...
پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(نظر سنجی) خدایی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ...وخیلی ...بد شده ..من خیلی سختمه اینجوری پست بدم...تو رو خدا مثل اول بشه ..خواهش می کنم...
منا کاربر فوقحرفهای ارسالها 784 امتیاز 840 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بجنورد مدال المپیاد ریاضی وشیمی رشته دانشگاه مهندسی نفت 2010/5/5 #43 پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(  وای تو رو خدا ببین پست دادم اصلا نمی شه خوندش...
منا کاربر فوقحرفهای ارسالها 784 امتیاز 840 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بجنورد مدال المپیاد ریاضی وشیمی رشته دانشگاه مهندسی نفت 2010/5/5 #44 پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(  حالال که نمی شه دوباره می گم...خیلی بد شده ...بابا ما تغییر نخواستیم
پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(  حالال که نمی شه دوباره می گم...خیلی بد شده ...بابا ما تغییر نخواستیم
Your feline کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,060 امتیاز 17,099 نام مرکز سمپاد فرزانگـان شهر شهرستان سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه ایران رشته دانشگاه پزشکی 2010/5/5 #45 پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(  يكي دو روزه متنهاي ارسال شده توي انجمن عموديه...جريان چيه؟خيلي بد شده!نميشه مطلب ديگرانو خوند... به نظر من پستها به همون شكل قبلي برگرده و اندازه آواتارها هم يكم بزرگتر شه...همين!
پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(  يكي دو روزه متنهاي ارسال شده توي انجمن عموديه...جريان چيه؟خيلي بد شده!نميشه مطلب ديگرانو خوند... به نظر من پستها به همون شكل قبلي برگرده و اندازه آواتارها هم يكم بزرگتر شه...همين!
جیران کاربر فوقحرفهای ارسالها 822 امتیاز 1,148 نام مرکز سمپاد فرزانگان خرم آباد مدال المپیاد المپیاد شیمی و زبان 2010/5/5 #46 پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(  واییییییییییییییی عوض کنین اصلا خوب نیست
Your feline کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,060 امتیاز 17,099 نام مرکز سمپاد فرزانگـان شهر شهرستان سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه ایران رشته دانشگاه پزشکی 2010/5/5 #47 پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(  اصلا معلوم نيست بقيه چي نوشتن!
منا کاربر فوقحرفهای ارسالها 784 امتیاز 840 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بجنورد مدال المپیاد ریاضی وشیمی رشته دانشگاه مهندسی نفت 2010/5/5 #48 پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(نظر سنجی) بابا اگه این نظر سنجیه که باید تا الان درست می شد عوض نمی کنید چرا نظر می خواید؟
پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(نظر سنجی) بابا اگه این نظر سنجیه که باید تا الان درست می شد عوض نمی کنید چرا نظر می خواید؟
death کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,023 امتیاز 408 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شیراز شهر شیراز 2010/5/5 #49 پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(  خیلی خیلی زشته! عوضش کنین!
golpesar کاربر فوقفعال ارسالها 142 امتیاز 24 نام مرکز سمپاد حلی مدال المپیاد یه بار دفترچه سوالات آزمونشو ورق زدم! رشته دانشگاه هنوز به کسی نگفتم!خیلی خیلی سکرته... 2010/5/5 #50 پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(  منم مخالفم. گاهی اوقات چیزای کلاسیک و ساده محبوب ترن...
پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(  منم مخالفم. گاهی اوقات چیزای کلاسیک و ساده محبوب ترن...
bahar_taheri کاربر فوقفعال ارسالها 136 امتیاز 15 شهر قم 2010/5/5 #51 پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(  خب بابا وقتی یه چیز خوبه چرا تغییرش میدین. اصلا دیگه رغبت نمی کنم پستا رو بخونم. به قول دبیر زبانمون چشمام در می آد تا یه چیزو بخونم.
پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(  خب بابا وقتی یه چیز خوبه چرا تغییرش میدین. اصلا دیگه رغبت نمی کنم پستا رو بخونم. به قول دبیر زبانمون چشمام در می آد تا یه چیزو بخونم.
MOTAHARE-G کاربر حرفهای ارسالها 304 امتیاز 2,293 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بجنورد سال فارغ التحصیلی 90 2010/5/5 #52 پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(  من برام فرقی نمی کنه! ما در هر صورت پستمونو می دیم! تغییر بدم نیست ها!!!
پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(  من برام فرقی نمی کنه! ما در هر صورت پستمونو می دیم! تغییر بدم نیست ها!!!
kaboos کاربر حرفهای ارسالها 315 امتیاز 29 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد 1 مشهد شهر مشهد مدال المپیاد راهیابی به المپیاد واتر لو کانادا و کسب مقام اول 2010/5/5 #53 پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(نظر سنجی) نه خیلی افتضاح شده :-&
MOTAHARE-G کاربر حرفهای ارسالها 304 امتیاز 2,293 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بجنورد سال فارغ التحصیلی 90 2010/5/5 #54 پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(  برگشت! خورد تو ذوقشون ! من در هر صورت برام فرقی نمی کرد!اصل به ماهیتشه!!!
پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(  برگشت! خورد تو ذوقشون ! من در هر صورت برام فرقی نمی کرد!اصل به ماهیتشه!!!
elahe کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,511 امتیاز 343 نام مرکز سمپاد فرزانگان ١ شهر بندرعباس 2010/5/5 #55 پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(  آره خوب نبود!حالا خووبه
Nimbus لنگر انداخته فارغالتحصیل مدال نقره المپیاد ارسالها 3,101 امتیاز 12,262 نام مرکز سمپاد . شهر . سال فارغ التحصیلی 1392 مدال المپیاد فیزیک دانشگاه شریف رشته دانشگاه فیزیک 2010/5/5 #56 پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(نظر سنجی) خوب نبود.
narenjak کاربر فوقحرفهای ارسالها 863 امتیاز 836 نام مرکز سمپاد علامه حلی 2010/5/5 #57 پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(  این fade امضاها رو هم بردارین ممنون میشم
منا کاربر فوقحرفهای ارسالها 784 امتیاز 840 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بجنورد مدال المپیاد ریاضی وشیمی رشته دانشگاه مهندسی نفت 2010/5/5 #58 پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(نظر سنجی) خیلی مرسی واقعا وقتی دوباره ان شدم دیدم مثل قبل شده ...از خوشحالی بال در اوردم...واقعا مرسی
پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(نظر سنجی) خیلی مرسی واقعا وقتی دوباره ان شدم دیدم مثل قبل شده ...از خوشحالی بال در اوردم...واقعا مرسی
saye3000 کاربر حرفهای ارسالها 441 امتیاز 193 نام مرکز سمپاد فرزانگان قم شهر قم دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی 2010/5/5 #59 پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(  به نقل از منا : خیلی مرسی واقعا وقتی دوباره ان شدم دیدم مثل قبل شده ...از خوشحالی بال در اوردم...واقعا مرسی کلیک کنید تا باز شود... من هم.من اولش فکر کردم مشکل از کامپیوترمه
پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(  به نقل از منا : خیلی مرسی واقعا وقتی دوباره ان شدم دیدم مثل قبل شده ...از خوشحالی بال در اوردم...واقعا مرسی کلیک کنید تا باز شود... من هم.من اولش فکر کردم مشکل از کامپیوترمه
swan کاربر فعال ارسالها 24 امتیاز 26 نام مرکز سمپاد فرزانگان1_شیراز 2010/5/5 #60 پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(  به نظر منم این جوری خیلی بهتره اون جوری همه صفحه خالی بود
پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(  به نظر منم این جوری خیلی بهتره اون جوری همه صفحه خالی بود