narenjak کاربر فوقحرفهای ارسالها 863 امتیاز 836 نام مرکز سمپاد علامه حلی 2010/5/5 #41 پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(نظر سنجی) طبق آخرین اخبار بدست آمده از سازمان آمار تا این لحظه 7 خوشحال یافت شده است
پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(نظر سنجی) طبق آخرین اخبار بدست آمده از سازمان آمار تا این لحظه 7 خوشحال یافت شده است
منا کاربر فوقحرفهای ارسالها 784 امتیاز 853 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بجنورد مدال المپیاد ریاضی وشیمی رشته دانشگاه مهندسی نفت 2010/5/5 #42 پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(نظر سنجی) خدایی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ...وخیلی ...بد شده ..من خیلی سختمه اینجوری پست بدم...تو رو خدا مثل اول بشه ..خواهش می کنم...
پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(نظر سنجی) خدایی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ...وخیلی ...بد شده ..من خیلی سختمه اینجوری پست بدم...تو رو خدا مثل اول بشه ..خواهش می کنم...
منا کاربر فوقحرفهای ارسالها 784 امتیاز 853 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بجنورد مدال المپیاد ریاضی وشیمی رشته دانشگاه مهندسی نفت 2010/5/5 #43 پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(  وای تو رو خدا ببین پست دادم اصلا نمی شه خوندش...
منا کاربر فوقحرفهای ارسالها 784 امتیاز 853 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بجنورد مدال المپیاد ریاضی وشیمی رشته دانشگاه مهندسی نفت 2010/5/5 #44 پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(  حالال که نمی شه دوباره می گم...خیلی بد شده ...بابا ما تغییر نخواستیم
پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(  حالال که نمی شه دوباره می گم...خیلی بد شده ...بابا ما تغییر نخواستیم
Your feline کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,075 امتیاز 17,661 نام مرکز سمپاد فرزانگـان شهر شهرستان سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه ایران رشته دانشگاه پزشکی 2010/5/5 #45 پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(  يكي دو روزه متنهاي ارسال شده توي انجمن عموديه...جريان چيه؟خيلي بد شده!نميشه مطلب ديگرانو خوند... به نظر من پستها به همون شكل قبلي برگرده و اندازه آواتارها هم يكم بزرگتر شه...همين!
پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(  يكي دو روزه متنهاي ارسال شده توي انجمن عموديه...جريان چيه؟خيلي بد شده!نميشه مطلب ديگرانو خوند... به نظر من پستها به همون شكل قبلي برگرده و اندازه آواتارها هم يكم بزرگتر شه...همين!
جیران کاربر فوقحرفهای ارسالها 822 امتیاز 1,150 نام مرکز سمپاد فرزانگان خرم آباد مدال المپیاد المپیاد شیمی و زبان 2010/5/5 #46 پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(  واییییییییییییییی عوض کنین اصلا خوب نیست
Your feline کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,075 امتیاز 17,661 نام مرکز سمپاد فرزانگـان شهر شهرستان سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه ایران رشته دانشگاه پزشکی 2010/5/5 #47 پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(  اصلا معلوم نيست بقيه چي نوشتن!
منا کاربر فوقحرفهای ارسالها 784 امتیاز 853 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بجنورد مدال المپیاد ریاضی وشیمی رشته دانشگاه مهندسی نفت 2010/5/5 #48 پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(نظر سنجی) بابا اگه این نظر سنجیه که باید تا الان درست می شد عوض نمی کنید چرا نظر می خواید؟
پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(نظر سنجی) بابا اگه این نظر سنجیه که باید تا الان درست می شد عوض نمی کنید چرا نظر می خواید؟
death کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,023 امتیاز 408 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شیراز شهر شیراز 2010/5/5 #49 پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(  خیلی خیلی زشته! عوضش کنین!
golpesar کاربر فوقفعال ارسالها 142 امتیاز 24 نام مرکز سمپاد حلی مدال المپیاد یه بار دفترچه سوالات آزمونشو ورق زدم! رشته دانشگاه هنوز به کسی نگفتم!خیلی خیلی سکرته... 2010/5/5 #50 پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(  منم مخالفم. گاهی اوقات چیزای کلاسیک و ساده محبوب ترن...
پاسخ : با تغییر نمایش در پست ها موافقید یا نه(  منم مخالفم. گاهی اوقات چیزای کلاسیک و ساده محبوب ترن...