• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چرا اینقدر بی فرهنگی؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Pegi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پاسخ : چرا اینقدر بی فرهنگی؟!

به نقل از Pegior :
بچه ها یه سری به این لینک حتما بزنید!!
http://www.tabnak.com/nbody.php?id=48877
اخه تابناکم شد شبکه خبری؟

*سیاسی بود ویراستیده شد

پاسخ : چرا اینقدر بی فرهنگی؟!

مسئله اینجاس که بی فرهنگی برای بعضیا چیز بدی نیس....!!! توش براشون سود داره

همه ي اين مسائل كه به وجود اومده چند تا دليل عمده داره :
يكي اينكه يه عده كلا ميخوان با بقيه فرق داشته باشن و اين فرق داشتن رو به هر قيمتي كه بشه بدست ميارن و اصلا به بقيه ي جنبه هاش كاري ندارن
يكي ديگه هم اينه كه ملت ما عادت ندارن يه چيزي بدون دليل كاملا واضح بهشون تحميل بشه، يعني تا كاملا متقاعد نشن كه چرا بهشون ميگن حجاب داشته باشيد يا قيافتون رو عجق وجق نكنيد بيشتر لج ميكنن

و شايد يه مورد ديگه اينه كه اصلا به نفس عملي كه انجام ميديم توجه نداريم

البته نظر هر شخصي محترم است ولي بعضي وقت ها اين نظرات يه مقداري احساسي و به دور از عقلانيت ميشه

این تقریبا شبیه بحثیه که من و یکی از دوستام دو، سه هفتس داریم سرش بحث می کنیم.به نظر من اگه زمین و زمانم مقصر باشن بازم خود آدما مگه عقل ندارن؟

به نظر من هیچ ربطی به تخلیه عقده نداره(بعضیا).اگه روسریشو شل می بنده، بله.اگه مانتو کوتاه می پوشه، بله البته اونم تا حدی.اگه کلاه می ذاره سرش میره بیرون، بازم بله یه نوع اعتراضه ولی آخه وقتی 7 قلم آرایش می کنه اونم اعتراضه؟وقتی پسره تا وسط شکمش دکمه هاش بازه اینم اعتراضه؟
به نظر من مشکل از عقله و فرهنگ ما ایرانیاس نه از چیزه دیگه!

ببينيد! تا الان فكر كنم به اين نتيجه رسيديم كه همه اين مشكلات از خودمون نشعت ميگيره! پس سعي كنيم راجع به راه حل هاش بحث كنيم. فكر كنم اولين تلاشمون بايد راجع به پارك ماشين هاو اينا باشه(يعني از كوچكترين مساله.) خوب حالا از چه راه هايي ميشه جلوي پيشرفت شو گرفت؟ نظر من اينه:
1. تذكر بديم به بقيه، با خوبي مهربوني.
2. عذاب وجدان و احساس گناه كردنم موثره! كاري كنيم خجالت بكشن از كارشون.
واما اخرين چيز ميدونم اينه كه ايراني ها (حتي خودم!) به شدت جو گيرن .

با این تیکه ی آخر شدیدا موافقم!
ولی
ببینید درسته که مشکلات از خودمون نشعت میگیره ولی محیط هم اصلا بی تاثیر نیست!!
مثلا چند وقت پیش یکی از فامیلای دوست من که خیلی هم بچه ی خوبی بوده وقتی میره شریف معتاد میشه و در آخر هم اعتیادش کشتش! :(
یا
یکی از فامیلای ما میگه تو دانشگاه هنر تهران به جای خاک زیر پات آشغال سیگار میبینی! ! !
خیلی ها هر چقدر هم خوب باشن این جور جاها که میرن....
این جور مشکلات رو چه جوری می خوایم حل کنیم؟!
--------
با تیکه ی اول حرف behzad n.m هم شدیدا موافقم!
خوب شما راه حلتون چیه؟!

به نقل از panther :
ببينيد! تا الان فكر كنم به اين نتيجه رسيديم كه همه اين مشكلات از خودمون نشعت ميگيره! پس سعي كنيم راجع به راه حل هاش بحث كنيم. فكر كنم اولين تلاشمون بايد راجع به پارك ماشين هاو اينا باشه(يعني از كوچكترين مساله.) خوب حالا از چه راه هايي ميشه جلوي پيشرفت شو گرفت؟ نظر من اينه:
1. تذكر بديم به بقيه، با خوبي مهربوني.
2. عذاب وجدان و احساس گناه كردنم موثره! كاري كنيم خجالت بكشن از كارشون.
واما اخرين چيز ميدونم اينه كه ايراني ها (حتي خودم!) به شدت جو گيرن .
مورد دومشو میتونی ولی مورد اول به تو هیچ ربطی نداره

به نقل از fade to black :
اخه تابناکم شد شبکه خبری؟
اینا مجوز یه حمله دیگه به کوی دانشگاس
اگه به حرف تابناک باشه که همه ی ما غرب زده گمراهان راه انقلاب فتنه گر سبز شیطانیم....
من کاری به سایش ندارم! ویدیوهاش جالب بود!

چرا ربطي نداره؟ ميتونيم بگيم اين جايي كه تو آشعال ميريزي.، منم حق دارم ازش استفاده كنم. يعني اون هيچ حقي نداره تو پارك آشغال بريزه. بعدشم. به نظر تو وقتي زمين زير پات آشغال سيگاره، زمين كشيده؟؟؟ خوب اين دانشجو هاي حالا بي جنبه يا عقده اي يا بي فرهنگ ريختن.

من كاملا موافقم كه تذكر دادن چيزه لازميه و هر كس كه ميگه به ما ربطي نداره اشتباه ميكنه

يكيش همين مثالي كه خانوم panther زدن

ولي يه مطلب مهم رو هم بايد در نظر بگيريم اون هم اينه كه بايد ذره ذره شروع كنيم به امر به معروف و نهي از منكر

منظورم اينه كه از چيزايي شروع كنيم كه طرف مقابل نتونه بگه به تو چه! بعد كم كم سطح تذكرات را گسترش بديم

در اولين گام هم بايد از خودمون و اطرافيانمون م3 دوستا و فاميلا و ... شروع كنيم

Back
بالا