آبنبات چوبی
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- نجوم - فیزیک
- دانشگاه
- الزهرا
- رشته دانشگاه
- فیزیک
پاسخ : حیات فرازمینی-ما درجهان تنها هستیم؟
خدا خودش در قرآن گفته که "جنبندگانی در میان آسمان ها و زمین قرار دادیم"پس حتما یه چیزی هس.
تازه من از یکی از خلبانای حرفه ای شنیدم که یه خلبان ایرانی چن سال پیش که یه جسم نورانی تو آسمون ظاهر شده به دستور فرماندهشون به سمتش پرواز میکنه بعد نور شدیدی به اون خلبان از طرف جسم تابیده میشه که همون موقع اون خلبان کور میشه.الان چندین سال که اون خلبان زنده است و کوره.وفقط نور عجیبی رو به خاطر داره که از اون جسم نورانی در اون لحظه ساطع شد(اون جسم نورانی بوده نه در حد کور شدن یه نور شدید از خودش ساطع کرده)
ببینین من هم با شما هم عقیده ام. ولی این 500 سیاره 500 سیاره دارای شرایط حیات بوده. نه سیاره هایی که شرایطش رو ندارن ولی چیزایی درونشون پیدا شده (مثل قمر های زحل).به هر حال این آقای اسمیت هم نظر خودشو داره ولی نظر استیفن هاوکینگ هم یکی از گزینه هاس .به نقل از Pegior :تایید میشه
آخه عالم به این بزرگی ! اون وقت ایشون 500 تا سیاره رو بررسی کردن؟
تازه ، ما فقط بخشی از کل عالم رو میتونیم ببینیم و ازش اطلاعات دریافت کنیم ! ( یعنی به نظر من اگه کل سیاراتم بررسی کنن نباید نتیجه بگیرن که ما فقط تنهاییم! )
در مورد عکسا هم فکر نمیکنم واقعی باشن!
× به نظرتون تعریف حیات چیه؟ یعنی چه شرایطی باید سیاره داشته باشه که بگیم توش حیات هست؟
این تاپیک رو با این 2تا به نظرم بهتره ترکیب کنید ، آخه تقریبا موضوع هاشون یکسانه
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,2865.0.html
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,32113.0.html
خدا خودش در قرآن گفته که "جنبندگانی در میان آسمان ها و زمین قرار دادیم"پس حتما یه چیزی هس.
تازه من از یکی از خلبانای حرفه ای شنیدم که یه خلبان ایرانی چن سال پیش که یه جسم نورانی تو آسمون ظاهر شده به دستور فرماندهشون به سمتش پرواز میکنه بعد نور شدیدی به اون خلبان از طرف جسم تابیده میشه که همون موقع اون خلبان کور میشه.الان چندین سال که اون خلبان زنده است و کوره.وفقط نور عجیبی رو به خاطر داره که از اون جسم نورانی در اون لحظه ساطع شد(اون جسم نورانی بوده نه در حد کور شدن یه نور شدید از خودش ساطع کرده)