• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

هوش سياه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Tahmine
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : هوش سياه

خوب بودا!
ولي واقعني اگه پليس ما انقد امكانات داشت
همه جلب ميشديم پليس شيم تا خلافكار!

مامانم نميزاره نگاه كنم =((
ميگه مثل فرار از زندان باز جوگير ميشي
;D

تا اينكه يه روز به دور از چشم مامانم اتفاقي يه قسمتش رو ديدم
علي رغم اينكه خيلي هوش سياه 1 رو دوس داشتم
بخصوص بازي و صداي آقاي كيكاووس ياكيده

ولي هوش سياه 2 اصلا همه چيش مث اسكافيلده
تصوير برداري و كلوزاش موسيقي متنش حتي ميشه يكي يكي شخصيتاش رو جايگزين كرد
رفتار زندان بان كه ديگه محشره!

چرا نمیذاره ببینی آخی مامان من که خودش یکی از طرفدارای این فیلمه زودتر همه میزنه شبکه سه !!!!

بابا حالا همه چیشم مث فرار از زندان نیســـ هوش مایکل کجا هوش این عاغا جمشید کجا !!!!! ولی خداییش صدای کیکاووس یاکیده خیلی خوبه

باید میرفت گوینده رادیو میشد ;D

به نقل از AGHA ALEX :
خوب بودا!
ولي واقعني اگه پليس ما انقد امكانات داشت
همه جلب ميشديم پليس شيم تا خلافكار!

دقت کن اون پلیسی که هوش سیاه نشون میده , پلس معمولی نیست , و واقعا همچین امکاناتی هست

دیگه این چیزایی که تو فیلم نشون میده که چیزی نیست , شرکت ها معمولی هم یسری از این امکانات رو داره چه برسه به این پلیسا ...

مسلما نمیگن پلیسای بالا درست (!) چه امکاناتی دارن که !

• لایک
امتیازات: brano

یه صحنه داشت - توو زندون - داشتن فیلم ـه «فرار از زندان»ُ نشون میداد (!) ؛

یعنی چی مثلا؟! انگار بیان توو مدرسه فیلم ـای آموزش تقلب بذارن! ;D

فیلم جذابیه.بازیگراش هم خوبن.مخصوصا آقای احمدی(پلیسه)و خود هوش سیاه.
فوق العاده بازی میکنن.بازیگر نقش هوش سیاه یا همون جمشید کاظمی فیلم رو دیدنی تر می کنه.

آغا من یه سوال واسم پیش اومد !!!

این ماجرای انفجار و اینا واقعیه ؟؟؟

قضیه شهیدای هسته ای رو میدونما ولی اینی که الان داره نشون میده موضوعش واقعیه؟؟؟

خیلی با حال هوش سیاه مخصوصا این که لوکیشن های زیادی داره و این فیلم بهترکرده!!

این فیلم با تمام خوبی هایی که داره ولی خب یه فیلم ایرانیه( :-") و مشکلاتی هم داره!
یه نکته خیلی مهم اینه که سعی کرده مثلن پلیس ایران و کلّن ایران رو خیلی از نظر تکنولوژی و مدرنیته و اینا بهتر جلوه بده در صورتی که اینطور نیس!! یه نمونه بارزش اینه که تقریبا دست هر نفر یه تبلت دادن و ...
این قسمتش خیلی برام جالب بود دیشب که نشون داد، من هر فیلم خارجی رو نگا کردم عکس متهم رو با کاغذ میارن ولی اینا لا تبلت!! نمیدونم ما جلوییم یا اونا عقبن :-\
حالا از بحث تبلت و اینا که بگذریم، چیزی که خیلی عذاب آوره اینه که خئئئئئلی فیلمو کش میدن شما اگه دقت کنین این آقا جمشید ما هر قسمت حدود 10 دیقه فقط سیم کشی میکنه! در صورتی که اصلا لازم نیس به تماشاگر همشون نشون بدن.

به نقل از |Vahid| :
این فیلم با تمام خوبی هایی که داره ولی خب یه فیلم ایرانیه( :-") و مشکلاتی هم داره!
یه نکته خیلی مهم اینه که سعی کرده مثلن پلیس ایران و کلّن ایران رو خیلی از نظر تکنولوژی و مدرنیته و اینا بهتر جلوه بده در صورتی که اینطور نیس!! یه نمونه بارزش اینه که تقریبا دست هر نفر یه تبلت دادن و ...
این قسمتش خیلی برام جالب بود دیشب که نشون داد، من هر فیلم خارجی رو نگا کردم عکس متهم رو با کاغذ میارن ولی اینا لا تبلت!! نمیدونم ما جلوییم یا اونا عقبن :-\
حالا از بحث تبلت و اینا که بگذریم، چیزی که خیلی عذاب آوره اینه که خئئئئئلی فیلمو کش میدن شما اگه دقت کنین این آقا جمشید ما هر قسمت حدود 10 دیقه فقط سیم کشی میکنه! در صورتی که اصلا لازم نیس به تماشاگر همشون نشون بدن.
تهیه کننده، ثانیه ای پولمیگیره!
وقتی کشششششششششششششششش بیاد،پول میاد!

Back
بالا