به نقل از AGHA ALEX :خوب بودا!
ولي واقعني اگه پليس ما انقد امكانات داشت
همه جلب ميشديم پليس شيم تا خلافكار!
تهیه کننده، ثانیه ای پولمیگیره!به نقل از |Vahid| :این فیلم با تمام خوبی هایی که داره ولی خب یه فیلم ایرانیه() و مشکلاتی هم داره!
یه نکته خیلی مهم اینه که سعی کرده مثلن پلیس ایران و کلّن ایران رو خیلی از نظر تکنولوژی و مدرنیته و اینا بهتر جلوه بده در صورتی که اینطور نیس!! یه نمونه بارزش اینه که تقریبا دست هر نفر یه تبلت دادن و ...
این قسمتش خیلی برام جالب بود دیشب که نشون داد، من هر فیلم خارجی رو نگا کردم عکس متهم رو با کاغذ میارن ولی اینا لا تبلت!! نمیدونم ما جلوییم یا اونا عقبن :-\
حالا از بحث تبلت و اینا که بگذریم، چیزی که خیلی عذاب آوره اینه که خئئئئئلی فیلمو کش میدن شما اگه دقت کنین این آقا جمشید ما هر قسمت حدود 10 دیقه فقط سیم کشی میکنه! در صورتی که اصلا لازم نیس به تماشاگر همشون نشون بدن.
من تو پست قبلم هم گفتم باز هم میگم , اولا ای پلیسی که نشون مید پلیس معمولی نیستبه نقل از |Vahid| :این فیلم با تمام خوبی هایی که داره ولی خب یه فیلم ایرانیه() و مشکلاتی هم داره!
یه نکته خیلی مهم اینه که سعی کرده مثلن پلیس ایران و کلّن ایران رو خیلی از نظر تکنولوژی و مدرنیته و اینا بهتر جلوه بده در صورتی که اینطور نیس!! یه نمونه بارزش اینه که تقریبا دست هر نفر یه تبلت دادن و ...
به نقل از گرگ57 :به نظر من تنها ایرادی که خیلی ملموسه(غیر ملموس زیاد داره) توی جو خانواده سرگرد احمدی هس
رفتار بین اعضای خانواده خیلی مسخرس
من که تا حالا ندیدم از این نوع برخورد تو هیچ خانواده ای
تصنعی بودن ازش میزنه بیرون انگار
مثلا اونجا که دختر سرگرد میخواست رباتیک کار کنهبه نقل از F@|-|!mEh :میشه بگی دقیقا چجوری بودنشه که مشکل داره؟![]()
به نقل از گرگ57 :مثلا اونجا که دختر سرگرد میخواست رباتیک کار کنه
باباهه اومد اونجوری برخورد کرد
بعد داداشو صدا کرد
بعد مثلا اون عکس رباتا
همچنین نحوه برخورد طرف با زنش
به نظر من طبیعی نیست
به نقل از چتررنگی :اینااگه عرضه دارن ی فیلمنامه ی جدید بنویسن. ن اینکه از رو ی فیلم خارجی کپی کنن
هرکارم نکنن این فیلم ایرانیه و اسلامی ب prison breakنمیرسه!
فقط شما یک ساعت و نیم وقت بذارید برید فیلم فرار از آلکاتراز رو ببینیدبه نقل از چتررنگی :اینااگه عرضه دارن ی فیلمنامه ی جدید بنویسن. ن اینکه از رو ی فیلم خارجی کپی کنن
هرکارم نکنن این فیلم ایرانیه و اسلامی ب prison breakنمیرسه!