• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

امتحانات نهایی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سومپاد
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : امتحانات نهایی

منم همين كارو كردم
ولي از بدبختي بعدش بايد ميگفتيم حالا اين خطه يكتاست و ميگفتيم اگه بخوام مثلا ٢تا خط بكشه نميشه

به نقل از reza.d :
اول میومدی l'رو از رو l رسم میکردی بعد یه صفحهpمیومد بعد از نقطهa دو صفحه به l و l"عمود میکردی چون این دوصفحه تو نقطه a مشترکن پس یه خط مشترک دارن که اون هم به دو خط عموده

واسه ما یه جور دیگه گفته بودن، از A یه صفحه به l عمود میکنیم یه صفحه هم به l' ، این دو تا صفحه متقاطع اند، فصل مشترک میشه جواب، دلیلشم چون که صفحه ها به خط ها عمودن، پس خط ها به صفحه ها عمودن، پس به هر خط صفحه عمودن، پس به اون فصل مشترکه عمودن، پس فصل مشترکه بر هر دو تا خط عموده

اثبات یکی بودنشم چون از هر نقطه فقط یه صفحه میشه عمود بر یه خط رسم کرد، از A یکی به l یکی به l' پس اون فصل مشترکه که جواب میشه هم منحصر به فرده

یه چیز تو این مایه ها، من بد توضیح دادم یکم الان

به نقل از 3pde.f :
منم همين كارو كردم
ولي از بدبختي بعدش بايد ميگفتيم حالا اين خطه يكتاست و ميگفتيم اگه بخوام مثلا ٢تا خط بكشه نميشه
خو وقتی دو صفحه یه خط مشترک دارن که از aرد میشه و عموده و دیگه نیس یعنی چی؟یعنی یکتاس دیگه

بابا اثباتشو بلد بودم ننوشتم!

به نقل از 3pde.f :
منم همين كارو كردم

بقیش دیگه مزخرفه!ولی من نوشتم.
راستش از بس گفتن تو کنکور تاثیر داره میخواد ضریب امتحان نهایی تو کنکور بشه 99% من تو جواب ها خیلی وسواس به خرج میدم.یعنی هرچی تو کتاب و دفتر و گام به گام توی خواب و توی نهج البلاغه و ...دیدم همهرو یکی میکنم مینویسم! ;D

راست می گه!
آخریه دیگه اعصابم به هم ریخته بود! احمقانه ترین چیز ها رو هم از ترسم می نوشتم.

هیچکی تجربی نیست!
ریاضیش با پارسال تغییراتی کرده بود که اونم بخاطر حذف کاربرد مشتق بود و اوردن احتمال.... احتمالاش یجوری بود....!
خوب دادین خانم دکترا و آقا دکترای آینده؟!

چرا من تجربی ام.سوال آخر،سرعتش میشد6 یا8؟ در کل امتحان آسونی بود.

فکر کنم 6 میشد! اره آسون بود .

واااااااای من یک اشتباهایی کردم
سرعتش میشد 8 .
من اولین حدشو حواسم نبود از اول کار به جای x چهار گذاشتم !!!!!! یعنی فک کنم یه 1 نمره ای پرید .
تازه دومی هم نوشتم صفر منفی!!!!!
در کل سر بی دقتی گند زدم .

امتحانش نه سخت بود و نه آسون . خیلی بد بود !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا