امتحانات نهایی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سومپاد
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : امتحانات نهایی

واقعا مسخره هست چرا این قد حسابان رو اسون داده بودند ؟؟؟؟؟؟؟؟ هر کی تونست رو دست من بلند شه جایزه داره ! _ توی انواع مسخره غلط داشتن _

به نقل از پگاه :
من میگم بی دقتی فاحش تر از این نداشتم همینه دیگه! ;D

تازه من یه جای دیگه هم یه 2 رو ندیدم! :-"

ترجیح میدم یه چیزی رو کلا بلد نباشم و ننویسم تا بلد باشم و اینطوری گند بزنم بش ~X( ;D

چه باحال ... :))
منم دقیقا همین بی دقتی رو داشتم !! خیلی از بچه ها دیگه هم همین بی دقفتی رو کرده بودن !! ;D
آخه مسخره ترش اینجا بود که ... 2 تا نقطه ی تقاطع اون 2 نمودار رو هم باهم در آوردم ... ولی ... :))

ولی انصافا خیــــــــلی دست طراح هاش درد نکنه ! ;D
خیلی آسون بود نسبت به بعضی تمرین های کتاب و اثبات کنید های هندسی چرتش !!! ;D

سوال 24 زیست خیلی مسخره بود، می شد چیزای درست دیگه هم نوشت. مثلا دانه گرده نارس از تقسیم اسپوروفیت به وجود میاد...

اوه! ساده ترین سوال رو همیشه سوتی توش میدم! :( آخه یکی به این ...ها بگه این مشتق ها اصلا راه حلش نمره نداره ؟ زارت برای جواب آخر 0.75 میدن؟؟؟!!!!! یعنی من 19.25 میشم ؟ :( نمیشه مصحح دلش به درد بیاد و راه حل رو ببینه یه دونه 0.25 بده؟ که ما 19.5 بشیم؟ :( اما دوباره میگم گور باباشون خدا رو شکر که تستمون خوبه کار میکنیم اونور گند نزنیم چون ارزش یه تست از کل هیکل این امتحان باارزش تره!

من امروز چون حالم گرفتس! و از ساعت 11:45 تا 1:48 پشت در بودم، گوشیمو نبرده بودم! کیف پولمم تو اون تنبونم بود! دیگه فقط رفتم یه جای پر از چمن پیدا کردم گرفتم خوابیدم!
فقط میخوام خوش باشم! زبان رو 2 ساعت بخونیم بسسه دیگه؟!!! اونم میذاریم واسه فردا! !!

گو

به نقل از نــيما :
چه باحال ... :))
منم دقیقا همین بی دقتی رو داشتم !! خیلی از بچه ها دیگه هم همین بی دقفتی رو کرده بودن !! ;D
آخه مسخره ترش اینجا بود که ... 2 تا نقطه ی تقاطع اون 2 نمودار رو هم باهم در آوردم ... ولی ... :)

ما بچه هامون نقش ضد حال بازی میکردن، هر کی از جلسه میومد بیرون اکثرا این دیالوگ تکرار میشد :
- " ایول! خیلی آسون بود! <:-P " - " تک عضوی 1 رو نوشتی؟ ;)) " " :| لعنت"

من اون cos2x -1 ( از راست بخونید ) رو 1-cosx دیدم! و طبیعتا نوشتم 2sin^2 (x/2 ) خیلی خورد تو ذوقم خدایی ;D واسه هر تیکه اینم صاف 0.25 گذاشته، یعنی مصحح بخواد گیر بده به کل 0.75 رو نمیده!
----

انگلیسی هم همون 2 3 ساعت بسه ;D
----

اینکه میگن هر سال یکی از درس ها سخت میاد، تا حالا درسی اینطوری نبوده نه؟ ;D فیزیک شیمی میشه یعنی؟

دقیق اطلاع ندارم ولی میگن امسال شیمی سخته.

( واسه من دوباره sms اومد که واسه ادبیات به شماره 20000316 sms بدین، هر چند فکر نمیکنم دیگه واسه ادبیات وقت باشه : - ? ? )

این پیامکا رو ندین! :) آخرش هیچی نمیشه فقط اگه تو قرعه کشی یه چیزی بهمون برسه که بجای گزینه 2 صفر و یک (شبکه آموزش) پیامک بدین بهتره! چون جایزه هاش همیشه درس(ت) و حسابیه

به شخصه کلا اعتقادی ندارم به این اس ام اس ها. اینقدر همه چی رو هوا نیست که با 4 تا اس ام اس هی بخوان نمره اضافه کنن. صرفا خبررسانی بود

جونم امتحان حسابان.....

به نقل از پگاه :
ما بچه هامون نقش ضد حال بازی میکردن، هر کی از جلسه میومد بیرون اکثرا این دیالوگ تکرار میشد :
- " ایول! خیلی آسون بود! <:-P " - " تک عضوی 1 رو نوشتی؟ ;)) " " :| لعنت"

من اون cos2x -1 ( از راست بخونید ) رو 1-cosx دیدم! و طبیعتا نوشتم 2sin^2 (x/2 ) خیلی خورد تو ذوقم خدایی ;D واسه هر تیکه اینم صاف 0.25 گذاشته، یعنی مصحح بخواد گیر بده به کل 0.75 رو نمیده!
----

انگلیسی هم همون 2 3 ساعت بسه ;D
----

اینکه میگن هر سال یکی از درس ها سخت میاد، تا حالا درسی اینطوری نبوده نه؟ ;D فیزیک شیمی میشه یعنی؟
بچه های ما خبر نداشتن عین خودم اما بعد که پاسخنامه رو دیدم یکی یکی بهشون اس ام اس زدم همه ضد حال شدن. هیشکی 1 رو ننوشته. ای خدا

من كه هم 1 رو نوشتم هم اون 3 خط توضيحى كه 0.25 گذشته بودن براش اما ... :( امان از بى حوصلگى يعنى با يه دونه x كل سيستم آدم از اين رو به اون رو ميشه! :( عيب نداره زبان رو كه 20 ميشيم كه(بعد از هر امتحان جمله آخر تكرار ميشه! :()

طراح حسابان عاشّــــــــقتم!!!
اولین بیست من تو نهاییا!!! ;D ;D ایشالله!!

بچه ها من زيست فاجعه دادم فففففففففففااااااااااااججججججججججعععععععععهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

برای من eror میده میگه the file is damaged و فلان و بیصار ! چیکا کنم !؟

به يه رفيقات مثه بدوى يا ممد مهدى معدنى بگو يه screen shot بگيره برات mail كنه-ديگه فايل جي پگ رو كه ميتونى بخونى! :) من با گوشيمم، نميتونم بفرستم sorry !

آها راستی تو گزینه دو گفتن 98% زدن هندسه سخت بوده. الان چی میشه دقیقا؟!

حتما 2 نمره به كل كشور اضافه ميكنن! ! ! ! !

مگه تستیه که بخوان 98٪ بزنن؟ منظورش چی بود؟ یعنی 98٪ از 20 بگیرن؟

به نقل از twilight :
مگه تستیه که بخوان 98٪ بزنن؟ منظورش چی بود؟ یعنی 98٪ از 20 بگیرن؟
این دیگه خیلی باحاله!!! بابا نود هشت درصد گزینه 1 رو فرستاده بودن.

به نقل از علــــــــ ن ـــــــی :
حتما 2 نمره به كل كشور اضافه ميكنن! ! ! ! !
خوب چیه مگه؟! دو نمره بدن دیگه! ;D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا