به نقل از پگاه :من میگم بی دقتی فاحش تر از این نداشتم همینه دیگه!
تازه من یه جای دیگه هم یه 2 رو ندیدم!![]()
ترجیح میدم یه چیزی رو کلا بلد نباشم و ننویسم تا بلد باشم و اینطوری گند بزنم بش![]()
![]()
به نقل از نــيما :چه باحال ...
منم دقیقا همین بی دقتی رو داشتم !! خیلی از بچه ها دیگه هم همین بی دقفتی رو کرده بودن !!
آخه مسخره ترش اینجا بود که ... 2 تا نقطه ی تقاطع اون 2 نمودار رو هم باهم در آوردم ... ولی ... :)
بچه های ما خبر نداشتن عین خودم اما بعد که پاسخنامه رو دیدم یکی یکی بهشون اس ام اس زدم همه ضد حال شدن. هیشکی 1 رو ننوشته. ای خدابه نقل از پگاه :ما بچه هامون نقش ضد حال بازی میکردن، هر کی از جلسه میومد بیرون اکثرا این دیالوگ تکرار میشد :
- " ایول! خیلی آسون بود!" - " تک عضوی 1 رو نوشتی؟
" "
لعنت"
من اون cos2x -1 ( از راست بخونید ) رو 1-cosx دیدم! و طبیعتا نوشتم 2sin^2 (x/2 ) خیلی خورد تو ذوقم خداییواسه هر تیکه اینم صاف 0.25 گذاشته، یعنی مصحح بخواد گیر بده به کل 0.75 رو نمیده!
----
انگلیسی هم همون 2 3 ساعت بسه
----
اینکه میگن هر سال یکی از درس ها سخت میاد، تا حالا درسی اینطوری نبوده نه؟فیزیک شیمی میشه یعنی؟
این دیگه خیلی باحاله!!! بابا نود هشت درصد گزینه 1 رو فرستاده بودن.به نقل از twilight :مگه تستیه که بخوان 98٪ بزنن؟ منظورش چی بود؟ یعنی 98٪ از 20 بگیرن؟
خوب چیه مگه؟! دو نمره بدن دیگه!به نقل از علــــــــ ن ـــــــی :حتما 2 نمره به كل كشور اضافه ميكنن! ! ! ! !