آخه پولا رو میفرستن،سازماندهی که نمیکنن که!!!!!به نقل از anaz-psi$ :اون مطمئنا organize میشه چون اگه send بود باید بعدش to می اومد
آخه تو پست بعدیت که پاکش کردی:Pنوشته بودیfalse!!!!حالا بیخیال!به نقل از GCD :آره دیگه! they had free discussions to find correct answers میشه true چون often, teachers and students had interesting discussions and there were no correct answer
نه منظورم اینه که باید این طوری می بود:to send money to all over the worldبه نقل از 3ggerman :نه ساناز بعدش کلمه ی money اومده و ما میگیم to send money تریپ to send Email ! تو کی گفتی to send to money ؟!![]()
اشکال نداره،مهم اینه که من اشتباه زدم):به نقل از GCD :@ parsha: شرمنده قاطی دارمکلا قبل ز ادیت چرت و پرت نوشته بودم
b که عمرا! با توجه به معنیشم بگی، b یعنی برای کسایی که مدرک دانشگاهی دارن شغل کافی موجوده، که با توجه به متن غلطهبه نقل از parsha :اشکال نداره،مهم اینه که من اشتباه زدم):
حالا یکی بگه چرا 45 نمیشهb؟درسته ها!
به نقل از GCD :b که عمرا! با توجه به معنیشم بگی، b یعنی برای کسایی که مدرک دانشگاهی دارن شغل کافی هست
a شاید میشد، ولی وقتی d هست d میشه
چرا؟حال میده سر امتحان بحث کردن:pبه نقل از secret :عجب کاریه !اصلا یکی نی به من بگه امتحانو دادی دیه سر جوابا بحث نکن که انقدر اعصابت بهم بریزه .مبهم بود !!!!![]()
سازمادهی که درسته ولی نه تو این جمله!البته راست میگی سوالا به درد نخور بود.به خصوص س 45!!!!به نقل از @n@$ :از نظر عملی و روانشناختیوظیفه بانک سازماندهی پول هست و همه کاری ی میتونه با پول بکنه .چه بفرسته چه قرض کنه چه بگیره چه...
من فقط طراح رو گیر بیارم با این سوالای مبهم بدردنخور .....![]()
خب درسته که همه این کارا رو میتونه بکنه ولی از لحاظ گرامری درست نیستبه نقل از @n@$ :از نظر عملی و روانشناختیوظیفه بانک سازماندهی پول هست و همه کاری ی میتونه با پول بکنه .چه بفرسته چه قرض کنه چه بگیره چه...
من فقط طراح رو گیر بیارم با این سوالای مبهم بدردنخور .....![]()
یکی از وظایف خطیر سنجش آموزش و پرورش حرص دادن بچه هاست .(دارن به وظیفشون عمل میکنن)به نقل از twilight :به نظرتون چرا جوابارو نمیذارن؟![]()