امتحانات نهایی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سومپاد
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : امتحانات نهایی

من دیگه غلط بکنم قسم بخورم. لعنتیا امسال سخت تر داده بودن. :(

من باید فیزیکو از امروز شروع کنم. مثه اینکه عوارض المپیاد داره شروع میشه.... جبرو که بیست نمیشم! :(

به نقل از GCD :
اون دبیرا که اونجا هستن و برگه رو تحویل میگیرن تصحیح نمی کنن، سبز می بندن
یعنی جاهایی که دانش آموز مثلا توی دو خط جا نیم خطشو نوشته، ادامشو با خودکار سبز خط می کشن که امکان تقلب نباشه، در همون حین هم برگ رو چک می کنن که علامتی، لاکی، چیزی نباشه تو برگه
آدمای خوبین ;D

عملیات کد گذاری و کندن سربرگا بین ساعت 10 تا 2 انجام میشه
بعدشم دبیرا میان از ساعت 2 تا 3 جلسه میگیرن و شروع می کنن به تصحیح

واقعااااااااااااااااااااااااااااااااا؟ :دی

چقد تعجب کردم! پس آدمای خوبی بودن! آفریییییییین! دیدم اون آقایه مهربونه ها! :دی
مرسی

کلید تصحیح اومد.
اون نی که شد بالا!
کلسدونی هم شاید ازم کم نشه اخه نوشتم واسه تولید ابزار و دانه ریز
اما هوموس که کم میشه.
مصحح مهربون باشه 19.5 اگه نامهربون باشه 19.25 میشم.
خداروشکر که تموم شد

چقدر زود کلید رو دادن!

سؤال 16 و 4 راه من با کلید فرق داره 8-| مصحح...!!

سوال 16 رو منم راهم با کلید فرق داره اما نمیدونم یعنی برای اینکه بگیم ((AاشتراکA-(B) و (AاشتراکB) متمایزن بازم 0.25 شکل میخواد؟!! :( ای!

احتمالا 19 شم! اشکال نداره، اینقدر غیبت داشتم که توجیه کنم خودمو...! :دی

واسه چهار باید می نوشتیم طبق اثبات بازگشتی؟ من فقط نوشتم حکم ثابت شد.( خیلی سخته آدم اثبات می کنه بعدش ok نزنه. همه کیف اثبات به اون ok آخرشه!)

به نقل از astronomer_girl :
احتمالا 19 شم! اشکال نداره، اینقدر غیبت داشتم که توجیه کنم خودمو...! :دی

واسه چهار باید می نوشتیم طبق اثبات بازگشتی؟ من فقط نوشتم حکم ثابت شد.( خیلی سخته آدم اثبات می کنه بعدش ok نزنه. همه کیف اثبات به اون ok آخرشه!)

من اینو ننوشتم فقط نوشتم که بدیهی است آخرش یعنی اینم کم میکنن؟!! :-SS

جالبه هم واسه این نمره گذاشتن هم واسه شکل سوال 16. ما معلم جبرمون خیلی ناشیه. اون تصحیح کنه من 18 میشم. :(

منم بین 19.25 تا 19.75 نمرم متغیره آقا ما آخر نفهمیدیم یه دست کنکور مثلا ریاضی(هندسه و جبر و گسسته و حسابان و دیفرانسیل) رو غلط بزنیم حدودا مثه اینه که امتحان نهایی حسابان رو چند گرفته باشیم؟ :-/

من اصلا سوال 16 رو از یه راه دیگه رفتم شکلم نکشیدم یعنی اصلا راهم نیازی به شکل نداشت چی کار کنم؟
تو سوال 12 هم ننوشتم پی 4 مساویه ایکس همه رو برحسب پی 1 نوشتم کم میکنن؟ :((

چه پاسخنامه ی آشغالی X-( X-( X-( X-(
سوال 16 منم فرق میکنه و اصلنم به شکل احتیاج نداشت :-w
خیلی مسخرس جواب آخر سوال 11 نمره داشت. من ننوشتم. آخه هیچ وقت تو کلیدای قبل نبود.وااای

یه سوال: امروز رو بشینیم فیزیک رو شروع کنیم یا عربی این 2 تا درس کوفتی رو بخونیم؟

به شخصه امروز رو به تفریح اختصاص میدم! ;D از نظر جسمی و روحی، دو تاش، حس درس خوندن نیست

به نقل از پگاه :
به شخصه امروز رو به تفریح اختصاص میدم! ;D از نظر جسمی و روحی، دو تاش، حس درس خوندن نیست
درود بر شرفت و حسن انتخابت

فیزیک اول کتابو بخونیم یا جزوه معلمو؟؟
من خیلی زمینمو بد دادم حدود18 می شم. خیلی اعصابم خرده!!

منم به شخصه تصميم ميگيرم بشينم فصل 1 رو بخونم حداقل تا سر ماشين هاى گرمايى ! اصولا بنده اعتقاد دارم هر چه زود تر از شرش خلاص شيم بيتره! صرفا برنامه شخصى بود :P

بابا شما چقد خوب دادین.
حالا که اینجوریه من نمیگم چند میشم.
من درس 8 و 9 رو صبح خوندم و هیچی ازش یادم نموند 8-}.درس 2 و 3 رو هم نخونده بودم :-".فرضیه سازی رو هم بلد نبودم :(.
خیلی افتضاح دادم :(.البته تقصیر خودم بود.سوالا خیلی خوب نبود ولی بازم من حق نداشتم اینقدر بد بدم.تقصیر خودم بود.اصلا درست و حسابی نخوندم :-[.
نوک نی رو نوشتم پایین :(.پریدوتیت رو هم اینقدر وسط امتحان هنگ کرده بودم که گفتم خب وقتی فرو میره یعنی چگالیش کمتره دیگه :-\.خداییش اشتباه زشتی بود.درس اول راهنماییمون بود. سختی کانی ها رو هم گفتم آخرش حفظ میکنم،یادم رفت اون نیم نمره هم پرید :((.
کلا خیلی افتضاح دادم.از خودم خجالات میکشم با نمره ای که خواهم گرفت :-[ :( :((.

سایه منم اون چگالی هه رو گفتم کمتر.... تازه کلی هم ذوق کردم .... وااااااای سوتی ایه برا خودشو ...
امتحان زمین ما واقعا دیگه زیر 18.5 -19 بنظر من بده در صورتی که خودم با دوستام که چک کردم دقیق میشدم 15.5 اصلا .....
وااااااای دوست نداشتم اینو بشمممممممممممممم

به نقل از Enas :
فیزیک اول کتابو بخونیم یا جزوه معلمو؟؟

بستگی به جزوه داره خب ;D معلم ما گفت جزوه رو بخونید دیگه کتاب نیاز نیست، چیزایی که تو کتابه رو گفتم

به نقل از پگاه :
بستگی به جزوه داره خب ;D معلم ما گفت جزوه رو بخونید دیگه کتاب نیاز نیست، چیزایی که تو کتابه رو گفتم
ولی بهت توصیه می کنم هرقد هم جزوتون کامله بازهم کتاب رو بخونید .........
خودم تا حالا فقط کتاب رو می خوندم !اخه مثلا اون تمرین ها ویا اون هایی که به ما گفتند که تو کتاب نیست پس سر امتحان نمی اد ! البته خودم یه نیم نگاهی به اون جزوه می ندازم ها ولی کلیت نداره !
عربی می خونید ؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا