امتحانات نهایی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سومپاد
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : امتحانات نهایی

چه ها معلمتون جواب این سوال که یه مدار که سیملوله و لامپ توش موازی با هم بسته شدن کلیدم داره بعد میگه اگه که کلیدو ببندیم لامپ یه لحظه پرنور میشه بعد کم نورتر میشه حالا علت این پرنور شدن واسه ی یه لحظه چیه رو چی گفته؟

بچه ها من كلا نخوندم فيزيك زياد چرا چار روز وقت دادن يني سخته كه 4 روز وقت دادن؟

خرداد سال 81 هماهنگ تهران سوال 15 جواب رو زده تراكم همدما غلط نيست ولى همفشار خيلى درست تره!

به نقل از khorshidz :
چه ها معلمتون جواب این سوال که یه مدار که سیملوله و لامپ توش موازی با هم بسته شدن کلیدم داره بعد میگه اگه که کلیدو ببندیم لامپ یه لحظه پرنور میشه بعد کم نورتر میشه حالا علت این پرنور شدن واسه ی یه لحظه چیه رو چی گفته؟
واسه اینه که جریان میخواد کم شه بعد جریان القایی طوریه که با کم شدن مخالفت میکنه پس جریان یه لحظه زیاد میشه
و لامپ پر نورتر

فیزیک آسون بود. تعداد برگه ها کم بود ولی! من اول یه برگه گرفتم، آخر کار مجبور شدم یکی دیگه هم بگیرم که واسه چکنویس باشه

این همه آرمایش طراحی کنید خوندیم هیچکدوم نیومد.

طبق معمول حتما راه های کلید فرق میکنه :| ==> یه 1 ، 1.5 نمره غلط + غلط های احتمالی دیگه

خیلی آسون بود منم20 میشم سوالی هم مشکلی نداشت

ایشالا کلید آدم وار باشه ..... ما آرزو به دل موندیم یه 20 بگیریم!

اره امتحان فیزیک واقعا اسون بود >:D< امیدوارم هم کلیدش درست حسابی باشه و هم مصحح ها ادم باشن ;D

خدا کنهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه!
از عربی خیلی می ترسم :-ss :-ss :-ss :-ss :-ss :-s
امید وارم اسون باشه والا .....

نوشتیم! مث چند امتحان قبل که قبل از کلیدا 20 بودیم!
خدا نکنه مث امتحانای قبل اونجوری باشه کلیدا!

19.5 میشم...
سوالا خداروشکر آسون بود کلیدش هم خوبه.
اما بنده 1*1= 2 نوشتم!!!!!
یه جا دیگه هم سوتی دادم!نمیگم.
حیف ... من 20 میخواستم

بنده بجز rad/s رو که واحد امگاس رو ننوشتم بقیشو مثه کلید نوشتم که چون 0.25 نمره برا 50p گذاشتن پس نمیتونن کم کنن دیگه؟؟؟ جوون !!! حالا عربی رو چه خاکی بریزیم به سرمون؟؟؟ به قول اون خانومه باید یکی بزنیم تو سر خودمون یکی تو سر کتاب!!! :-SS

ایول ;D فقط سؤال 5 ب یادم نیست خود فرمول ضریب عملکرد رو نوشتم یا نه احتمالا نوشتم دیگه :-?

عربی قواعدش به جز درس 1 و 2 سخت نیست، 1 و 2 هم حفظیه بیشتر من تو "همه" ی امتنحان عربی هام کلمه و به خصوص کلمه به عربی مشکل دارم ;D

به نقل از پگاه :
عربی قواعدش به جز درس 1 و 2 سخت نیست، 1 و 2 هم حفظیه بیشتر من تو "همه" ی امتنحان عربی هام کلمه و به خصوص کلمه به عربی مشکل دارم ;D

باعث امیدواریه ;D

یه سوال: دقیقا عربی رو باید از کجاش شروع کنیم؟ :-؟

خب اگه رو فرمول نویسی یه بخش گیر ندن 20 میشم ایول

عربی اصن حالش نیس من کلا از اول سال یا سر کلاس نبودم اگرم بودم چرت میزدم:دی

عربی رو من قبلنا قواعد جدا میخوندیم ترجمه جدا کلمه جدا خیلی خسته کننده میشد. احتمالا از اول شروع میکنم هر درس اول قواعدش بعد ترجمه بعد تمرین بعد کلمه

خاک تو سرم شد!!! من مثه خنگا تا دیشب ساعت 12 فقط دو فصل اولو خونده بودم بقیشو تا صبح بیدار موندم خوندم. اینطور که حساب می کنم خیلی افتضاحه... :دی همشم بی دقتیای مسخره ، به توان دو نرسوندم ، فرمول جا انداختم...
یه ریع بیشتر وقت میدادن برگمو دوباره چک میکردم، حوزمون وقت تموم شد چراغا رو خاموش کردن!
به درک ،برم بخوابم.

آقا یه چیزی، من تو تاریخمون، بجای "آیت الله مهدوی کنی" نوشتم "ژنرال مهدوی کنی" :-" غلط میگیرن ینی؟ ;D

اعلال که نمیاد بگن حذف یا اسکان یا ابداله؟ چون تو کتاب نیست دیگه؟

به نقل از GCD :
آقا یه چیزی، من تو تاریخمون، بجای "آیت الله مهدوی کنی" نوشتم "ژنرال مهدوی کنی" :-" غلط میگیرن ینی؟ ;D

نه به پاسخ های مشابه هم نمره داده میشه P:

2000+8000=100000000 ;Dحالا خوبه دوبار چک کردم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا