امتحانات نهایی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سومپاد
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : امتحانات نهایی

کلا فک کنم هر کیو هرجور دوس داشتن صحیح کردن(خیلی نامردیه) :|
به نقل از MeBaR :
جالب اینکه هر 10 تا برگه ی ما رو خانوما صحیح کردن :))
از کجا میدونی؟!

به نقل از پگاه :
من زدم false و شدم 19.75 ولی از کجا معلوم مال این باشه آخه؟ من فکر نمیکنم غلطم این بوده باشه یه جا 2 تا کلمه بود رو هم بارمش 0.25 من یکیش رو ننوشته بودم ولی احتمالا بازم همون 0.25 رو ازم کم کردن
نه فک می کنی!میگم از بیشتر بچه ها 25/0 کم شده فقط به خاطر این!خود خانوم بحرینی هم گفت که برگه های شما رو این طوری صحیح کردن
به نقل از MeBaR :
آره اونو دیه باید Send میزدیم ;D
یه سوال دیه:
زبان فارسی اون سوال سخن منظوم یا شعر منظوم برا شما فقط شعر منظوم رو درست گرفتن؟ :-?
اتفاقا برا ما هم organize و هم send رو درست گرفتن!
آره!

به نقل از anaz-psi$ :
نه فک می کنی!میگم از بیشتر بچه ها 25/0 کم شده فقط به خاطر این!خود خانوم بحرینی هم گفت که برگه های شما رو این طوری صحیح کردن

اعتراض بزنیم درست میشه یعنی؟

به نقل از پگاه :
اعتراض بزنیم درست میشه یعنی؟
نمیدونم احتمالا درستش می کنن آخه خیلی بی انصافیه اگه درس نکنن
خیلیا اعتراض زدن حالا تو هم بزن

این ادبیات جای کندن سربرگ نداشت نه؟

اه چه غلطی کردم بالای همه برگه هام نوشتم دبیرستان علامه حلی :|

چه قد من بدبختم اه :|

پس دیه خیلیییییی خیلییییی هردمبیله ... دیه خیلی عشقی صحیح کردن ... هر کی هر جور عشقش کشیده صحیح کرده ... کلید هم هویج ;D

به نقل از anaz-psi$ :
از کجا میدونی؟!
تو قم اینجوریه ... دو تا حوزه ی تصحیحه ... برگه های شهید قدوسی بالکل تو حوزه ی خانوما بود ... بالتبع برگه های فرزانگانم دست آقایون بوده :| (شایدم نبوده :-??)

از من میشنوین به خاطر 0/25 یا نیم نمره اعتراض نزنین ... دفه دوم مو رو از ماست میکشن بیرون :-s احتمال کاهش نمره هم هست ( زیادم هست ) 0/25 که ارزش نداره باو

به نقل از aRThaS_08 :

چنین کاری نمیکنن

پس چرا ادبیاتو 14 شدم :|

من تصحیح کردم برگه مو 18.5~19 میشدم!

شاید ( شاید که درواقع حتما ) توی تصحیح اشتباه کردن، مثلا یه سری سؤالا رو ندیده طرف که بخواد نمره بده یا تو جمع زدن یه سری نمره ها رو ندیده

با اعتراض درست میشه

به نقل از aRThaS_08 :
پس چرا ادبیاتو 14 شدم :|

من تصحیح کردم برگه مو 18.5~19 میشدم!
انقد ناراحت نباش.اگه اعتراض گذاشتی مطمئن باش درستش می کنن ;) شاید مصححه چند تا از سوالا رو ندیده

من شیمی رو یا 20 میشم یا 19.75 ولی 19.5 دادن حالا دو دلم! :(

هندسه 19 شدم سوال آخر و اون متوازی الاضلاع رو راه دیگه رفتم ولی به جون خودم درسته میگم اعتراض نزنیم بیاد زیر 19؟ :-w

زبان فارسی رو به بعضیا شعر منظوم رو نمرش رو دادن (که سخن منظوم نوشتن) به ما که ندادن نمره رو هیچ 25 صدم هم از یه جا دیگه کم کردن!

در کل هیچکدوم از امتحانا برای من بهتر از اون چیزی که انتظار داشتم صحیح نشد ولی بقیه اینطوری نبودن :-??

حالا نمیدونم این 3 تا(شیمی و هندسه و زبان فارسی) رو اعتراض بزنم یا نه؟

همه رو اعتراض بذار!! B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-)

آره امروز از خوابم زدم رفتم همه رو اعتراض زدم

به نقل از aRThaS_08 :

منم زدم علامه حلی ولی اتفاق خاصی (غیر از زیست و دینی) نیافتاد. تازشم سربرگ ها کنده میشه.

به نقل از علــــــــ ن ـــــــی :
هندسه 19 شدم سوال آخر و اون متوازی الاضلاع رو راه دیگه رفتم ولی به جون خودم درسته میگم اعتراض نزنیم بیاد زیر 19؟ :-w
جالبه منم دقیقا مثل شما اون 2تا سوالو با یه راه دیگه نوشتم نمرمم 19 شد! احتمالا سوال آخرو نمرشو دادن اما متوازی الاضلاعو نه. منم شک داشتم اعتراض بدم یانه اما از یکی از دبیرامون پرسیدم گف اگه مطمئنی درسته اعتراض بده حتی اگه 25 صدم باشه. منم دادم. هرچن خیلیا میگن 19 و به بالاها رو ندین

جرا كارنامه هاي مارو نميدن بس؟! :-w
جداًً تو هر شهري يه جور صحيح شده؟يعني مطمئنين كه بقيه ي جواباتون درست بوده؟شايد ازجاهاي ديكه نمره كم آورده باشين

من شنبه میرم که اعتراض اولو بزنم! بعد سه شنبه میرم مسافرت! تا اونموقع میاد که ببینم چیا لازمه دوباره اعتراض بزنم؟!

اون وقت این نمره هارو که دادن معدل کتبی نهایی با ضریب هر درس حساب میشه؟مثلا نمره فیزیک و حسابان ضربدر 4 میشه؟

به نقل از andia :
اون وقت این نمره هارو که دادن معدل کتبی نهایی با ضریب هر درس حساب میشه؟مثلا نمره فیزیک و حسابان ضربدر 4 میشه؟
فکر کنم !

میشه یکی ضریبا رو بگه اگر می‌دونه ؟‌ :-<

به نقل از آرمیتا ثابتی‌اشرف :
فکر کنم !

میشه یکی ضریبا رو بگه اگر می‌دونه ؟‌ :-<
دینی 3
ادبیات 2
زبان فارسی 2
عربی 2
زبان انگلیسی 2
شیمی 3