آره من نوشته بودم بار الکتریکی و درست گرفتن البته 5/19 شدم ولی غلطم مال یه سوال دیگه بودهبه نقل از علــــــــ ن ـــــــی :کسی هست شیمی اون شکل رو بجای پایداری ، بار الکتریکی زده باشه و 20 شده باشه؟
تو اکثر شهرستانا کارنامه ها اومده ...به نقل از SHaBo0N :من نميفهمم!! از كجا نمره هاتونو ميدونين؟! ^-^
البته کارنامهی ما هم اومده! واقعا امیدوارم این عربی تغییر کنه !به نقل از MeBaR :تو اکثر شهرستانا کارنامه ها اومده ...
تهران به دلیل تعداد زیاد دانش آموزان و تعداد کم مصححین دیر تر میاد ...
همچنین اصلاحیه ی دوم درس عربی هم اومده ... شاید یکم تاخیر به خاطر اون باشه
اگه قرار باشه تغییر کنه یه کارنامه ی المثنی ( ) برای شهرستانیا هم میادبه نقل از آرمیتا ثابتیاشرف :البته کارنامهی ما هم اومده! واقعا امیدوارم این عربی تغییر کنه !
اتفاقا تنها درسي كه برا من بد صحيح كردن زيست بودهبه نقل از aRThaS_08 :الان از طرفه مدرسه برای من اس ام اس اومده فردا ساعت 8 تا 12 بیاید کارنامه هاتونو بگیرید!
خدایا یعنی چند شدم خدا کنه زیستمو خوب تصحیح کرده باشن من کلن یه صفحه رو جا انداختم
ببین من هم نوشتم بار الکتریکی ولی توضیح هم واسش نوشتم که تو توضیحاتش به پایداری اشاره نمودم که واسم درس گرفتن :-$به نقل از علــــــــ ن ـــــــی :آخه منم 19.5 شدم ولی نمیدونم برا چی!
ميشه همه ي نمراتو بذاريبه نقل از stewie_griffin :ما هم آخر کارناممون رو گرفتیم زیست و دینی رو افتضاح صحیح کردن. دینی زیر 19 نمیشم داده 17. زیستم داده 16.5 راستی المپیاد زیستیمون که مرحله 2 قبول شده هم شده 16.5.
به نقل از آبجي مرضيه :ميشه همه ي نمراتو بذاري
به نقل از aRThaS_08 :ریاضی دیگه اگه اول نبودم تو تجربی دوم بودم! 15.75 ! یعنی من ریاضی حداقل 19 رو میشدم!