آره من نوشته بودم بار الکتریکی و درست گرفتن البته 5/19 شدم ولی غلطم مال یه سوال دیگه بودهبه نقل از علــــــــ ن ـــــــی :کسی هست شیمی اون شکل رو بجای پایداری ، بار الکتریکی زده باشه و 20 شده باشه؟![]()
تو اکثر شهرستانا کارنامه ها اومده ...به نقل از SHaBo0N :من نميفهمم!! از كجا نمره هاتونو ميدونين؟! ^-^![]()
البته کارنامهی ما هم اومده! واقعا امیدوارم این عربی تغییر کنه !به نقل از MeBaR :تو اکثر شهرستانا کارنامه ها اومده ...
تهران به دلیل تعداد زیاد دانش آموزان و تعداد کم مصححین دیر تر میاد ...
همچنین اصلاحیه ی دوم درس عربی هم اومده ... شاید یکم تاخیر به خاطر اون باشه
اگه قرار باشه تغییر کنه یه کارنامه ی المثنی (به نقل از آرمیتا ثابتیاشرف :البته کارنامهی ما هم اومده! واقعا امیدوارم این عربی تغییر کنه !![]()
![]()
اتفاقا تنها درسي كه برا من بد صحيح كردن زيست بودهبه نقل از aRThaS_08 :الان از طرفه مدرسه برای من اس ام اس اومده فردا ساعت 8 تا 12 بیاید کارنامه هاتونو بگیرید!
خدایا یعنی چند شدمخدا کنه زیستمو خوب تصحیح کرده باشن من کلن یه صفحه رو جا انداختم
![]()
ببین من هم نوشتم بار الکتریکی ولی توضیح هم واسش نوشتم که تو توضیحاتش به پایداری اشاره نمودم که واسم درس گرفتن :-$به نقل از علــــــــ ن ـــــــی :آخه منم 19.5 شدم ولی نمیدونم برا چی!
ميشه همه ي نمراتو بذاريبه نقل از stewie_griffin :ما هم آخر کارناممون رو گرفتیم زیست و دینی رو افتضاح صحیح کردن. دینی زیر 19 نمیشم داده 17. زیستم داده 16.5 راستی المپیاد زیستیمون که مرحله 2 قبول شده هم شده 16.5.
به نقل از آبجي مرضيه :ميشه همه ي نمراتو بذاري
به نقل از aRThaS_08 :ریاضی دیگه اگه اول نبودم تو تجربی دوم بودم! 15.75 ! یعنی من ریاضی حداقل 19 رو میشدم!