• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

امتحانات نهایی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سومپاد
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : امتحانات نهایی

یه سوال : سوال 3 شکل 1 بجای پایداری کلویید ها بگیم بار الکتریکی دارن که بهش بیشتر میاد نه؟

فرمیک اسید رو حتما باید یونی و مولکولی رو ذکر میکردیم ؟ حالا بنویسیم مولکولی (به صورت عمده) که همونه!

-------

خدا پدر طراح کنکور رو بیامرزه!!! و طراح کل سیستم آموزشیو نمیدونم!

سوال 6 که گفته"با افزایش دما انحلال پذیری زیاد میشه" من نوشتم چون نمودار صعودیه پس گرماگیره (معلممون این طوری گفته بود فک کنم).غلط میگیرن دیگه؟!

به نقل از anaz-psi$ :
سوال 6 که گفته"با افزایش دما انحلال پذیری زیاد میشه" من نوشتم چون نمودار صعودیه پس گرماگیره (معلممون این طوری گفته بود فک کنم).غلط میگیرن دیگه؟!

بهتر بود بگین چون گرماگیره پس صعودیه

به نقل از علــــــــ ن ـــــــی :
یه سوال : سوال 3 شکل 1 بجای پایداری کلویید ها بگیم بار الکتریکی دارن که بهش بیشتر میاد نه؟

فرمیک اسید رو حتما باید یونی و مولکولی رو ذکر میکردیم ؟ حالا بنویسیم مولکولی (به صورت عمده) که همونه!
----

دقیقا!!! ;D به 3 بار بیشتر میخوره، این همه بار کشیده دورشون آخه

اون فرمیک رو هم من نوشتم به طور عمده مولکولی کمی یونی

فکر کنم نمره این 2 تا رو میدن

همون سوال 3 شکل 2 من نوشتم ذرات کلویید پیوسته در حال جنب و جوشن.آخه چرا غلطه؟ ~X(

دارم خفه می شم.11وغلط نوشتم.2 پهلوئه...نگا کنین............من 85+12 ننوشتم....کل محلول و 85 گرفتم.....
می گگگگگگگگگگگگگگگگگگم درستهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه.....

به نقل از nnn :
دارم خفه می شم.11وغلط نوشتم.2 پهلوئه...نگا کنین............من 85+12 ننوشتم....کل محلول و 85 گرفتم.....
می گگگگگگگگگگگگگگگگگگم درستهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه.....
خودتو ناراحت نکن0.5نمره بیشتر ازت کم نمیشه!یکی به خاطر جواب آخر و یکی به دلیل بدست نیاوردن جرم محلول... ;)

به نقل از parsha :
خودتو ناراحت نکن0.5نمره بیشتر ازت کم نمیشه!یکی به خاطر جواب آخر و یکی به دلیل بدست نیاوردن جرم محلول... ;)
اخه سوالشون 2تا جواب داره.نگا کن خودت...... ~X(

به نقل از nnn :
اخه سوالشون 2تا جواب داره.نگا کن خودت...... ~X(
نه!من هم اول همین اشتباهو کردم!ولی اتانول حلاله و ید حل شونده و جرم هر2 با هم میشه جرم محلول!آخر سؤال هم خودش گفته که محلول تنتور ید بدست میاد... :)

به نقل از parsha :
نه!من هم اول همین اشتباهو کردم!ولی اتانول حلاله و ید حل شونده و جرم هر2 با هم میشه جرم محلول!آخر سؤال هم خودش گفته که محلول تنتور ید بدست میاد... :)
12گرم ید حل شده و محلول تنتورید ایجاد کرده.حل شده تموم شده رفته....شماها چرا بعدا اضافه کردین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟]

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا