به نقل از اسیمو :امسال کسی مسابقه دانش اموزی شریف شرکت نکرده؟
چرا هیچ تاپیکی توی سمپادیا نیست؟
احسنتتتتت مهسا جان این بود ارمانهای امام راحل.واقعا که جای تاسف داره.به نقل از mahsa.n :امروز روز 22 بهمنه!!! کی میره راهپیمایی؟؟؟؟؟
مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
نمی رم!!!!
تعطیلات آخر هفته خوش بگذره دوستان!!!!!
به نقل از sadlove :چقدر هوای شیراز قاطی کرده این روزا
ینی مثلن ما واستاده بودیم بالا سرمون ابر هم نبود اسمون ابی بود قطره های بارون میریخت رومون زمین خیس شده بود
به نقل از صــــــــبــــــــا :امروز که ب قولا جل جل بارون بود ولی صدرا بارون نمیومد
به نقل از sadlove :صبح 7 صنایع بارون میومد اطلسی بارون نمیومد . بعد ساعت 9 اینا اطلسی سیل میومد
اصن یه وعضیه تازه یادش اومده زمستون بوده باید یکمی بارون بیاد . دی و پاییز ک اینقدر بارون نمیومد :/
به نقل از صــــــــبــــــــا :نه به نظر من اینا همون بارون بهارن همون بارونن ک روز اول عید عین چی میاد. .. فصل ها یکم انگولک شده
اگه حوضه گرم باشه من کنکور نمیدم :-sبه نقل از sadlove :اره دیگه بهاره ""
شکوفه کردن درختا
بهار از بهمن شروع شده لابد تابستون هم از اردیبهش شروع میشه . تابستون وحشتناکی خواهیم داشت :-s خشکسالیه :-s
شما بیا خوزستان کنکور بده برادربه نقل از (ArOo(ArShaM :اگه حوضه گرم باشه من کنکور نمیدم :-s
به نقل از sadlove :پارسال کولر ابی کفاف نمیداد یادتون نیست ؟
مثلن سالهای قبلش ما دور متوسط میزدیم پارسال همش دور تند بود بازم گرم بود . دیگه پنکه کفاف بده ؟ ""
من قبلا خوزستان بودم برادر!به نقل از مُحَمَّــــــــد.ح :شما بیا خوزستان کنکور بده برادر
چیز خاصی نیس، یه 50-60 درجه اس فقط
به نقل از صــــــــبــــــــا :خب پنکه دقیقا بذاری جلوی خودت بد نیسا
به نقل از صــــــــبــــــــا :خب برو زیر دوش بعد برو بشین سر جلسه