به نقل از sadlove :از این کارا نکنینا :-s :-s
یکی تو فامیل ما اینکارو کرده بود از بدشانسیش صندلیش دقیقن روبرو دهنه کولر بوده . همه گردنش و اینا گرفته بوده . میگفت زیست رو صد زدم حتی رفتم سراغ بقیه تخصصیا گردن درد و اینا.. فیزیک سفید مثلن زیست 100 :/
خلاصه زیست شناسی خوند :د
(کنکور کلی سال قبل )
به نقل از ghazal.k :ُسطح کیفی گفت و گوی تاپیک تو حلقم
سلام چطورین؟
به نقل از mahsa.n :به شدت باهاتون موافقم!!!!
به قول يكي از دوستان (كه نمي دونم به چه علتي پستشون پاك شد ) كنكوري ها از ماهايي كه خيلي خوشيم (!) فعال ترن!!!!!!
به نقل از mahsa.n :می خواستم بگم که من از تهِ تهِ تهِ تهِ تهِ تهِ دل کنکوری ها رو تحسین می کنم!!!!
به خدا ماها خیلی بی بخاریم....
به نقل از صــــــــبــــــــا :اینجا هواشناسی شده آ امروز سوز برف میومد.
به نقل از sadlove :اخه گاهی اینجور نشده بود شیراز
خب میریم یه فاز دیگه ؟
موذن کی بازنشست میشه ؟
به نقل از (ArOo(ArShaM :موذن کیه؟ خخخخخخخ
الکی مثن من نمیدونم موذن کیه
به نقل از mahsa.n :اين جور كه من شنيدم خيلي وقته بازنشست شده ولي به هر حال امسال رفتنش كاملا قطعيه!!!!
خدايا خودت به دادمون برس!!!
به نقل از sadlove :عامو چی چی میگی ؟ ""
بره ک به نفعتونه . یکی بیاد دو تا معلم درس حسابی بذاره ک یکم حالیشون باشه .
تا سومش خوبه موذن اکیه اما خیلی ضربه میزنه هر سال به کنکوریا .
مثلن نکبت خادم پور اینا خوب درس نمیدن
حکمت اطلاعاتش خوبه اما خوب یاد نمیده اما خادم پور ک دیگه اندازه بز حالیش نیست ازش سوال میپرسیدیم بلد نبود
به نقل از صــــــــبــــــــا :آقا این بچسب که با این وصع افتضاح ما تا تهش رفتزم مد [-(
به نقل از sadlove :شوما خل بودین
به ما هم گفتن نیایین انضباط نمیدیم نمره درسهاتون میندازن معلمها و از اینا
ولی ما نرفتیم . فقط شعبه دویی ها همه کلاسهاشونو رفتن
سه همیشه خالی بود کلاس
به نقل از صــــــــبــــــــا :خیلی ممنون خب از کلاس بیست و پنج نفره وقتی همه میان همین میشه دیگه >:p
به نقل از sadlove :راه شعبه دو ما رو ادامه دادین .
تصور کن سر کلاس خادم پور همشون میرفتن گوش میکردن هم جزوه هم میبردن جزوه فیزیکشون کامل بود
به نقل از صــــــــبــــــــا :خب واسه ما خداروشکر.اکثر معلما مرد بود مثل نورانی و کریمی و اینا ارزش داشت رفتنمون ولی خب تجربیامون نرفتن کلاس خادم پور سه روز اخراج شدن همه باهم انقد خوشال بودن البته موذن پشتشون خالی کرد خودش گفته بود نرید بعد گفت باید میرفتید ^#^ ولی خب دیگه سال به سال اتحادای سمپادی داره کتر و کمتر میشه