فکر کنم بشه ولی مطمئنی وقتشو داری؟!!!به نقل از Pariya :میشه المپیاد و خوارزمی رو باهم رفت؟!!!
من یه طرح خیلی توپ داشتم،ولی به خاطره المپیاد بیخیالش شدم!
به نقل از Pariya :میشه المپیاد و خوارزمی رو باهم رفت؟!!!
من یه طرح خیلی توپ داشتم،ولی به خاطره المپیاد بیخیالش شدم!
خب شما هم خودت همین کار رو کردی؟!به نقل از bmsn73 :از نظر قانونی مانعی نداره! اگر المپیاد کامپیوتر/ریاضی نیستی، پیشنهاد میکنم اینکارو بکن:
سال اول و دوم کلاً مدرسه بیخیال... بذار وقتتو رو پروژت... ولی پروژه مثل المپ نیستش که همیشه هرموقع که بخوای ادامش بدی... بلکه وسطاش کلی معطلی داره و کارتون هی میخوابه... تو این فرصتا بشین المپیاد بخون! درسای مدرسه هم که الکیاشو کلاً نمیری، اونم بیشتر بذار رو المپ...
سال سوم دیگه طرح نده، و از تابستونش شروع کن به خوندن... سعی کن طرحتو تا تابستون طولش ندی تا بخواد تا دم داوری کشوری هم اعصابتو خورد کنه و هم تابستون مهم وا3 المپیادو از دست داده باشی!
اگر سال اول و دوم مقام نگرفتی، پیش دانشگاهی هم میتونن تو خوارزمی شرکت کنن... نگران اون نباش!
به نقل از ghazal.k :مهرنوش!تور زدی؟!D:
*
پریا من بهت میگم تو چون هم دختری هم دست تنها از خوارزمی شانس نمیاری بچسب به نجوم که مدرسه خودمون توش کم شاخ نیست
نجوم آسون ترین و بهترین راه برای حذف کنکور دختر شیرازی است بعدشم زیست
چشم!به نقل از ghazal.k :مهرنوش!تور زدی؟!D:
*
پریا من بهت میگم تو چون هم دختری هم دست تنها از خوارزمی شانس نمیاری بچسب به نجوم که مدرسه خودمون توش کم شاخ نیست
نجوم آسون ترین و بهترین راه برای حذف کنکور دختر شیرازی است بعدشم زیست
حالا مال شما خیلی در مقابل ما بهتره ، نا شکری نکنیدبه نقل از armitaa :بچه ها برید امکاناته بقیه شهرا رو بخونید! واسه مراکز شیراز واقعا زشته! میخواید همینطوری دست رو دست بذارید؟؟
ما هیییییییچ امکاناتی نداریم...
فقط با بعضی؟؟؟؟ با همه جا... اهواز و دزفول هم از ما بهترن! زشته به خدابه نقل از !SaDeGh! :حالا مال شما خیلی در مقابل ما بهتره ، نا شکری نکنید
البته قبول دارم نمیشه با بعضی از مدارس سمپاد دیگه قیاس کرد ، اما چی کار می تونیم بکنیم؟