به نقل از armitaa :حالا با این وضع که با همشم موافقم میخواید دست رو دست بذارید؟؟
هیچکاری نکنیم؟ هیچ فکری؟ هیچ همکاری ای؟؟
مگه شیراز چه مشکلی داره؟ به خاطر یه نماینده فقط؟؟
به نقل از سکـــو تـــــ... . :بعدش هم به قول غزال، ما ، خودمون هم پایه نیستیم ، همین لیگه !! چند نفر ثبت نام کردن تو مدارس دیگه؟ [-(
ببخشید اما به نظرم این درست نیست که همه ی شهریه ای که میدیم صرف المپیاد شه!به نقل از Pariya :هه
ببخشید..الان من اینو بگم هم منفی بارون میشم ولی بیاید واقع گرایانه حرف بزنیم!
مثلا ما میخوایم چی کار کنیم؟!..ما چند نفریم؟ فوقش بشم 10 نفر ( ) حالا چه ده نفری هم!!! ( میرمیم امتحان لغو کنیم کتک میخوریم که دانش آموز متخلفیم! ) حالا میخوایم بریم بگیم امکانات بدین؟؟!
دوستان اینا پول میخواد ، بودجه ندارند! الان میگین شهریه گرفتن! شما کلاس های المپیاد میدونیم چقدر در میاد ؟؟ ( تو کدوم مدرسه به اندازه مدرسه ما امکان رشد تو المپیاد هست؟ نمیگم عالیه و لی اگه هر چی بخوایم خانم موذن نه نمیگن (حداقل واسه نجوم که این طور هست )
هی میاید میگید دست رو دست نذارید .. ما از یه کار کوچیک میتونیم شروع کنیم..!
غزال جان ، همین یکی از دومی های شما میگفت که چقدر رفتین حرف زدین تا آزمایشگاه ها.... (خودت میدونی حتما )
ببینیند مطمئن باشید خانم موذن هر کاری از دستشون بر بیاد میکنن!!
اینا هم که میگین به بالا تری ها ربط داره! شما میتونین برین با اونا حرف بزنین؟؟! ( شاید بگید آره ولی... )
چرا ریاضی شرکت کردم اما کلاسی که گذاشت و 2میلیون داد واسه دو جلسه به درد کی خورد؟؟؟به نقل از Pariya :
تو المپیادی نیستی ؟
به نقل از armitaa :چرا ریاضی شرکت کردم اما کلاسی که گذاشت و 2میلیون داد واسه دو جلسه به درد کی خورد؟؟؟
به نقل از ghazal.k :اینو جمع خوذمونیو میگم پسرا دست نگیرن!
این بچه ها رو آدم کنیم دوتا دستغیبی دیدن آب از دهنشون راه نیوفته
ایضا دستغیبی ها خودشون رو درست کنن دوتا فرزانگانی دیدن
من نگفتم هزینه نکنن اما نه اینقد که دیگه واسه همه ی کارا بگن بودجه نداریم,دوم من از چند نفر شنیدم به درده اونا هم نخورده,سوم به نظر من خانوم مؤذن زیادی واسه المپ انرژی صرف میکنه!!!!!به نقل از سکـــو تـــــ... . :اول این که دلیل نمیشه چون شما المپیاد نمی خونی ، واسه بقیه هزینه ای نکنن ،دوم این که اگر شما اومدید سر کلاس ، دیدید به دردتون نمی خوره ،باز هم دلیل نمیشه بدرد بقیه نخوره ! شاید اگر سر کلاس تا آخر می بودید ، میدید که خیلی بدرد هم می خوره سوم این که حالا مگه چند بار واسه المپیادیا استاد آوردن که شما میگید همه شهریه رو میدن واسه المپ ! ؟والا حداقل واسه ریاضی فقط یه بار آوردن ! واسه نجوم و شیمی و زیست هست که بهشون می رسن!