سمپادی‌های شیراز

• شروع کننده موضوع death
  • تاریخ شروع

samin159

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 شیراز
شهر
sh!r@z
پاسخ : سمپادی‌های شیراز

آقا بهراد تبریک میگم منم ، ایشالا طلا بیاری و مایه ی افتخار شیراز بشی...
ولی راست میگن بچه ها ! اهواز با این که منطقه 2 هست اما فکر کنم بیشتر از شیراز قبولی داده...

T@RAN€H

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 Shz

به نقل از armitaa :
حالا با این وضع که با همشم موافقم میخواید دست رو دست بذارید؟؟
هیچکاری نکنیم؟ هیچ فکری؟ هیچ همکاری ای؟؟
مگه شیراز چه مشکلی داره؟ به خاطر یه نماینده فقط؟؟

این خیلی خوبه که یه سری آدم مثه تو و خیلیای دیگه به فکر درست کردن این مشکلاتن .. اما اینا حل نمیشن ، چون که افکار عمومی دست یه سری هست که خوببلدن چه شکلی کنترلش کنن و قدرت کافی رو دارن !! تا زمانی این افکار منقضی شده ، تموم نشن ، به نظر من همین آش و همین کاسه هست ...

بعدش هم به قول غزال، ما ، خودمون هم پایه نیستیم ، همین لیگه !! چند نفر ثبت نام کردن تو مدارس دیگه؟ [-(

samin159

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 شیراز
شهر
sh!r@z

به نقل از سکـــو تـــــ... . :
بعدش هم به قول غزال، ما ، خودمون هم پایه نیستیم ، همین لیگه !! چند نفر ثبت نام کردن تو مدارس دیگه؟ [-(

فکر کنم 3 نفر... :-? #-o

sadegh12hh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حکيم ملاصدرا
شهر
شيراز
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
علوم پزشکی شهید بهشتی
رشته دانشگاه
علوم تغذیه

واسه مسایقات و .... خبر رسانی هم خیلی مهمه !
مثلا مدیریت مدرسه ما اینقد مسخره و نا منظم هستش که هیچ خبری بدستمون نمیرسه ، اگه برسه هم چون مدرسه ما اهمیتی واسش قائل نیست ، دست و پا شکسته یه چیزی دربارش میگن !
+
ما با این وضع می تونیم چی کار کنیم؟ چه جوری درستش کنیم ؟ به قول ترانه خانم ، زورمون نمیرسه و باید از بالا اصلاح شه ! :(
البته ما هم می تونیم بشنیم و نگاه کنیم و حسرتشو بخوریم ! :(

armitaa

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
شیراز

به نظرم ما باید با کارای کوچیک شروع کنیم و کم کم سعی کنیم گسترشش بدیم :-?

ghazal.k

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شیراز
مدال المپیاد
کامپیوتر ریاضی نجوم

تبلیغات مهمه اینو مسلما ما هم میدونستیم
ما به تعداد دویست نفر فرم ثبت نام و برگه توضیح چاپ کردیم
پوستر زدیم و تک تک مراجعه کردیم به مدرسه ها با مدیرو معاون صحبت کردیم
حتی به ما اجازه ندادن با چندتا از دانش آموزا صحبت کنیم و کلی هم قول همکاریو اینا دادن
آخرش دیدیم فقط سه نفر ثبت نام کردن.
دستغیب همایش پل ماکارونی گذاشت مدیر ما واونا هماهنگ کردن که ما نفهمیم
البته حق هم داشتن.کافی بود یه عده خاص از بچه های بفهممن اونور همایش است بعد اینا ثبت نام کنن
یه عده از دستغیب هم بفهممن که این عده خاص از مدرسه ما در این همایش حضور پیدا میکنن
بعد دیگه باید فاتحه همایش رو میخوندیم.
من که دارم میرم سوم وقت سرخاروندم هم نخواهم داشت اما هرکمکی از دستم بر بیاد برای ثمین و آرمیتا و بیتا و پریا انجام خواهم داد
اگه واقعا یه بیست نفر با نیت پاک(D:) بینتون پیدا بشه و توی هر سه ناحیه هم باشین شاید بشه یه کاری کرد. (:|

pariya

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
شیراز
مدال المپیاد
یه حماقتی کردیم یه زمانی :|

ببین غزال ، من تو کلاس زبان چند تا از بچه های فرزانگان ناحیه 3 و 1 میشناسم ! همون روزی که رفته بودیم تبلیغات ، عصر من کلاس داشتم اومدن به من گفتن که شما از این برنامه ها دارین ؟ (یعنی به اونا اطلاع رسانی کرده بودن!) منم تا جایی که میدونستم توضیح دادم و گفتم آره و اینا..

ولی نمیدونم ما چی بهشون گفته بودین یا چی شده بود ، که یکیشون گفت ما میریم خودمون از این همایشا برگزار میکنیم....
:-??

armitaa

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
شیراز

غزال راست میگه! ما واسه اون مسابقه خودمون رو کشتیم و همه جا رفتیم! همه هم اول استقبال کردن اما کسی ثبت نام نکرد...

T@RAN€H

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 Shz

همینه دیگه ، تا مشکل رو از ریشه و از خودمون درست نکنیم ، به نظر من دلیلی نداره از دیگزان توقعی داشته باشیــ..م

armitaa

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
شیراز

خب شما میگی از کجا باید شروع کنیم؟

pariya

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
شیراز
مدال المپیاد
یه حماقتی کردیم یه زمانی :|

هه

ببخشید..الان من اینو بگم هم منفی بارون میشم :-" ولی بیاید واقع گرایانه حرف بزنیم!

مثلا ما میخوایم چی کار کنیم؟!..ما چند نفریم؟ فوقش بشم 10 نفر ( :-" ) حالا چه ده نفری هم!!! ( میرمیم امتحان لغو کنیم کتک میخوریم که دانش آموز متخلفیم! ) حالا میخوایم بریم بگیم امکانات بدین؟؟!

دوستان اینا پول میخواد ، بودجه ندارند! الان میگین شهریه گرفتن! شما کلاس های المپیاد میدونیم چقدر در میاد ؟؟ ( تو کدوم مدرسه به اندازه مدرسه ما امکان رشد تو المپیاد هست؟ نمیگم عالیه و لی اگه هر چی بخوایم خانم موذن نه نمیگن (حداقل واسه نجوم که این طور هست )

هی میاید میگید دست رو دست نذارید .. ما از یه کار کوچیک میتونیم شروع کنیم..!
غزال جان ، همین یکی از دومی های شما میگفت که چقدر رفتین حرف زدین تا آزمایشگاه ها.... (خودت میدونی حتما )
ببینیند مطمئن باشید خانم موذن هر کاری از دستشون بر بیاد میکنن!!
اینا هم که میگین به بالا تری ها ربط داره! شما میتونین برین با اونا حرف بزنین؟؟! ( شاید بگید آره ولی... :-" )

armitaa

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
شیراز

به نقل از Pariya :
هه

ببخشید..الان من اینو بگم هم منفی بارون میشم :-" ولی بیاید واقع گرایانه حرف بزنیم!

مثلا ما میخوایم چی کار کنیم؟!..ما چند نفریم؟ فوقش بشم 10 نفر ( :-" ) حالا چه ده نفری هم!!! ( میرمیم امتحان لغو کنیم کتک میخوریم که دانش آموز متخلفیم! ) حالا میخوایم بریم بگیم امکانات بدین؟؟!

دوستان اینا پول میخواد ، بودجه ندارند! الان میگین شهریه گرفتن! شما کلاس های المپیاد میدونیم چقدر در میاد ؟؟ ( تو کدوم مدرسه به اندازه مدرسه ما امکان رشد تو المپیاد هست؟ نمیگم عالیه و لی اگه هر چی بخوایم خانم موذن نه نمیگن (حداقل واسه نجوم که این طور هست )

هی میاید میگید دست رو دست نذارید .. ما از یه کار کوچیک میتونیم شروع کنیم..!
غزال جان ، همین یکی از دومی های شما میگفت که چقدر رفتین حرف زدین تا آزمایشگاه ها.... (خودت میدونی حتما )
ببینیند مطمئن باشید خانم موذن هر کاری از دستشون بر بیاد میکنن!!
اینا هم که میگین به بالا تری ها ربط داره! شما میتونین برین با اونا حرف بزنین؟؟! ( شاید بگید آره ولی... :-" )
ببخشید اما به نظرم این درست نیست که همه ی شهریه ای که میدیم صرف المپیاد شه!
ما هایی که المپیاد نیستیم که گناهی نکردیم, ما میخوایم اون هزینه رو یه جور دیگه واسمون صرف کنن

armitaa

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
شیراز

به نقل از Pariya :
:O
تو المپیادی نیستی ؟
چرا ریاضی شرکت کردم اما کلاسی که گذاشت و 2میلیون داد واسه دو جلسه به درد کی خورد؟؟؟

T@RAN€H

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 Shz

به نقل از armitaa :
چرا ریاضی شرکت کردم اما کلاسی که گذاشت و 2میلیون داد واسه دو جلسه به درد کی خورد؟؟؟

اول این که دلیل نمیشه چون شما المپیاد نمی خونی ، واسه بقیه هزینه ای نکنن ،دوم این که اگر شما اومدید سر کلاس ، دیدید به دردتون نمی خوره ،باز هم دلیل نمیشه بدرد بقیه نخوره ! شاید اگر سر کلاس تا آخر می بودید ، میدید که خیلی بدرد هم می خوره :D سوم این که حالا مگه چند بار واسه المپیادیا استاد آوردن که شما میگید همه شهریه رو میدن واسه المپ ! ؟والا حداقل واسه ریاضی فقط یه بار آوردن ! واسه نجوم و شیمی و زیست هست که بهشون می رسن!

به نقل از ghazal.k :
اینو جمع خوذمونیو میگم پسرا دست نگیرن!
این بچه ها رو آدم کنیم دوتا دستغیبی دیدن آب از دهنشون راه نیوفته
ایضا دستغیبی ها خودشون رو درست کنن دوتا فرزانگانی دیدن

به نظر من این وظیفه ی ما نیستش که بخوایم به پسرا یاد بدیم چه شکلی رفتارکنن یا مسائل دیگه ، این وظیفه ی خانوادست ..

بعدشم الان بحث فقط مدرسه ی ما نیست که دارید اینا رو میگید ، الان بحث کل مدارس شیرازه ..

armitaa

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
شیراز

به نقل از سکـــو تـــــ... . :
اول این که دلیل نمیشه چون شما المپیاد نمی خونی ، واسه بقیه هزینه ای نکنن ،دوم این که اگر شما اومدید سر کلاس ، دیدید به دردتون نمی خوره ،باز هم دلیل نمیشه بدرد بقیه نخوره ! شاید اگر سر کلاس تا آخر می بودید ، میدید که خیلی بدرد هم می خوره :D سوم این که حالا مگه چند بار واسه المپیادیا استاد آوردن که شما میگید همه شهریه رو میدن واسه المپ ! ؟والا حداقل واسه ریاضی فقط یه بار آوردن ! واسه نجوم و شیمی و زیست هست که بهشون می رسن!
من نگفتم هزینه نکنن اما نه اینقد که دیگه واسه همه ی کارا بگن بودجه نداریم,دوم من از چند نفر شنیدم به درده اونا هم نخورده,سوم به نظر من خانوم مؤذن زیادی واسه المپ انرژی صرف میکنه!!!!!

sisili

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan1
شهر
shiraz

سلام. منم از بچه های شیرازم. فرزانگان 1 >:D<

bmsn73

کاربر حرفه‌ای

هزینه المپیاد از جیب شماها تأمین نمیشه...
بنیاد ملی نخبگان به ازای هر مدال آور مبلغی رو بعنوان هدیه میده به مدرسه... همونو معمولاً صرف سال بعدیا میکنن... واسه همینه که اگه یه سال یه مدرسه بترکونه، سال بعدشم معمولاً خوب از آب درمیاد...

مشکلاتی بزرگتر از مشکلات مالی وجود داره، به اونا فک کنین... اون مشکلا هستن که جلو کار مارو گرفت و احتمالاً جلو کار شمارو هم میگیرن!

ghazal.k

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شیراز
مدال المپیاد
کامپیوتر ریاضی نجوم

آرمیتا؟!
همه شهریه صرف المپیاد میشه؟!
تو تاحالا شده بری پیش خانوم موذن بگی فلان کارو بکن بعد بگه پول نداریم یا اون کارو نکرده باشه؟!
میدونی چند نفر غیر استخدام دولتی تو مدرسه ما کار میکنن که حقوق اینا رو خود مدرسه میده؟
فک نکن همه پولا صرف المپیاد میشه که از این خبرا نیست
در ضمن او معلمی که آوردن داشت واسه مرحله دو کار میکرد
لزوم فهمیدن چیزایی هم که میگفت این بود که تا حد آمادگی مرحله دو بدونی
وقتی مرحله یک قبول میشی همه این حساب رو روت دارن که در حد آمادگی مرحله دو میدونی
کلاس که به درد ما دومی ها و سومی ها که خیلی خورد.
حالا بحث این نیست که پول صرف المپیاد میشه یا نه
به من بگو همه چیزای دیگه جوره و فقط الان لنگ هزینه هستیم؟
شک نکن اگه بقیه موارد درست بود هزینه بحثی نبود
چون اگه بخوان که چنین چیزی برگزار شه از در و دیوار پول میریزه
خودتم میدونی مشکل چیز دیگه است.

armitaa

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
شیراز

همه چیز جور نیست اما یکی از مشکلا واسه هرکاری هزینه هست! حالا خانم مؤذن نمیگه نداریم بقیه که میگن!
رفتی امکانات بقیه مدارس رو چک کنی؟؟؟ ببین ما با کدوم قابل مقایسه ایم؟؟؟ چرا به نظرت اینجوریه خب؟؟
در اینکه خانم مؤذن خیلی خوبه شکی نیست اما ما مشکل زیاد داریم !!

ghazal.k

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شیراز
مدال المپیاد
کامپیوتر ریاضی نجوم

.ببین چیزی که وجود داره اینه که کسی نمیخواد به مدرسه ما کمک کنه هیچ باهام بد هم هستن
حالا این وسط خانم مودن کلا یه کارایی رو نمیتونه بکنه
میتونه بقیه کارایی که هیچ مدیر دیگه ای هم نمیکنه انجام نده
میتونه اون کارایی رو که میتونه اما هیچ مدیر دیگه ای انجام نمیده رو انجام بده-که فعلا انجام میده-
در مورد امکانات دستغیب و راهنمایی خودمون که کلا هیچی نگو چون یه روزی قرار بوده مال ما باشه بعدا زور بقیه چربیده به ما نرسیده
در مورد سمپاد نوشاد و ناحیه یک هم که مدرسه جدیدالتاسیس هست و مسلمه امکاناتش بهتر از ماست
مدرسه ی ما مخروبه است نمیشه هیچ کاریش کرد
هر کس دیگه ای هم جای خانم موذن باشه مدرسه ای که هر سال میگن میخوان عوضش کنن رو براش پول خرج نمیکنه
مسائل جزئی و نیاز های فوری رو تامین میکنن اما یه کار درست و حسابی نه.
نکته ی دیگه هم این که اگه هیچ المپیادی هم کلاس گرفته نشه براش بازم همه میگن بودجه نداریم
هنوز متوجه نشدی که کادر یک مدرسه هرگز نمیگن برای کاری بودجه داریم
نه مدرسه ما،هر مدرسه ای
آرمیتا هیچ کس اینجا نگفت مدرسه ی ما گل و بلبل است و همه چیزش خوبه
مدرسه ما فقط یه چیزش خوبه اونم مدیرشه وگرنه هیچ چیز خوب دیگری نداره
حرفایی هم که میزنی فقط در حد حرف است چون هیچ کس نه میخواد نه میتونه کاری انجام بده
گوش شنوایی وجود نداره

بالا