پاسخ : سمپادیهای شیراز
بچه ها خودتون اگه یادتون باشه من یه مدت خیلی تو خط همایش زدن و اینا بودم.
چند تا چیزو میگم:
خانم موذن کلا با هیچی مشکل نداره بنابراین وقتی میگه موافقم معنیش این نیست که حمایت میکنم
معنیش فقط اینه که مخالف نیستم
خیلی وقتا هم اگر مخالفتی داشته باشه به خود بچه ها بروز نمیده که نخوره تو ذوقشون خودشون برن جلوتر بفهمن.
کلاس های المپ قبل از عید رو هم اشتباه نکنید که آموزش پرورش یا ناحیه دو پیشنهادش رو داده.
اول هم از طرف باشگاه دستور بوده که عدالت اموزشی برقرار کنن هم نماینده سمپاد به خاطر این که پارسال نتیجه ی استان خوب بوده و میخواست امسال هم باشه
طرح برنامه رو داده
شما هم اگر بتونید همون آقای قاسمی رو با خودتون همراه کنید اول به نفعتونه
چون اگر اول بخواید آقای فریدون پور یا روزی طلب رو راضی کنید باید بهشون وحی الهی بشه تا قبول کنن چون به صورت بالقوه با این جور مسائل مشکل دارن.
دوم هم این که در مسیر گرفتن و مجوز و اینا هی بحث اینو پیش نکشید که مثلا میخواید با بچه های تیزهوشان های پسرونه ی دیگه ی استان همکاری کنید
یه جوری قضیه رو مطرح کنید که انگار کسایی که میخوان مقاله بدن بتونن از هر دو جنس باشن
کم کم بحث کارگاه های اموزشی مختلطشو پیش بکشید
در مورد اسپانسر هم اگر زمینه ی پزشکی و زیستی توش داشته باشه میتونید رو کمک دانشگاه علوم پزشکی حساب کنید
با دانشگاه صنعتی یا دانشگاه آزاد هم اگر صحبت کنید
ممکن است که بخشی از هزینه رو یا دست کم سالن و این جور چیزا رو براتون تهیه کنن
دانشگاه آزاد احتمالش بیشتره چون یه جور تبلیغه براش
دقت هم کنید که دانشگاه صنعتی شیراز رو گفتم ها نه دانشگاه شیراز(فرق دارن با هم)
این که شرکت کننده ها بیشتر باشن و احتمال استقبال ازش وجود داشته باشه واقعا تو گرفتن مجوز به نفعتونه
ریاضی هم چون یه زمینه ای هست که یه مقدار تخصصی است و بچه های رشته ی تجربی نمیتونن روش مانور بدن اگر زمینه ی زیست رو توش وارد کنید
هم تو خود شیراز استقبال ازش بیشتره هم ممکنه داتشگاه علوم پزشکی کمک کنه.
انجمن نانو هم کلا خیلی حمایت میکنه از این جور چیزا اگر موضوع مسابقه با گرایش نانو باشه(چه ریاضی چه زیست) اون جا هم حتما یه بودجه ای بهتون تخصیص میدن
حتی ممکنه جوایز رو تقبل کنن.
اینا تجربه های خودم بود.
موفق باشید
![Wink ;) ;)](/forum/data/assets/smilies/mini_winking-face.png)