آمار قبول شده ها رو ندارین؟؟ فک کنم 5 تا تیم از شهید دستغیب باشه...به نقل از samin159 :روزش افتضاحه!!!
همه یا میک آپ دارن یا همایشه یا قلمچی یا اردو دفاعی!![]()
مگه کیه مراقبتون؟؟؟ میگم قراره با هر تیم یه مراقب باشه یا با هر مدرسه ؟؟ :)به نقل از AЯmiτa :مراقبی که داره با ما میاد ابن سینا یه جورایی زیادی جالبه!!!!
پارسال که این مسخره بازیا نبود! :-\
به نقل از سکو تـ ـــ. :چه خبره ۵ شنبه ؟
میگم شما شنبه یا یکشنبه امتحان دارین؟؟ بابا آخه چه وعضی ه ؟؟ ما یکشنبه حسابان داریم نمیتونیم بخونیم... X-(به نقل از samin159 :مسابقه ابن سیناست...
250 و اندی قبولی داده فرزانگانبه نقل از innocent :سلام دوستان شیراز کسی از شما می تونه همین چا یا توی مباحث عمومی المپیاد یه اماری از قبولی هاتون بده لطفا؟ تو همه ی رشته ها (ریاضی کامپیوتر نجوم فیزیک شیمی زیست ادبی) هم دختر هم پسر؟؟!!
به نقل از mah sa :دقیقا 256 تا میدونم 37ریاضی 13کامپیوتر 8فیزیک بقیه رو دقیقا نمیدونم...
منظورت کیه دقیقا ؟؟ اتفاقا من هم این چیزی رو که الان گفتی در مورد مدرسه شما شنیده بودم .. بچه ها میگفتن همه دخترا باید المپیاد مرحله یک شرکت میکردن..راسته؟؟به نقل از mah sa :اره من میشناسم یکیو ک نمیخواس شرکت کنه ب زور مسعودی شرکت کرد هم ریاضی قبول شد و هم نجوم...
آرهبه نقل از hamid-GM :چه ها میگفتن همه دخترا باید المپیاد مرحله یک شرکت میکردن..راسته؟؟![]()