دقیقا-خداییش تعداد پستهایی که خودشون ارسال کردن رو بشمارین اینا مشکلی نداره ولی2 3 تا پست ما مشکل داره:به نقل از بهراد Mdl :ای خداااا چرا نمی تونیم تو تاپیک مربوط به شهر خودمون در مورد مسائل مربوط با خیال راحت بحث کنیم؟؟ هی میان پاک می کنن می گن اسپم ندین... بار چندمه؟؟
به نقل از نرگس :پست های نامربوط پاک شدند!
اسپم ندید!
.به نقل از بیتا :بخاطر کمبود بحث اسپم ندید !
پاک شدن
اول خودتون و کتاباتون رو جمع کنین بعد بگین ما خر خون و .... هستیم اون موردی هم که گفتید که مزاحم میشن کاملا در اشتباه هستیدبه نقل از نیکتا :در مورد شهيد دستغيبي ها هم بايد بگم كه اين موجودات جز درس خوندن هيچ كار ديگه اي بلد نيستند!اه
جر بعضی هاشون مزاحم شدن هم بلدن ( از دستغیبی های عزیز عذر می خواهم ولی راجب خیلی ها حقیقته ! #-o ناراحت نشید قصد توهین ندارم)
ولی من این مدیره رو خیلی خوب میشناسم توی این مدرسه هر چی بدبختیه از دست اون میکشیمبه نقل از بهراد Mdl :آره سومیا خیلیاشون... :-[
مدیرتونو نمیشناسی پس... همش زیر سر خودشه... خواهشاً باهاش چیزی از ما دیگه در میون نذار...
یکیش رسید... تألیف غزال دهقان و پرستو ؟؟؟ یادم نیست فامیلیش!
آقایونا خانومونا دعوا نکنین باید دوکلوم درس بلد باشید که ..... حالا جوش خرخونا رو نزنید کلاهای خود را چسبیده دربرابر طوفان ها ی امتحان مواظب باشید باد نبره درضمن کارهای جنبیفراموش نشه..... اول زندگی بعد درس!به نقل از khashayar fn :اول خودتون و کتاباتون رو جمع کنین بعد بگین ما خر خون و .... هستیم اون موردی هم که گفتید که مزاحم میشن کاملا در اشتباه هستید
من دارم کامپیوتر می خونم چطور؟ راستی تو مدرسه شما بجز شایسته کی کامپیوتری هست؟به نقل از بهراد Mdl :کسی به المپیاد علاقه ای داره اینجا؟؟ خوارزمی چطور؟؟
خوش اومدی رفیق قدیمیبه نقل از xo :بعد از 4 سال خدمت در راه پيش برد سمپاد(!)تازه امروز اينجا رو كشف كردم
به نقل از Hunter :تو مدرسه ی ما یه جا بی دوربین هم نیست