به نقل از khashayar fn :بهراد جان منم تو راهنمایی کمکی از دستم بر بیاد انجام می دم
به نقل از PARS-AVA :پرستو خیامی خودم هستم!!!!!!!!!!!1
نگفتم مدیره خوبه گفتم رابطه من باهاش خوبه.................. تقریبا هرچی گفتم نه نگفته ........ چیزای کمی هم نخواستیم...... هرچند همه می گن بعدا می فهمی مشککلات از کجاست ولی می تونم ازش انتظار داشته باشم که تو این کارا کمکم کنه......
یوووووووهوووووو!!به نقل از T@RAN€H :یوووووووهوووووو
منم فرزانگان 1 هستم :-[ :-[ :-[ :-[
به نقل از PARS-AVA :خوب دیگه اینا مسایل درونی هست که واسه پریتا توضیح دادم...
مطمئنا یه نشریه کشوری طرفدارای بیشتری داره.پس نباید انتظار داشته باشید تلنگر به اندازه نشریه علمی خواننده داشته باشه.به نقل از PARS-AVA :ببینید ما تافق کردیم مطالب خوبه انجمن علمیو به اسم خود انجمن بچاپیم.... بچه هامون حوصلشون نمیشه نشریه بخونن..... صبر کنین اگر تو مدارس دیگه جواب خیلی خوبی داد اون وقت ما هم دوتاشو کامل می چاپیم! وقتی سه چهار تا نشریه بخواد پخش شه بچه های ما دیگهسراغ خودموننمی آن.... متوجه هستید؟ بعد از یک کار مدرسه ای انتظار کیفیت کار کشوری رو دارن....
کاملا با حرف مهرناز موافقم ! مجله تلنگر هیچ ربطی با انجمن علمی نداره ! در ضمن خیلی از مدرسه ها با این طرح موافقت کردن با این که خودشون هم مجله دارن !به نقل از s@dl0ve :مطمئنا یه نشریه کشوری طرفدارای بیشتری داره.پس نباید انتظار داشته باشید تلنگر به اندازه نشریه علمی خواننده داشته باشه.
اگر در سطح مدرسه واقعا قوی کار کرده باشین مطمئن باشین بچه ها بازم از تلنگر استقبال میکنن (ولی در جایگاه یه کار مدرسه ای)
به نقل از بهراد Mdl :ای بابا! اصلاًٌ می دونستید اگه بچه های انجمن علمی بفهمن شما همچینکاری می کنید، بدون اینکه اسمی از انجمن علمی بیارید، می تونن شکایت کنن؟!:P