• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های شیراز

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع death
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های شیراز

میشه المپیاد و خوارزمی رو باهم رفت؟!!!

من یه طرح خیلی توپ داشتم،ولی به خاطره المپیاد بیخیالش شدم!

به نقل از Pariya :

فکر کنم بشه ولی مطمئنی وقتشو داری؟!!!

به نقل از Pariya :

از نظر قانونی مانعی نداره! اگر المپیاد کامپیوتر/ریاضی نیستی، پیشنهاد میکنم اینکارو بکن:
سال اول و دوم کلاً مدرسه بیخیال... بذار وقتتو رو پروژت... ولی پروژه مثل المپ نیستش که همیشه هرموقع که بخوای ادامش بدی... بلکه وسطاش کلی معطلی داره و کارتون هی میخوابه... تو این فرصتا بشین المپیاد بخون! درسای مدرسه هم که الکیاشو کلاً نمیری، اونم بیشتر بذار رو المپ...
سال سوم دیگه طرح نده، و از تابستونش شروع کن به خوندن... سعی کن طرحتو تا تابستون طولش ندی تا بخواد تا دم داوری کشوری هم اعصابتو خورد کنه و هم تابستون مهم وا3 المپیادو از دست داده باشی!
اگر سال اول و دوم مقام نگرفتی، پیش دانشگاهی هم میتونن تو خوارزمی شرکت کنن... نگران اون نباش!

به نقل از bmsn73 :
از نظر قانونی مانعی نداره! اگر المپیاد کامپیوتر/ریاضی نیستی، پیشنهاد میکنم اینکارو بکن:
سال اول و دوم کلاً مدرسه بیخیال... بذار وقتتو رو پروژت... ولی پروژه مثل المپ نیستش که همیشه هرموقع که بخوای ادامش بدی... بلکه وسطاش کلی معطلی داره و کارتون هی میخوابه... تو این فرصتا بشین المپیاد بخون! درسای مدرسه هم که الکیاشو کلاً نمیری، اونم بیشتر بذار رو المپ...
سال سوم دیگه طرح نده، و از تابستونش شروع کن به خوندن... سعی کن طرحتو تا تابستون طولش ندی تا بخواد تا دم داوری کشوری هم اعصابتو خورد کنه و هم تابستون مهم وا3 المپیادو از دست داده باشی!
اگر سال اول و دوم مقام نگرفتی، پیش دانشگاهی هم میتونن تو خوارزمی شرکت کنن... نگران اون نباش!
خب شما هم خودت همین کار رو کردی؟!
وقت شد؟
نتیجه هم داد؟

وقت شد، البته کمی شانس باهام یار نبود! یه سال ششم شدم تو کشور، سال دیگه هم چهارم! ولی فقط اول تا سوم از کنکور و سربازی و اینا معاف میشن!!!
المپیاد هم هنوز منتظر نتایج هستم و محتاج دعاهای شما!!!!

مهرنوش!تور زدی؟!D:
*
پریا من بهت میگم تو چون هم دختری هم دست تنها از خوارزمی شانس نمیاری بچسب به نجوم که مدرسه خودمون توش کم شاخ نیست
نجوم آسون ترین و بهترین راه برای حذف کنکور دختر شیرازی است بعدشم زیست

به نقل از ghazal.k :
مهرنوش!تور زدی؟!D:
*
پریا من بهت میگم تو چون هم دختری هم دست تنها از خوارزمی شانس نمیاری بچسب به نجوم که مدرسه خودمون توش کم شاخ نیست

"ریاضی" هم سخت ترین و بهترین و دوست داشتنی ترین راه برای حذف کنکور دختر شیرازی است :دی

به نقل از ghazal.k :
مهرنوش!تور زدی؟!D:
*
;)چشم!

باز خوبه چند نفر آبرو شیرازیا رو خریدن !

Back
بالا