به نقل از mahsa nomani :ى خورده اطلاعات بيشتر بدين اگ ميشه... ى سرى از دوستام ميخوان دوره بسيج تهران برن ولى واقعا واس من مقدور نيس
پارسال که فقط سعید کاظمی بود و آیگین حیدریبه نقل از uranuscelona :نمی دونم فقط گفتن استادای پروازی هست . نمی دونم اطلاعات زیادی ندارم.
نه بابابه نقل از hamid-GM :دوستان مسابقات ابن سینا تموم شد؟؟
در مورد مرحله عملیش توضیح بدید که چه جوری بود و اینا..
به نقل از Forooz :بهتر بود بگی قابل توجه فرزانگان ناحیه 1!
چون بچه های ما هم میدونن مدیر شما کیه!
بهتره یگم اکثرا میدونن...
به نقل از White Sea :پارسال که فقط سعید کاظمی بود و آیگین حیدری
احتمالا محمد مهدی ظاهرنسب هم امسال به جمعشون اضافه میشه (البته دعا کنید باشنشون )
اما پارسال برای زیست خداییی سنگ تموم گذاشتن
فرزام فرهمندنیا ، کوشا پایداری ، سعید چناری (دقیق مطمئن نیستم ) ، علی جعفری و خیلیا که من اسماشون یادم نیست (هرکی دم دستشون اومده بود رو آورده بودن )
آقای حسینی معلم هستند ؟ مدال دارن ؟به نقل از khashayarfn :امسال واسه کامپیوتر آقای حسینی میاد از تهران ، واسه زیستم بچه ها میگفتن خیلیا میان!
باو من کلا بی خبر بودم میخواستم ببینم قضیه چیه.. پارسال که رفتیم کلی خوش گذشت یادش بخیر..به نقل از White Sea :نه بابا
تازه یه هفته است که مرحله اولش تموم شده
حالت خوبه ؟
ما هم بچه هامون می دوننبه نقل از Iman.Mage :آخه پسرا اینجا همه از دستغیب 1 هستن و خودشون میدونن که مسعودی مدیر مدرسه است!
مدال رو نمیدونم دقیق ولی خیلی استاد یکیه!!!به نقل از crazyboy :آقای حسینی معلم هستند ؟ مدال دارن ؟
ولی بیچاره ها گناه دارن ولش کنبه نقل از suskesiyahepashmaloo :باشه ولي خوب به ما جه اسمشون بد در رفته!!!!!!!!!!
سرکاریه.لابد میخوان روانبدو بیارن واسه زیست. ^-^ (به نقل از uranuscelona :ما هم بچه هامون می دونن
بچه های فرزانگان ناحیه 1 خبر خوب:
ما دوره دستغیب نمی ریم قراره بعد عید تو مدرسه خودمون برگزار بشه
سرکاریه.لابد میخوان روانبدو بیارن واسه زیست. ^-^ (به نقل از uranuscelona :ما هم بچه هامون می دونن
بچه های فرزانگان ناحیه 1 خبر خوب:
ما دوره دستغیب نمی ریم قراره بعد عید تو مدرسه خودمون برگزار بشه
به نقل از /m\ :برادران زیستیه دستغیب مارو از دوره بیخبر نذارید
روانبد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/به نقل از /m\ :سرکاریه.لابد میخوان روانبدو بیارن واسه زیست. ^-^ (
من دقیق از یه منبع موثق پرسیدم گفت که خود معلمای المپیادی که الان تو دستغیب دارن درس میدن رفتن پیش خانم موذن ولی ایشون خیلی خیلی لطف کردن و هیچ کدوم رو هم قبول نکردنبه نقل از mahsa nomani :خانم موذن گفتن كلاساي المپ بعد عيد هس
ما که قرار بود بیایم تو مدرسه شما که اقای مسعودی لطف فرمودند طاقچه بالا گذاشتند بعدم که ما شرایط رو پذیرفتیم مدیرمون گفتند که اصلا نمی رید بعد از عید تو مدرسه خودمون برگزار می کنیمبه نقل از Iman.Mage :آقا ما از امروز (شنبه) تا دوشنبه , هر روز , 7:30 - 20:00 کلاس المپ شیمی داریم (داشتیم امروز). واسه شما دخترا چیزی نذاشتن؟