• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های شیراز

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع death
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های شیراز

آقا بهراد تبریک میگم منم ، ایشالا طلا بیاری و مایه ی افتخار شیراز بشی...
ولی راست میگن بچه ها ! اهواز با این که منطقه 2 هست اما فکر کنم بیشتر از شیراز قبولی داده...

به نقل از armitaa :
حالا با این وضع که با همشم موافقم میخواید دست رو دست بذارید؟؟
هیچکاری نکنیم؟ هیچ فکری؟ هیچ همکاری ای؟؟
مگه شیراز چه مشکلی داره؟ به خاطر یه نماینده فقط؟؟

این خیلی خوبه که یه سری آدم مثه تو و خیلیای دیگه به فکر درست کردن این مشکلاتن .. اما اینا حل نمیشن ، چون که افکار عمومی دست یه سری هست که خوببلدن چه شکلی کنترلش کنن و قدرت کافی رو دارن !! تا زمانی این افکار منقضی شده ، تموم نشن ، به نظر من همین آش و همین کاسه هست ...

بعدش هم به قول غزال، ما ، خودمون هم پایه نیستیم ، همین لیگه !! چند نفر ثبت نام کردن تو مدارس دیگه؟ [-(

به نقل از سکـــو تـــــ... . :
بعدش هم به قول غزال، ما ، خودمون هم پایه نیستیم ، همین لیگه !! چند نفر ثبت نام کردن تو مدارس دیگه؟ [-(

فکر کنم 3 نفر... :-? #-o

واسه مسایقات و .... خبر رسانی هم خیلی مهمه !
مثلا مدیریت مدرسه ما اینقد مسخره و نا منظم هستش که هیچ خبری بدستمون نمیرسه ، اگه برسه هم چون مدرسه ما اهمیتی واسش قائل نیست ، دست و پا شکسته یه چیزی دربارش میگن !
+
ما با این وضع می تونیم چی کار کنیم؟ چه جوری درستش کنیم ؟ به قول ترانه خانم ، زورمون نمیرسه و باید از بالا اصلاح شه ! :(
البته ما هم می تونیم بشنیم و نگاه کنیم و حسرتشو بخوریم ! :(

به نظرم ما باید با کارای کوچیک شروع کنیم و کم کم سعی کنیم گسترشش بدیم :-?

تبلیغات مهمه اینو مسلما ما هم میدونستیم
ما به تعداد دویست نفر فرم ثبت نام و برگه توضیح چاپ کردیم
پوستر زدیم و تک تک مراجعه کردیم به مدرسه ها با مدیرو معاون صحبت کردیم
حتی به ما اجازه ندادن با چندتا از دانش آموزا صحبت کنیم و کلی هم قول همکاریو اینا دادن
آخرش دیدیم فقط سه نفر ثبت نام کردن.
دستغیب همایش پل ماکارونی گذاشت مدیر ما واونا هماهنگ کردن که ما نفهمیم
البته حق هم داشتن.کافی بود یه عده خاص از بچه های بفهممن اونور همایش است بعد اینا ثبت نام کنن
یه عده از دستغیب هم بفهممن که این عده خاص از مدرسه ما در این همایش حضور پیدا میکنن
بعد دیگه باید فاتحه همایش رو میخوندیم.
من که دارم میرم سوم وقت سرخاروندم هم نخواهم داشت اما هرکمکی از دستم بر بیاد برای ثمین و آرمیتا و بیتا و پریا انجام خواهم داد
اگه واقعا یه بیست نفر با نیت پاک(D:) بینتون پیدا بشه و توی هر سه ناحیه هم باشین شاید بشه یه کاری کرد. (:|

ببین غزال ، من تو کلاس زبان چند تا از بچه های فرزانگان ناحیه 3 و 1 میشناسم ! همون روزی که رفته بودیم تبلیغات ، عصر من کلاس داشتم اومدن به من گفتن که شما از این برنامه ها دارین ؟ (یعنی به اونا اطلاع رسانی کرده بودن!) منم تا جایی که میدونستم توضیح دادم و گفتم آره و اینا..

ولی نمیدونم ما چی بهشون گفته بودین یا چی شده بود ، که یکیشون گفت ما میریم خودمون از این همایشا برگزار میکنیم....
:-??

غزال راست میگه! ما واسه اون مسابقه خودمون رو کشتیم و همه جا رفتیم! همه هم اول استقبال کردن اما کسی ثبت نام نکرد...

همینه دیگه ، تا مشکل رو از ریشه و از خودمون درست نکنیم ، به نظر من دلیلی نداره از دیگزان توقعی داشته باشیــ..م

خب شما میگی از کجا باید شروع کنیم؟

Back
بالا