این جور که شما پاک کردی دیگه هیچی نمونده که بخواد اسپم محسوب نشه! من توی قوانین ندیدم که بحث در مورد اکانات یه مدرسه هم اسپم باشه!به نقل از ستـاره :اسپم لزومن بحث علمی نیست !
ولی دعوا ها و کری خوندنا و فحش دادن ها و پست های یه کلمه دو کلمه ای و اظهار نظر های همین جورکی و .... اسپم حساب میشن !![]()
پست های نامربوط - بی محتوا میشه اسپم ! مثلا یه پست که فقط شوخی باشه و اینا !به نقل از ghazal.k :سپاس بسیار
اما میشه ما رو روشن کنید توی یک تاپیک که قراره در مورد سمپاد شهرمون و اشنایی توش حرف میزنیم دقیقا به چی میگن اسپم؟
بخش علمی نیست که هست؟![]()
اون تاپیکی که شما زده بودی تکراری بود که قفل شد ! :)به نقل از mehrnOoosh :ایجوری که نمیشه من هر چی نوشتم قفل شد X-( X-( X-( X-( X-(
.
اون دوتا کجاشون اسپمه یکی گفتهبه نقل از بیتا :پست های نامربوط - بی محتوا میشه اسپم ! مثلا یه پست که فقط شوخی باشه و اینا !
الان این دو تا پست آخر ( pars-ava , khashayar fn ) اسپمه !اون تاپیکی که شما زده بودی تکراری بود که قفل شد ! :)
× اختشاش نکنید.
من پیشنهاد میکنم یه مدت مدیران به این تاپیک دست نزنن همچنین کاربرا همکاری کنن اسپم بارون نکنن ! شاید جواب داد !
منم گفتم پیدا شد منم خبر کنید! بعدشم مگه دروغ میگیم هر چی گفتیم رو پاک کردن امکانات مدرسه گفتیم! پاک کردن! مسائل مدرسه هامون رو گفتیم پاک کردن! خوب چی بگیم پاک نکنن؟به نقل از PARS-AVA :اه خیلی این حرکتتون زشته بچه ها پاشین بریم یه فروم دیگه کسی سراغ نداره؟

یه سوال الان مخاطب تو ماییم یا مدیرا؟به نقل از Pariya :خب بیاید بگید درباره چی بحث کنیم پاک نمیشه؟؟!!
شما بگید من خودم استارتشو میزنم!!
بابا تو رو خدا پست بدید....
چرا هیچ کس جز شکایت کردن پست دیگه ای نمیده؟؟

به نقل از khashayar fn :یه سوال الان مخاطب تو ماییم یا مدیرا؟