• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های شیراز

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع death
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های شیراز

ما تا فردا بیش تر نمی ریم

ما تا دوشنبه اومدن مدرسه که حتميه
اما در تلاشيم سه شنبه و چهار شنبه رو تعطيل کنيم

براي حفظ شيشه مدرسه تعطيل ميشه !!!

اخه اگه تعطيل نکنن شيشه مياريم پايين عين سال پيش ;D

ما شنبه و 2 شنبه ، 2 تا امتحان داریم . اگه یه نفر یه روش غائب باشه ، هر 2 تا امتحان رو نمره اش رو توی کارنامه 0 می ده احمدی !! ;D

گفته که هر کسی هم که غائب باشه ، حتی اگر گواهی پزشک داشته باشه ، قبول نیست !! مگر اینکه بره پیش یه پزشک توی درمانگاه فرهنگیان (احمدی مسئول شیفت درمانگاه فرهنگیان هم هست !! ;D) !!
;D

ما اين هفته اخري بد بختمون کردن ، البته همشه بد بخت بوديما اما اين هفته بد تر :(
شنبه : امتحان زيست و زبان
يک شنبه : امتحان ادبيات
دو شنبه : امتحان فيزيک و عربي
شه شنبه : امتحان زبان فارسي
چهار شنبه ( اگه تعطيل نشه ) : امتحان فيزيک و ديني

بهله
چي کار ميشه کرد؟

این کارو کردن کن نرین مدرسه ... !! ;D
معلم زبانمون هم گفته که 2 شنبه اگه بیاین مدرسه ، سخت ترین امتحانی رو که بتونید تصور کنید ازتون می گیرم !! و نمره اش رو هم مستقیماً تاثیر می دم !!! ;D ولی اگه نیایم گفت که یه امتحان اسونی بعد از عید ازمون می گیره !!! ;D ... مطمئنم که گفته که اون امتحانه رو می گه که می گیره که ما نریم مدرسه ، 2 شنبه !! :-" ;D
یه چیزی هم در مورد معلم زبانمون هم بگم :
خیلی معلم خوبیه (البته معلم نیست ، چون درس نمی ده هیچی ) ... همه ی کلاس حرف می زنیم ، داستان می گه ، سوال می پرسیم (غیر انگلیسی) ، فیلم نیگا می کنیم . و هر از گاهی هم اسون ترین امتحان ممکنه رو سره کلاس عربیمون ازمون می گیره که ما هم بقیه ی زنگ رو حال کنیم !! ;D و نمره ی اون امتخانا رو هم تاثیر نمی ده و توش تقلب ازاده !!! ;D B-) ;)) ;D

چرا اين سايت دانش پژوهام بالا نمياد؟
مي خوايم بينيم قبول شديم يا نه :-w :-w :-w

مدرسه ما 22 تا قبول شدن واسه المپياد
اما من هيچي قبول نشدم :(
شما چه طور؟

به نقل از sadegh12hh :
مدرسه ما 22 تا قبول شدن واسه المپياد
اما من هيچي قبول نشدم :(
شما چه طور؟
افرین
مرسی که بحث مراکز میبرین جلو. اسپم نمیدین(جدی میگم)
جدی از تحول خوشم اومد. =D>

مدرسه ی ما حدودا 100 تایی داده فکر کنم ...

امروز همه کیف اورده بودن !! با همه ی برنامه ها X-( من هم اورده بودم ، البته دلیل من موجه بود !!
ولی قرار شد که بیرون نیاریم جزوات رو .. زنگ اول زیست بود که قرار بود اونو بیاریم !!
زنگ دوم که فیزیک داشتیم ، معلم گفت که جزوه رو در بیارین . به یکی از خرخونا هم گفت که جزوه اش رو بده بهش ببینه تا کجا درس داده .. بچه ها هم از قبل ، زنگ تفریح همه ی جزوه ها رو از تو کیفا برداشته بودن :)) کلی گشت پیدا نشد ! بعد گفت که جزوه ام نیست . معلمه به بقیه گفت ، اونا هم پیدا نکردن !! بعد گفت : یعنی هیچکس جزوه نداره ؟؟ (ما خندیدیم) بعد رفت درس داده !! :o ;D X-( ;D واسه هیچ کس ... بعد کم کم بجه ها جزوه ها رو بیرون !! ;D
زنگ سوم هم که معلم خودش وقت ازاد داد ...
زنگ اخر هم دفاعی داشتیم ، که به معلمه گفتیم ما جزوه نیوردیم فیلم دفاع مقدس نیگا کنیم ، و نیگا کردیم !! ;D

حالا دوباره فردا قرار شده کیف نیاریم !!! ;D

=============
یکی از بچه ها گاز اشک اور (استفاده شده) اورده بود واسه ی کلاس دفاعی !! ;D از اختشاشات اخیر ... :-" ;D

Back
بالا