اسپم چیست و اسپمر کیست؟!

• شروع کننده موضوع .!؟
  • تاریخ شروع

Backstreetboy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
پاسخ : /\/\/\/\/اسپم\/\/\/\/\

درمورد انجمن عکس موافقم!
انجمن گفت و شنود اجتماعی هم یه مدتی میشه که اینطوری شده!
بعدشم جالبه که وقتی حرفی میزنی مثل این که:
اون انجمنای امتحان نهایی و ... چی شد؟
میگن : هیچی توش نبود و خلوت بود برای همین حذفش کردیم!
و موقعی هم که زیادی پست( حالا = اسپم) بدی میگن خلاف هست و قفلش میکنن که عملا با حذف انجمن فرقی نداره!
من موندم چیکار کنیم!

به نقل از مدیریت :
شما مسئول بالا نگه داشتن تاپیک مردم هستی مگه؟ در ضمن هیچ کسی از کاربران هیچ تاپیکی رو از دست نمیده به دلیل پایین رفتن.
همه از پاسخ های جدید ارسال شده و موضوعات جدید ارسال شده که لینکش اون بالا هست استفاده می کنند و تمام تاپیک ها رو میبینند.

نمونشم همین حرفه!
آخه اگه ایشون یا مثلا من نیایم پست بدیم اون تاپیک به چه دردی میخوره؟!
اون تاپیک برای کسایی مثلا ما ایجاد شده دیگه که بیایم نظراتمون رو بدیم دربارش!
درضمن اگه ایشون نیاد پست بده برای اون تاپیک یا انجمن (ایشون مثاله و منظورم تمام کاربران!) دیگه ارسال جدیدی وجود نداره و هیچ کس ارسال جدیدی که به قول شما لینکش اون بالاست رو نمیبینه در نتیجه چی میشه؟!
کل فروم فرت!!!!

mgh-nano

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرمان
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
cs

به نقل از مدیریت :
بهانه میارین چرا؟ خودتون هم میدونید دارید حرف بی معنی ای میزنید !
هرکس بخواد تاپیک های جدید رو ببینه از اون لینک میتونه استفاده بکنه. اگر هم نخواست ، میتونه روی اسم انجمن کلیک کنه و آخرین تاپیک ها رو ببینه. کنار تاپیک های خوانده نشده هم آیکون جدید قرار داره پس هیچ مشکلی وجود نداره و لزومی نداره کسی تاپیک بالا بکشه !
لزومی نداره ، اما خودت ! تاپیک خود به خود بیاد بالا راحت تری ، یا بخوای بری تو انجمن تاپیکای جدید و ببینی ؟؟؟ :D

بعدشم ، اسپم داریم تا اسپم !

یه بنده خدایی به من میگه : تو زیاد اسپم میدی ، بهش میگم چرا ؟؟
دلیل میاره : مثلا اینکه من نظرم با یکی دیگه ، یکی بوده ، بعد اومدم پست همون رو نقل قول کردم ، دیگه چیزی خودم ننوشتم ، به این میگه اسپم !

Shadow!

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد

کسی نگفته نظرتون رو راجع به تاپیک ندین !
اما باید مد نظر داشته باشین که نظر دادن با حرف زدن خیلی فرق داره :)
کامنت باید در مورد موضوع تاپیک باشه ! قابل بحث باشه یا نکته و مطلبی به مطلب اصلی تاپیک اضافه کنه !
وجود کامنت تشکر و اعلام + و دمت گرم و از این حرفا چه بسا نباشن بهتره !
کسی که دنبال تاپیک خوب باشه اونقدر میگرده تا پیداش کنه ! شما نگران سرچ بقیه نباشین :))

mgh-nano

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرمان
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
cs

به نقل از Shadow! :
کسی نگفته نظرتون رو راجع به تاپیک ندین !
اما باید مد نظر داشته باشین که نظر دادن با حرف زدن خیلی فرق داره :)
کامنت باید در مورد موضوع تاپیک باشه ! قابل بحث باشه یا نکته و مطلبی به مطلب اصلی تاپیک اضافه کنه !
وجود کامنت تشکر و اعلام + و دمت گرم و از این حرفا چه بسا نباشن بهتره !
کسی که دنبال تاپیک خوب باشه اونقدر میگرده تا پیداش کنه ! شما نگران سرچ بقیه نباشین :))
آدم باید هم نوع دوست باشه ! :D

یا مثالای دیگه ای که برای اسپم میارن : من یه جایی به یه بنده خدایی گفتم خلاف قوانینه فینگلیش نوشتن ، اومده به اون پست من گیر میده ، میگه چرا اسپم میدی ؟؟؟؟

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

البته حاج ممد، تعریف من از اسپم 2 چیزه:
اسپم مفید و اسپم غیر مفید
غیر مفید که کاملا مشخصه طبق تعاریف
ولی اسپم مفید: مثلا خیلی وقتا هست که تاپیک در مورد یه چیز بیخود یا کم اهمیته، بعد مثلا کل کل یا دعوایی رخ میده، پست های چت وار، توهین، فحش و دری وری و...
ولی خیلی وقتا این دعوا ها و کل کل ها، یه جورایی به یه موضوع مفید و جامعه ساز ارتباط داره که اگه هدایت بشه، میشه به یه نتیجه عالی برسه (منظورم کل کل های ورزشی و رئال بارسایی و.. نیستا!)

TnT

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
علوم پزشکی ارومیه
رشته دانشگاه
پزشکی
اینستاگرام

اینجا رو هم بخونید ... جالبه .

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID
پاسخ : اسپم

نکته ای بسیار مهم:

"به مجموعه افكار نامتعارف و ناموزوني كه به جاي مغز در معده تشكيل ميشوند و از طريق كيبورد به يك انجمن يا مكان مجازي منتقل ميشوند و در صورت بيان نيز به جاي دهان از جاي ديگري خارج ميشوند اسپم ميگويند"

fida

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 مشهد
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی مشهد

به نقل از GCD :
نکته ای بسیار مهم:

"به مجموعه افكار نامتعارف و ناموزوني كه به جاي مغز در معده تشكيل ميشوند و از طريق كيبورد به يك انجمن يا مكان مجازي منتقل ميشوند و در صورت بيان نيز به جاي دهان از جاي ديگري خارج ميشوند اسپم ميگويند"
چه بی ادب... واقعا که....

Fallen

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

به نقل از GCD :
نکته ای بسیار مهم:

خیلی بیفرهنگی تو روحیم تاثیر گذاشت!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

Fallen

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

با خوندن بعضی پستا بیش از پیش به این موضوع رسیدم که منطق تو این سایت جایی نداره ( توصیه دوستانه : در انجمنشم گل بگیرین که راحت باشین ! )

خب برا تایپکای انجمن عکس اونایی که فقط یه تعداد عکس برا دیدن یا 1 دونه عکسه , می تونن از موضوع آزاد استفاده کنن ! اگه برای هر عکس قرار باشه یه تایپک باز بشه انجمن عکس میترکه ! ( شخصا" می تونم روزی 20 تا تایپک بزنم ! ) اولا" هر عکسی رو نذارین ( آخه دلیلی نداره , بعضی عکسا واقعا" چرتن ! ) بعدشم اینجور عکسارو ( که خط قبل گفتم ) می تونین تو موضوع آزاد بذارین , هر چند الان با وجود اینکه هر کس برا عکسش تایپک میزنه دیگه کسی به موضوع آزاد نمیره و اونجا عملا" خاک می خوره ولی خو اگه تایپک نزنین بذارین اونجا تایپک موضوع آزاد هم پر بازدید میشه ( خداروشکر همیشه هم بالا هست لازم نیس بالا بیارینش ! )
و اما انجمنای دیگه !
گفت و شنود : منم موافق اینم که حداقل اینجا چون پستا حساب نمیشه و به هیچ کس هیچ صدمه ی جانی و مالی ای وارد نمیشه اسپم آزاد باشه ! ( مطمئن باشین ا اگه اسپم آزاد شه اون بی بند و باری که شما فکرشو می کنین به وجود نمیاد ! بچه ها خودشون بعد یه مدت میفهمن که کی و کجا باید پست بدن ! )
ورزش : خب این انجمن که جدیدا" از بیخ و بن مشکل داره ! اصلا" به نظر من باس یه تغییر اساسی تو تایپکا و پستا و ... داد ! چون یکی از انجمنایی که راحت با اولین پست کل کل شروع میشه ! کل کلم که شروع بشه فقط کافیه 3-4 نفر دیگه هم بیان ببینن دیگه قشنگ تو 1 ماه اگه جلوشو نگیرن به 100 صفحه میرسه ! به نظر من باید تایپکای کل کل باشه ! یعنی یه چنتا تایپک برای کل کل درست شه همیشه بالا باشه ! پستا هم حساب نشه بعد این انجمن هم از دست اسپم راحت میشه !
انجمنای علمی و درسی هم که قربونش برم کل بازدیدش در ماه اندازه ی 1 نصفه روز گفت و شنود و ورزش هم فک نکنم بشه , من به شخصه هم تاحالا ندیدم کسی تو اون انجمنا اسپم بده ! به هر حال شاید یه چنتا پست 1 کلمه ای باشه که تو انجمنای دیگه اسپم محسوب شه ولی خو اگه اونا هم نباشه که باس گل گرفت درشونو ! پس به نظرم به اونا کار نداشته باشین بهتره !
انجمن شناخت و سمپاد هم بعد از انجمنای دیگه یکم اسپم کاری شدس که خب اون هم باید یه راه حلی براش داد ولی به نظرم اونم فعلا" زیاد مهم نیس چون اونجا هم فقط یه سری اونم بعضی موقعا پست میدن بر اینکه انجمن یه حالی بگیره وگرنه زیاد مهم نیس !
همین دیگه ! فعلا" نظری ندارم ! اگه کسی نظر مخالفی داره بگه تا استفاده کنم ( شایدم کنیم ! ) ! اگرم موافقین ( که بعید می دونم ) که خب هیچی دیگه پس انجامش بدین تا راحت شین ! ( البته کاربرا هم راحت میشن ! - به نظر من - )

Parpari

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اهواز

نتیجه ی اخلاقی=> برین به مطهری و منبعش گیر بدین :D

به نقل از SOUL KEEPER :
گفت و شنود : منم موافق اینم که حداقل اینجا چون پستا حساب نمیشه و به هیچ کس هیچ صدمه ی جانی و مالی ای وارد نمیشه اسپم آزاد باشه ! ( مطمئن باشین ا اگه اسپم آزاد شه اون بی بند و باری که شما فکرشو می کنین به وجود نمیاد ! بچه ها خودشون بعد یه مدت میفهمن که کی و کجا باید پست بدن ! )
اینجوری هم نیست چند بار از این تاپیکا باز شد که مردم بیان جوک بگن و راحت باشم آخرش یه عده این قدر بی جنبه بازی در اوردن و چیزای بد نوشتن که تاپیک قفل که شد هیچ خود طرف بن هم شد

Fallen

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

به نقل از پردیس :
نتیجه ی اخلاقی=> برین به مطهری و منبعش گیر بدین :D
مثلا نباید اسپم بدیم!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از پردیس :
اینجوری هم نیست چند بار از این تاپیکا باز شد که مردم بیان جوک بگن و راحت باشم آخرش یه عده این قدر بی جنبه بازی در اوردن و چیزای بد نوشتن که تاپیک قفل که شد هیچ خود طرف بن هم شد
تایپک جک چه ربطی به حرف من داشت آخه ؟! بعدشم فوق فوقش 1 هفته آزاد بوده , مثلا" انتظار داری تو 1 هفته همه درست شن ؟! واقعا" که ! میگم منطق نیست باز بگین نه ! باو باید بذارین یه مدت بگذره بعد من مطمئنم که درست میشه !

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

دوستان عزیز که در مورد اسپم و اسپمر ها سوال دارید! من به شحصه میگم اسپمر کسیه که امر برش مشتبه شده تو تک تک تاپیکای یک انجمن (عکس و بعضی وقتا خلاقیت) حداقل یه پست بده (و حداکثر 10 تا) حلا اون پست میتونه یه + یا + یا :D یا فتوشاپه و احوال پرسی وامثالهم که خودتون بهتر میدونید باشه!
اینا باز درجه داره البته قبول کنید وقتی میری تو انجمن و میبینی که آخرین پست همه ی تاپیکای صفحه ی اول مال یکیه میفهمی که اون طرف در 99% مواقع دلش واسه زننده ی تاپیک نسوخته که واسشون نظر بده و هدف فقط افزایش تعداد پستاشه!
ولی به طور کلی قیافه ی اسپم توی انجمن عکس با جاهای دیگه فرق میکنه! چون بیشتر وقتا واقعا حرف بیشتری از قشنگ بود + یا باحال بود و از این قبیل نیست! ولی از اونجایی که اسپمرا خودشونو تابلو میکنن اسپما کاملا قابل تشخیصن!

Shadow!

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد

عحب پیشنهادی ! :)) یه دفعه بفرما انجمن گفت و شنود که نیست ! جنگله !؟ ها ؟ :))
از اونجایی که این انجمن بیشترین مورد استفاده رو در تالار داره فرهنگ سازی باید از همین انجمن شروع بشه ! یه سری قوانین اضافه شد ! یه سری دیگه هم قراره اضافه بشه (; اینکه از انجمن گفت و شنود به عنوان چت روم سایت استفاده بشه خیلی کار ناشیانه ای هست ! خصوصا رو شناخت کاربران تازه از محیط تالار گفتمان سمپادیا تاثیر منفی میذاره و تا بیایم بهشون حالی کنیم که حساب گفت و شنود از بقیه سایت سواست معلوم نی کار به کجا بکشه ! :)

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

یه پیشنهاد دارم:
گفت و شنود برای کاربرای تازه کار قابل دسترسی نباشه

Parpari

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اهواز

به نقل از GCD :
یه پیشنهاد دارم:
گفت و شنود برای کاربرای تازه کار قابل دسترسی نباشه
الان ما بیشتر خاک انجمن خورده همون اسپمر هستن نه اون تازه عضو شده ها تازه ممکنه یکی خیلی باشه تو سایت عضو شده باشه ولی 1 دونه پست بیشتر نداده باشه اونوقت چی؟ :D

بالا