اسپم چیست و اسپمر کیست؟!

• شروع کننده موضوع .!؟
  • تاریخ شروع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID
پاسخ : پاسخ : اسپم

به نقل از پردیس :
الان ما بیشتر خاک انجمن خورده هامون اسپمر هستن نه اون تازه عضو شده ها تازه ممکنه یکی خیلی باشه تو سایت عضو شده باشه ولی 1 دونه پست بیشتر نداده باشه اونوقت چی؟ :D
توی خاک انجمن خورده ها 3 تا بیشتر اسپمر نداریم
ولی خوب مثلا تا 20-30 پست اول قابل دسترسی نباشه
هرکسی اگه از قدیمی های سایت باشه این تعداد رو داره
برای صندلی داغ هم همین نظر رو دارم، منتهی با تعداد پستای بیشتر (100-200)

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع
پاسخ : اسپم

به نقل از پردیس :
الان ما بیشتر خاک انجمن خورده همون اسپمر هستن نه اون تازه عضو شده ها تازه ممکنه یکی خیلی باشه تو سایت عضو شده باشه ولی 1 دونه پست بیشتر نداده باشه اونوقت چی؟ :D
خوب می تونه برای دسترسی به اون قسمت فعالیتشو ببره بالا ( تو قسمتای دیگه ! )

× البته من با این قضیه موافق نیستم ! مخالف هم نیستم ! یعنی فعلا" نظری ندارم ×

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

من هم درباره اسپم دچاد مشكل شدم.
من هر سه صفحه رو خوندم.ولي يه پست از مديرا نديدم كه مورد به مورد بياد بگه چه پست هايي اسپمن.
اگه ميشه خيلي منظم يه نفر از مديرا بياد بگه اسپم چيه.
به نظر من مديرا به طور عشقي رو يه سري از كاربرايي كه تعداد ارسالشون ميره بالا و تو سايت زياد فعاليت ميكنن دست ميزارن و به اكثر پستاشون گير ميدن.در حالي كه تو اون بحث پر از ارسالايي كه دقيقا شبيه ارسالاي فرد اسپمر هست.

death

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 شیراز
شهر
شیراز

به نقل از محمد رضا :
به نظر من مديرا به طور عشقي رو يه سري از كاربرايي كه تعداد ارسالشون ميره بالا و تو سايت زياد فعاليت ميكنن دست ميزارن و به اكثر پستاشون گير ميدن.در حالي كه تو اون بحث پر از ارسالايي كه دقيقا شبيه ارسالاي فرد اسپمر هست.
ببینید هیچکس تو این فروم نیست که ادعا کنه من اصلا اسپم ندادم !

بلاخره همه اسپم میدن !

اما کم و زیاد داره !

اگه یه نفر 2 تا اسپم بده ما بهش تذکر نمیدیم ! اما اگه شد 10 تا وظیفه ما هست که بهش تذکر بدیم .

یکی از تعریف های اسپم که من به خود شما هم گفتم اینه :

اسپم یعنی وقتی شما جوابی برای پست دادن ندارید یه پست بی محتوا ارسال میکنید که تعداد پست هاتون بالا بره .

برای اطلاعات دقیق تر شما میتونید قوانین هر انجمن و تاپیک های زیر رو بخونید :

اسپم انجمنی
مباحث زرد و طبقه بندی و پیشنهادات

توی قوانین هر انجمن دقیقا ذکر شده که چه پست هایی تو اون انجمن اسپم هستن

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از بیتا :
ببینید هیچکس تو این فروم نیست که ادعا کنه من اصلا اسپم ندادم !
بلاخره همه اسپم میدن !
اما کم و زیاد داره !
اگه یه نفر 2 تا اسپم بده ما بهش تذکر نمیدیم ! اما اگه شد 10 تا وظیفه ما هست که بهش تذکر بدیم .
یکی از تعریف های اسپم که من به خود شما هم گفتم اینه :
اسپم یعنی وقتی شما جوابی برای پست دادن ندارید یه پست بی محتوا ارسال میکنید که تعداد پست هاتون بالا بره .
برای اطلاعات دقیق تر شما میتونید قوانین هر انجمن و تاپیک های زیر رو بخونید :
اسپم انجمنی
مباحث زرد و طبقه بندی و پیشنهادات
توی قوانین هر انجمن دقیقا ذکر شده که چه پست هایی تو اون انجمن اسپم هستن
2 تا مسئله يكي مثه من كه روزي50 تا ارسال داره نا خواسته 5 تاش ميشه اسپم.
ولي يكي كه روزي 5 تا ارسال داره ده روز يه بار يكي از ارسالاش اسپم ميشه پس بايد توجه كرد طرف در روز چند تا ارسال داره.
منظورتون از جواب چيه؟ اونجا كه نوشتين وقتي جوابي نداره.

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها

به نقل از محمد رضا :
2 تا مسئله يكي مثه من كه روزي50 تا ارسال داره نا خواسته 5 تاش ميشه اسپم.
ولي يكي كه روزي 5 تا ارسال داره ده روز يه بار يكي از ارسالاش اسپم ميشه پس بايد توجه كرد طرف در روز چند تا ارسال داره.
آخه اجباری نیست که شما بخواید روزی 50 تا پست داشته باشید .
در حدی پست بدید که بدونید درصد اسپمش تا حد ممکن پایینه !

• لایک
امتیازات: fida

death

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 شیراز
شهر
شیراز

به نقل از محمد رضا :
بعضی ها به زور میخوان تعداد ارسال هاشون رو ببرن بالا ! و توی همه تاپیک ها پست میدن ! حتی وقتی چیزی برای گفتن نداشته باشن ! نمیدونم منظورم رو متوجه شدید یا نه !

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از بیتا :
بعضی ها به زور میخوان تعداد ارسال هاشون رو ببرن بالا ! و توی همه تاپیک ها پست میدن ! حتی وقتی چیزی برای گفتن نداشته باشن ! نمیدونم منظورم رو متوجه شدید یا نه !
من يه سوال مهم دارم.شما گفتيد وقتي جوابي برا گفتن نداشته باشه منظورتون چيه جواب در برابر سوال داده ميشه.؟؟؟؟؟؟؟

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

منظور بیتا از جواب این بود که خیلیا هیچ "نظر خاضی" راجبه تاپیک ندارن ولی همینجوری یه چیزی میپرونن،نظرای بیخود،(=اسپم) میدن! که تعداد پست هاشون بالا بره!

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از زهرا.ج :
منظور بیتا از جواب این بود که خیلیا هیچ "نظر خاضی" راجبه تاپیک ندارن ولی همینجوری یه چیزی میپرونن،نظرای بیخود،(=اسپم) میدن! که تعداد پست هاشون بالا بره!
من خيلي جاها نظر شخصيمو در مورد اون تاپيك گفتم اين هم اسپم حساب ميشه؟؟؟؟؟مثلا طرف يه سري عكس در مورد خلاقيت گذاشته من ميگم مثلا سوميش خوب بود يا اولي باحال بود.

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

به نقل از محمد رضا :
من خيلي جاها نظر شخصيمو در مورد اون تاپيك گفتم اين هم اسپم حساب ميشه؟؟؟؟؟مثلا طرف يه سري عكس در مورد خلاقيت گذاشته من ميگم مثلا سوميش خوب بود يا اولي باحال بود.

دقیقا این نمونه ی خیلی واضح اسپمه! شما میتونید به جای اعلام نظرتون از لایک استفاده کنید! این که "اولی خوب بود، دومی بد نبود" اسپم محسوب میشه در حد بنز! #-o :-" هیچ محتوای خاصی نداره! همه جا که آدم نباید نظر شخصیش رو اعلام عمومی کنه! :-"

• لایک
امتیازات: fida

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

به نقل از محمد رضا :
حداقل تو انجمن عکس بله این اسپم حساب میشه ولی معمولا نمیشه به عنوان اسپم پاکشون کرد!! یعنی یواش یواش بعد از اومدن سیستم + - باید جا بیفته! کاربرا خودشون باید بفهمن!

وقتی تو مثلا به یه پست که توش چندتا عکسه (همون مثال شما) + میدی یعنی یا از همش یا از یکیش خوشت اومده دلیل نداره که اعلام کنی! واسه خودم خیلی پیش اومده که فقط از یه عکس اون پست خوشم اومده و بهش + میدم بعد نمیام بگم به نظرم اولی خوب بود.

کلا باید هرکی خودش به این قضیه برسه! ولی این اون چیزی نیست که راجبش گفتیم! اونی که میگیم نظری نداره و میده یعنی میاد تو 5 تا تاپیک آخر یه انجمن پشت سر هم پست میده و معلومه که به خودش فشار اورده تا چیزی بنویسه! خودتون از پستش متوجه میشید که طرف قصدش از اینجوری پست دادن بالا رفتن تعداد بوده!

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از زهرا.ج :
حداقل تو انجمن عکس بله این اسپم حساب میشه ولی معمولا نمیشه به عنوان اسپم پاکشون کرد!! یعنی یواش یواش بعد از اومدن سیستم + - باید جا بیفته! کاربرا خودشون باید بفهمن!

وقتی تو مثلا به یه پست که توش چندتا عکسه (همون مثال شما) + میدی یعنی یا از همش یا از یکیش خوشت اومده دلیل نداره که اعلام کنی! واسه خودم خیلی پیش اومده که فقط از یه عکس اون پست خوشم اومده و بهش + میدم بعد نمیام بگم به نظرم اولی خوب بود.

کلا باید هرکی خودش به این قضیه برسه! ولی این اون چیزی نیست که راجبش گفتیم! اونی که میگیم نظری نداره و میده یعنی میاد تو 5 تا تاپیک آخر یه انجمن پشت سر هم پست میده و معلومه که به خودش فشار اورده تا چیزی بنویسه! خودتون از پستش متوجه میشید که طرف قصدش از اینجوری پست دادن بالا رفتن تعداد بوده!
خيلي وقتا نظر شخصي يه نفر بيشتر از يه تاييد ساده هستش.
من خودم دقيقا همين كارو امروز كردم يني تو 5 تا تاپيك اخره بخش تاريخ نظر دادم.
ولي دليل نميشه كه اسپم حساب بشه.من خودم تا حالا خيلي با اين انجمن در ارتباط نبودم برا همين هم تا حالا جز تو يكي دوتا از موضوعاش نظر نداده بودم حالا تاپيكارو ديدم و دقيقا همون جور كه شما گفتين پشت هم تو اونجا هايي كه حرفي برا زدن داشتم نظر دادم.

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

به نقل از محمد رضا :
ولي دليل نميشه كه اسپم حساب بشه.من خودم تا حالا خيلي با اين انجمن در ارتباط نبودم برا همين هم تا حالا جز تو يكي دوتا از موضوعاش نظر نداده بودم حالا تاپيكارو ديدم و دقيقا همون جور كه شما گفتين پشت هم تو اونجا هايي كه حرفي برا زدن داشتم نظر دادم.
گاهی وقتا نظر شخصی؛ چیزی بیشتر از یه نظر سادس؛ به یه نکته ی مهم ؛ جالب؛ ابهام؛ بالاخره قابل توجه، که جای بحث یا فکر داره ! در این موارد میشه اعلام کرد!
ولی گاهی وقتا نظر شخصی اینه که عکس اول بده، عکس دوم خوبه! خب این واقعا احتیاج به اعلام عمومی نداره! :rolleyes:
وقتی نظر آدم همین جوری یه نظر دو عبارتیه و جای بحث و فکری هم نداره، به نکته ی خیلی خاصی هم اشاره نداره، آدم چرا به زبون بیارتش؟! :-?

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

به نقل از محمد رضا :
بنده گفتم وقتی "حرفی برای گفتن نداری" هی پست بدی! نه اونی که bold شده!
این اتفاق / چند تا پست توی یه انجمن تو تاپیکای مختلف که اشکال نیست من خودم واسم خیلی پیش اومده!
گفتم که ! خودت میتونی بفهمی اسپمه یا هدف طرف چی بوده! دلیل نمیشه همیشه اینجوری بوده باشه!

اگرم حرفت طولانی تر از تایید باشه که دیگه اسپم نیست و پست محتوا داره! این با این که بگی اولی خوشگل بود یا موفقم و.. فرق داره!

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

منو نزنين ولي بعضي از قوانين ديگه خيلي چرتن
بابا طرف اسپم ميده مگه چيه؟؟؟؟؟؟؟
بذارين بده تا جونش در بياد
بعدشم من نفهميدم كپي پيست چه اشكالي داره؟

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

مرسي از ستاره خانوم و زهرا خانوم كه اومدن و منو تا حدي راضي كردم.فعلا ولي يه پيشنهاد دارم اينجارو بزاريم برا بحث در حد مورد به مورد ارسال هايي كه مديرا معتقدن اسپمه ولي كاربر اسپمر نه.

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی
تعریف شما از اسپم چیه؟

همنطور که می دونید تعاریف ذهن انسان بیشتر از اونکه کمی باشن، کیفی هستن و بیشتر از اونکه از منطق 0 و 1 پیروی کنن طبق منطق ارسطویی (فازی) طبقه بندی میشن.

خب پس این سوال مطرحه که ما به چه چیزی می گیم اسپم؟ و ضمنا این تعریف رو کی انجام میده؟ مثلا فک کنم که تعریف اسپم در نظر یه اسپمر متفاوت از تعرف اسپم در نظر یه مدیر بداخلاقه! البته حالا نمی خوام بگم چیزی که توی (پ.ن) گفتم صادقه (!) اما آیا اصلا دقت کردید که اگه کسی که اسپمر هست (در نظر شما) پستی می ده در نظر خودش اصلا اسپم نیست؟!

چون تعریف مطلق اسپم یعنی پستی که زیادی و بیخوده. خب مطمئنا اون پست های اسپمی که یه اسپمر میده در نظر خودش زیادی و بیخود نیست و باز هم مطمئنا اون هم در تعاریف ذهنی خودش بعضی از انواع پست ها رو زیادی و بیخود می دونه و اصولا دیگه اونا رو مطرح نمی کنه!

پ.ن: هر پستی که مخالف میل مدیرا باشه + حوصله خوندنش رو نداشته باشن "اسپم" تعریف میشه!
smil4b45f0db7e235.gif
( این شکلک یعنی شوخی کردم! )

پ.ن2: خواهشا این تاپیک رو به جای دیگه منتقل نکنید! حتما دلیل داشته که اینجا گذاشتم! همونطور که می تونیم توی این انجمن تاپیک هایی چون "جایگاه سمپادیا در خانواده" یا "مقایسه سمپادیا با سمپادسیتی" یا "تاپیک خوب چجور تاپیکیه؟" داشته باشیم، می تونیم هم این تاپیک که یکی از معضلات اصلی هر فرومی هم هست داشته باشیم! البته خدا رو شکر که توی سمپادیا کمتره (!) اما این بحث دقیقا در مورد تعاریف اسپم در سمپادیاست! یعنی به صورت جزئی در هر انجمن در هر تاپیک و ... حتی می تونین شواهد و مدارک هم ارائه بدین!

پ.ن3: راستی لطفا اون علامت تعجب رو از آخر اسم این تاپیک بردارید!

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
پاسخ : اسپم چیست و اسپمر کیست؟!

قبلا یک تاپیک بود تو همین انجمن دقیقا با همین موضوع. بگردین پیدا میکنین. مدیران اگر کسی پیداش کرد ترکیب بکنه لطفا.

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی