lovesky
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- قم
- رشته دانشگاه
- فیزیک
پاسخ : حقیقت؟!معیارش چیست؟
درسته که اگه باشن میشه چیزیو توجیح کرد اما از کجا معلوم در اصل اینطوریه منظور ایشون اینه تا جایی که فهمیدم
مثلا ببینید تو فیزیک داریم که وجود انرژی میتونه خیلی چیزا رو توجیح کنه
میشه اما آیا حقیقت اینه
خیر این چیزیه که ما صرفا برای توجیح خیلی از اتفاق ها ازش استفاده میکنیم اما نمیتونیم به طور قطع بگیم اینه
اینها کافی هستند نه لازمبه نقل از ساقي :من خيلي به اين بحث ها وارد نيستم اما با توجه به همون چيزي كه حاليم ميشه شما جواب اينو بده :
شما براي فهميدن هر چيزي بالاخره بايد از يكي از اين ها استفاده كني پس اين ها لازم هستند .چون نميشه كه همين طوري يه دفعه ادم بدون استفاده از هيچ قوه اي چيزي رو درك كنه . درسته ؟
و اين رو هم مي دوني كه هر كدوم به تنهايي كافي نيستن چون امكان اشتباه درشون خيلي زياده . درسته ؟
من فكر مي كنم براي درك واقعيت يكي از اين ها مي تونه به تنهايي كافي باشه ولي حقيقت براي من اون چيزيه كه همه ي اين ها با هم اونو
توجيه كنن .
درسته که اگه باشن میشه چیزیو توجیح کرد اما از کجا معلوم در اصل اینطوریه منظور ایشون اینه تا جایی که فهمیدم
مثلا ببینید تو فیزیک داریم که وجود انرژی میتونه خیلی چیزا رو توجیح کنه
میشه اما آیا حقیقت اینه
خیر این چیزیه که ما صرفا برای توجیح خیلی از اتفاق ها ازش استفاده میکنیم اما نمیتونیم به طور قطع بگیم اینه

كه بحث جداگانه اى رو مى طلبه.) و بنابراين حقيقت هيچ وقت " نسبى" نيست و همواره مطلقه.