بحث و بررسی مرورگرهای اینترنتی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع N.M
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به نظرتون بهترین مرورگر چیه؟

• رای‌دهندگان
    291
پاسخ : بهترین مرورگر

این صفحه معمولیشه
http://up.iranblog.com/images/xt7oysy2k4j7os2tbzf0.jpg
این جا لینک های تو صفحه رو نشون میده
http://up.iranblog.com/images/mu23vmlns0jlecbj7cov.jpg
این قسمت مشخصات کامل صفحه رو نشون میده
http://up.iranblog.com/images/e5g8i0j7833dgn8hx42.jpg
اینجا قسمت جستجوشه
http://up.iranblog.com/images/e4waehsf7y4dt3mhnkc.jpg
ودر آخر این هم قسمت پیش نمایشه که هم این جوریه هم میشه روی تب ها موسو نگه داشت
http://up.iranblog.com/images/mzzry0f4fakd0lgrwy8q.jpg
بازم میگم شاید اینا فقط مخصوص اپرا نباشه

اپرا البته یه مزیت داره که من قبلا خیلی ازش استفاده میکردم و اونم mouse gesture هاشن، این تنها تمایزیه که تا حالا ندیدم پلاگینی توی کروم یا ف.ف یا سافاری واسش باشه به خوبی اپرا، و اپرا اینو دیفالت داره
سایر امکاناتش با بقیه مرورگرا یکیه
خود من الان از کروم 11 بصورت دیفالت و فایرفاکس 4 و سافاری 5 و خوردی برای یه سری سایت ها و کارها استفاده می کنم

به نقل از GCD :
اپرا البته یه مزیت داره که من قبلا خیلی ازش استفاده میکردم و اونم mouse gesture هاشن، این تنها تمایزیه که تا حالا ندیدم پلاگینی توی کروم یا ف.ف یا سافاری واسش باشه به خوبی اپرا، و اپرا اینو دیفالت داره
خود من الان از کروم 11 بصورت دیفالت و فایرفاکس 4 و سافاری 5 و خوردی برای یه سری سایت ها و کارها استفاده می کنم
]چی هست این ؟ ;D یکم توضیح میدی ؟

به نقل از نرگـــ :) ـــس :
]چی هست این ؟ ;D یکم توضیح میدی ؟
مثلا راست کلیک رو میگیری و موس رو میبری به سمت چپ، در نقش back عمل می کنه و میره صفحه قبل
یا راست کلیک + بالا پایین میشه ریفرش

نرگس چجوری از extension ها و bookmark هام بکآپ بگیرم تو کروم؟

به نقل از GCD :
مثلا راست کلیک رو میگیری و موس رو میبری به سمت چپ، در نقش back عمل می کنه و میره صفحه قبل
یا راست کلیک + بالا پایین میشه ریفرش

نرگس چجوری از extension ها و bookmark هام بکآپ بگیرم تو کروم؟
نیکروز .کام نوشته بود :
برای بک آپ گیری ای گوگل کروم مراحل ساده ای پیش رو دارید

۱٫ به Start Menu برید و روی Run کلیک کنید
۲٫ مسیر زیر را در پنجره Run بنوسید و روی OK کلیک کیند
برای ویندوز اکس پی : %USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data
برای ویندوز ۷: %USERPROFILE%\AppData\Local\Google\Chrome\User Data
3. در پنجره باز شده فولدر “Default” رو کلیک کیند
۴٫برای کپی بوکمارکها : فایل بنام “Bookmarks” رو در جای بجز داریو C کپی کنید
۵٫ برای کپی پسوردها : فایل بنام “Login Data” رو در جایی بجز داریو C کپی کنید
۶٫ وقتی داریو C فرمت شد برای بازیابی بوکمارکها و پسوردهای گوگل کروم مراحل ۱ تا ۳ رو تکرار و دو تا فایل بک اپ گرفته شده رو Paste کنید

من البته فولدر اکستنشنامم ازش بکاپ گرفتم! اما مثکه عمل نکرد و کلش پرید ! :| ;D

بنده با تجربه استفاده از فایرفاکس به مدت 1200ساعت از اواخر سال 2009 به اینور که اسنادشم موجوده به شما اطمینان میدم اگر مرورگر بهتر از فایرفاکس وجود داشت بدون درنگ مهاجرت میکردم بهش!
این اسناد: http://social.wakoopa.com/aRThaS_08/sig.png
اینم پروفایل من در این سایت و آمار ریز استفاده من از برنامه های مختلف از زمان عضویتم در سایت: http://social.wakoopa.com/aRThaS_08

پیروز باشید ♥

به نقل از GCD :
من دیروز بصورت تفریحی داشتم تو کروم وب استور چرخ میزدم افزونه ی همینُ پیدا کردم ![SIZE=medium] ;D اسمش smooth Gesturesـــه اگه سرچ کنید پیدا میشه !کلی باهاش حال کردم ![/SIZE] :x [/size][SIZE=medium] ;D همچین چیزی میاد اون بالا و میتونیم با گرفتن رایت کلیک و کشیدن اون شـِکلا پیجُ ریفرش کنیم ، ببندیم ، هیستوریُ ببینیم و...خودمونم میتونیم ستینگشو تغییر بدیم و یه شکل دیگه اضافه کنیم و اینا ![/SIZE]
[/size][SIZE=medium]
i419322_.png
[/SIZE]

نصب کردم، این اکستنشن عالیه! میشه خیلی دقیق gesture های مختلف واسش تعریف کرد، میشه برای هر کاری یک حرکت مشخص کرد
ضعف عملکردی هم ازش ندیدم و واقعا خوبه

• لایک
امتیازات: N.M

توی Add-ons مازیلا یه سرچ زدم 2صفحه از این برنامه ها اورد ولی اکستنشنی که تعداد دانلود و ریتینگش بیشتر بود FireGestures بود!

من اینو قبلن توی Dolphin Browser که بهترین بروزر آندرویده دیده بودم، ولی زیاد به درده کامپیوتر نمیخوره! همون توی گوشیهای لمسی بیشتر به درد میخوره!

Screetshots #1 #2 #3 #4 #5

راستی کروم AUTO REFRESH داره؟

Page refresh
این بهترین اکستنشن واسه autoreload بود که پیدا کردم واست

مر۳۰
اما چرا این قابلیت هارو در هنگام نصب خودش نصب نمیکنه؟
چون اپرا خودش این امکانات رو داره و نیاز به نصب چیزی روش نیست فقط کافیه رو صفحه رایت کلیک کنی بعد از گزینه reload every گزینه های ۵و۱۰و۱۵ثانیه یا ۵و۱۰و۱۵دقیقهرو انتخاب کنی یا حتی خودت دقیقه و ثانیه رو تعیین کنی

نمیدونم حجم کروم دقیقن چقدره!

ولی با توجه به حجم 13مگ که فایرفاکس داره به حجم اپرا مشخصه اپرا باید یه چیزایی اضافه تر بصورت دیفالت داشته باشه!

خب وقتی کروم رو نصب میکنی ظاهر خیلی ساده ای داره و اگر همونجا با مرورگرای دیگه مقایسه کنی ازش نا امید میشی به همین دلیل دیگه ادم دلش نمیخواد دنبال برنامه های افزودنیش باشه کروم لا اقل باید چند تا از امکاناتشو در هنگام نصب ، نصب کنه تا کاربر دلش بخواد بقیه امکانات رو تجربه کنه

بعــله بعـــله ! ;Dبیشتر از 20%ِ کاربران از کروم استفاده میکنند ! ;D :x
+++

سایت تخصصی بنچ مارک و تست سخت افزار TomsHardware چند ماه یک بار به بررسی تخصصی مرورگرها میپردازد. تا کنون ۴ بار چنین مقایسه ای انجام شده است. نام این مجموعه تست Web Browser Grand Prix یا به اختصار WBGP انتخاب شده که به معنی مسابقه ی اسب دوانی مرورگرهای وب میباشد. تامز هاردور برای بار پنجم این مقایسه را انجام داده
خب دیگه کپی پیست و اینا نمی کنم ! اگه میخواید خودتون برید به طور دقیق بخونید ! ولی اصل مطلب اینه که کروم برای سومین بار برترین مرورگر شد <:-P ;D
{مقایسه بین 5 تا مرورگر کروم 12 ، اُپرا 11.50 ، فایرفاکس 5 ، آی ای 9 ،سافاری 5.05 بوده !}
B-) ;D

یه مشکلی داره کروم !! بر پایه IE هس ! مدارکشم موجوده ؟؟ اگه می خواین بعدا میام مفصل توضیح میدم ! ولی در کل کروم مرورگر خوبیه ! البته جای پیشرفت هم داره !

بهه نظرم فایرفاکس خیلی خوبه و باحال
من که باهاش حال می کنم
یه خوبی هم داره اینه که open source هست و اگه کسی برنامه نویسی بلد باشه راحت میتونه توش تغییرات ایجاد کنه
و من کروم رو هم خیلی دوست دارم ولی حیف که هر روز یه ورژن جدیدش میاد من هفته پیش 11 دانلود کردم امروز دی که 14 اومده و بدیش اینه که همش BETA هست

جـــاست کروم >:D<

• لایک
امتیازات: N.M

سلام من فکر میکنم اپرا بهترینه چون:
1-سرعت خیلی خیلی بالایی داره حتی بیشتر از گوگل کروم
2-منوهای ساده و با کاربری بالا
3-user friendly بودن
4-بوک مارکها
5-speed dial که درست مانند یه اسپید دیال برا تلفنه.
6-اگه راست کلیک رو تو یه سایتی بسته باشن اپرا دورش میزنه
البته من از کروم هم خوشم میاد ولی خیلی از صفحات رو نمیتونه بیاره و مینویسه:this webpage is not avaliable
فایرفاکس هم خوبه بنظرم ولی سنگینه و مدام هنگ میکنه.درحقیقت من تمام اینها رو امتحان کردم و نظرم رو اپراست.
اینترنت اکسپلورر در یک کلام: :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-&

• لایک
امتیازات: JB
Back
بالا