کروه بهتر شاید باشه که به نظر من نیستبه نقل از Cheetah :چرا طرفدارایِ فایرفاکس انقدر زیادن؟
کروم بهتر نیست آخه؟
بهترین خوبیش اینه که اپن سورس هستشبه نقل از Cheetah :خوب فایرفاکس چه خوبیای داره مثلا؟
ببخشـــید ؟!!بعدشم به خاطر همین سرعتش بالا تر از کروم هست
خانوم چیتابه نقل از Cheetah :ولی سرعت کروم بی نظیره! گقتم و بازم میگم!
شما كه داري از سادگي اپرا حرف ميزنيبه نقل از NargeS.M :حرفِ یاشارو درباره ی سازگاری قبـول دارم .
امــا من اصلاً نمیتونم با محیطِ شلوغ فایر فاکس و با سرعت و ایناش کنار بیام اصلاً !
یعــنی بینِ سه مرورگری که استفاده میکنم کروم و اُپرا رو بیشتر میپسنــدم . بیشتر بخاطرِ همین سادگی ؛ و سبکیشون
{مشکـلِ من با فایر فاکس کاملاً غیر منطقی هست خودم میدونم کلن روبـاه میبینم قاطی میکنم نمیدونم چرا !
یه سوال برای من پیش اومدبه نقل از Diana1 :ببینین این مرورگرها رو نمیشه باهم مقایسه کرد.من خودم رو مثال میزنم.من نمیتونستم از فایرفاکس استفاده کنم چون من نت بوک دارم و برا نت بوکم سنگین بود.ولی وقتی ورژن 8 فایر فاکس اومد دانلودش کردم و دیدم دیگه سنگین نیس و عالیه برای همین تو تاپیک فایرفاکس لینکشو برای دانلود گذاشتم.قبلا که با دسکتاپ میرفتم نت از گوگل کروم استفاده میکردم ولی نتونستم تو نت بوکم بریزمش(چراش رو اگه کسی میدونه بهم بگه ویندوز نت بوکمم 7 آلتی میته )الان هم از اپرا استفاده میکنم چون فکر میکنم سرعتش خیلی بیشتر از فایرفاکسه.از IE9 هم چندبار استفاده کردم ولی :-& :-& :-& :-& :-& :-&
هر مرورگری برای یک کسی خوبه.
به نقل از یـاشــــــــار :و به مراتب چون Open Source نیست کمتر از Mozilla حداقل برای من Crash میشه! :)
بله نمیتونه که نداشته باشهبه نقل از Dr.Eniac :فکر نمیکنم به اُپن سورس بودن با نبودن ربطی داشته باشه ها !
واقعا ربطی داره ؟