N.M
لنگر انداخته
![](/forum/styles/stars/anchor-5.gif)
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- ادبیات فارسی
پاسخ : بهترین مرورگر
مــن کروم 14 مرورگر دیفالتــمه ، فایرفاکس 5 (
) و جدیدترین نسخه ی اُپرا رو هم استفاده میکنم . سافاریم تا حالا باهاش کار نکردم در سطح مالی ما نیست
![Big Grin ;D ;D](/forum/styles/yahmas/smiles/big_grin.gif)
کروم با افزونه ها و پوسته ها و برنامه هایی که روش ریختم الان کاملاً ایده آلــه واسم و حالا حالاه ا قصد ندارم دیفالتم رو تغییر بدم
(
اصلاً هم سنگین نشده با وجود اینهمه چیز !
یک چیزِ دیگه ای که هست اینه که من واسم بوکمارک منیجر خیلی مهمه ! یعنی فاجعه اصن ! #
بعد بــوکمارک منیجر کروم واقعاً عالیه ! البته برای اُپرا هم خوب بود ! آی ای که...
{فایرفاکسُ هم بیخیال ! من کاملاً تعصبی برخورد میکنم در این مورد
)
دیگه بقیه ی علت هامُ قبلن گفتم![Big Grin ;D ;D](/forum/styles/yahmas/smiles/big_grin.gif)
+بحــث درباره ی اُپرا رو ایـنجا و برای فایر فاکسُ هم اینجا ادامــه بدین ! :) برای کرومم فقط یه تاپیک داریم برای افزونه و اینا ! احساس نیاز کردین تاپیک بزنین !این تاپیک برای مقایسه ی ایناس ؛ نه بحث درباره ی اینکه چرا فایرفاکسم باز نمیشه و اینا !![Big Grin ;D ;D](/forum/styles/yahmas/smiles/big_grin.gif)
مــن کروم 14 مرورگر دیفالتــمه ، فایرفاکس 5 (
![Whistling :-" :-"](/forum/styles/yahmas/smiles/whistling.gif)
کروم با افزونه ها و پوسته ها و برنامه هایی که روش ریختم الان کاملاً ایده آلــه واسم و حالا حالاه ا قصد ندارم دیفالتم رو تغییر بدم
![Straight Face :| :|](/forum/styles/yahmas/smiles/straight_face.gif)
یک چیزِ دیگه ای که هست اینه که من واسم بوکمارک منیجر خیلی مهمه ! یعنی فاجعه اصن ! #
![Relieved :-S :-S](/forum/data/assets/smilies/sad-but-relieved-face.png)
![Face With Rolling Eyes 8-| 8-|](/forum/data/assets/smilies/mini_face-with-rolling-eyes.png)
![Straight Face :| :|](/forum/styles/yahmas/smiles/straight_face.gif)
دیگه بقیه ی علت هامُ قبلن گفتم
+بحــث درباره ی اُپرا رو ایـنجا و برای فایر فاکسُ هم اینجا ادامــه بدین ! :) برای کرومم فقط یه تاپیک داریم برای افزونه و اینا ! احساس نیاز کردین تاپیک بزنین !این تاپیک برای مقایسه ی ایناس ؛ نه بحث درباره ی اینکه چرا فایرفاکسم باز نمیشه و اینا !