برای این که می گین پایانتون دوبار آغازی نباشه ... باید بهتون متذکر شم :به نقل از MAAAN :از شما این سوال را میپرسم و شدیدا جواب میخواهم.
اگر بیافتیم در یک حلقه باید چه کار کنیم.
چه کار کنیم که از حلقه بیرون بیایم؟
چه کار کنیم که پایان مون دوباره آغازی نباشد؟
چه کار کنم که از حلقه بیام بیرون؟
به این سوال می شه دو مدل جواب فلسفی یا علمی داد. فلسفی مانند جواب قبل خودم.به نقل از هادي :چرا بايد از حلقه بيايم بيرون؟؟؟؟
حالا مثلا اگه از دنياي 3 بعدي بيرون اومديم حلقه اي ديگه وجود نداره؟؟؟ اونجا بايد چيكار كني؟ بري بُعد بعدي؟؟
در این بحث کلمه ی حلقه مطرح شده. نمی دونم این اشاره به حلقه اتفاقی بوده یا هوشمندانه اما نظریه ای هست که می گه جهان ما مثل یک حلقه ی مبیوسی شکل می مونه. که اگر هر موجودی روی این حلقه حرکت کنه تا به انتهای این جهان مبیوسی شکل برسه پس از میلیارد ها سال نوری دوباره به نقطه ی اول باز می گرده با این تفاوت که وارونه شده.به نقل از هادي :هر چيم بري بالاتر بازم داخل حلقه ابذي هستي! پاياني نداري!
اینجا نظرتون جنبه ی فلسفی داره. اینکه انسان در طول زندگی آزاده یا اسیربه نقل از هادي :كي گفته ما نبايد از پايان به آغاز برسيم؟ تا برسي به پايان بايد آغاز كني!
به نظرم هر پاياني ديگه شروعي دوباره اس! پس با اين نظر كه خارج بشيم مخالفم(يعني انسان در حلقه هاي تو در توي بي پاياني افتاده كه هيچ راهي براي خارج شدن از حلقه nام ; n به سمت بي نهايت نداره.)!
از لحاظ علمي قبول دارم اما اينجا به نظرم سوال بايد بيشتر توضيح داده بشه؟؟به نقل از S H I V A :اگر فرض بگیریم که جهانی n بعدی داشته باشیم. تمام موجودات جهان هم n بعدي خواهند بود یعنی موجودی با بعد پایین تر اصلا وجود نداره و این فرض که ما مدام از یک حلقه خارج بشیم و به بعد بالاتر بریم غلطه. اگر ما از دنیای 2 بعدی صحبت می کنیم و بعد از خودمون به عنوان موجودی با بعد بالاتر که احاطه ی کامل بر این صفحه داره یاد می کنیم صرفا برای آموزشه و اینکه بتونیم ابعاد بالاتر از خودمون رو متصور بشیم نه اینکه مثل این مثال ابعاد مدام از هم جدا باشند و با پل یا پروازی به بعد بالاتر بریم.
به نظر من انسان اسيره! حداقل در اين دنيا اسيره!به نقل از S H I V A :اینجا نظرتون جنبه ی فلسفی داره. اینکه انسان در طول زندگی آزاده یا اسیر
شما منظورتون از بی نهایت چیه؟
اسم کتابش چیه؟به نظر من بعدی بالاتر از چهارم وجود نداره-شما اگه به بعد چهارم بری به مکان و در نتیجه زمان و با العکس احاطه داری.دیگه نقصی نداری.به نقل از S H I V A :مثل خود رودی راکر نویسنده ی کتاب دنیای شگفت انگیز بعد چهارم که بعد از چهل سال تحقیق تونست به مدت 15 دقیقه بعد چهارم رو ببینه!
بله من در اين مورد نظرم روي ديدگاه فلسفيش بود اما همون طور كه گفتم از نظر علمي نظرتون درسته! اما از نظر فلسفي يه جاهايي رو اختلاف دارم! لطفا بيشتر توضيح بدين تا متوجه بشم!به نقل از S H I V A :از کل نظرتون برداشت می شه که شما دیدگاه فلسفی دارین تا علمی.
با اين منظور قبول دارم!به نقل از S H I V A :من اگر از پرواز با فکر سخن گفتم به این دلیله که برای درک ابعاد بالاتر از دیدگاه هندسی نیاز به یک ذهن باز و تفکر عمیقه. ذهنی که بتونه کش بیاد و قدرت تجسم فوق العاده ای داشته باشه. مثل خود رودی راکر نویسنده ی کتاب دنیای شگفت انگیز بعد چهارم که بعد از چهل سال تحقیق تونست به مدت 15 دقیقه بعد چهارم رو ببینه!
كتاب : دنیای شگفت انگیز بعد چهارمبه نقل از دقیق :اسم کتابش چیه؟به نظر من بعدی بالاتر از چهارم وجود نداره-شما اگه به بعد چهارم بری به مکان و در نتیجه زمان و با العکس احاطه داری.دیگه نقصی نداری.
به نقل از هادي :از نظر فلسفي يه جاهايي رو اختلاف دارم! لطفا بيشتر توضيح بدين تا متوجه بشم!با اين منظور قبول دارم!
اما بازم دارين با علم پيش ميرين اما اينجا قسمت فلسفه و منطقه! از اون لحاظ نظرتون چيه؟؟ آيا باز هم ميشه از حلقه بيايم بيرون؟؟؟