• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

راه بیرون آمدن از حلقه.

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع MAAAN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : راه بیرون آمدن از حلقه.

به نقل از دقیق :
اسم کتابش چیه؟به نظر من بعدی بالاتر از چهارم وجود نداره-شما اگه به بعد چهارم بری به مکان و در نتیجه زمان و با العکس احاطه داری.دیگه نقصی نداری.
كتاب : دنیای شگفت انگیز بعد چهارم
نویسنده : رودی راکر

نمی شه اینقدر راحت گفت فقط 4 بعد. اگر بیشتر از 4 بعد باشه با رفتن به بعد چهارم هم احاطه به زمان نخواهیم داشت.

به نقل از هادي :
از نظر فلسفي يه جاهايي رو اختلاف دارم! لطفا بيشتر توضيح بدين تا متوجه بشم!با اين منظور قبول دارم!
اما بازم دارين با علم پيش ميرين اما اينجا قسمت فلسفه و منطقه! از اون لحاظ نظرتون چيه؟؟ آيا باز هم ميشه از حلقه بيايم بيرون؟؟؟

من اصلا در این مورد نظر نمی دم چون خیلی پیچیدست و اطلاعاتم بسیار ناقص.
در طول تاریخ هم نظریه های متفاوتی در بابش داده شده.
تفکر دینی یه طوره.
تفکر اگزیستانسیالیستی یه طور.
تفکر جبر گونه هم یک طور.

و من هیچ نمی گم...

قبول دارم! اما آيا به نظر شما همه در اصل اينكه يه حلقه دائمي وجود داره يه جورايي متفق القولند!؟
من كه اينطور به نظرم ميرسه!

همیشه حلقه ای وجود داره
چرا انقدر بحثو میپیچونینش ، یه ذره به دورو اطرافمون نگاه کنیم میفهمیم
راهی هم نداریم ، یعنی با این فرض که به نظر منم درسته ما را هی واسه بیرون اومدن ازش نداریم ، مثل یه بازی که اجباریه بازی کردنش و قوانین خاص خودش و داره که بخوایم یا نخوایم هس ، همین

من الان كه دارم به اين موضوع فكر مي كنم به اين نتيجه ميرسم تنها راه خارج شدن از اين حلقه:رسيدن به خالقمونه كسي كه از روح خودش در ما دميد...
ما هي توي اين حلقه مي چرخيم...اون قدر كه بفهميم اصلا چه كسي و براي چي ما رو افريده...شايد اگه اينو بفهميم راه حلش رو بتونيم بيدا كنيم...
البته من بازم فكر مي كنم و نظرم رو بهتون اطلاع ميدم...

چند راه داره:
حلقه رو بشکون.ولی اگه بشکونی به حلقه ی دیگری میرسی که اگه اونم بشکونی به بعدی میرسی و همین طور ادامه داره...

خب اگه بیای از یه سمت دیگه به قضیه نگاه کنی میبینی که تو یه راهو میتونی دو جور متفاوت بری(فکر کنم این یکی از تفاوتهای ظریف!!! بین هندسه و فلسفه باشه...)

khob hamun rahi ke ta inja umadi ro bargard!age vaghean be kharej az halghe taalogh dari pas rahi vojud dashte baraye khoruj
ke shaiad tavasote parvardegar anjam shode
agar ham hamishe dakhele halghe budi,khob chera khoruj?shaiad be unja taalogh dari va sarneveshtet ine ^-^ soale jalebie ;)

حلقه ؟

بستگي داره

از بعضي حلقه ها نميشه بيرون اومد و از بعضيهاشون ارزششو نداره بخواي بيرون كني ...

تو تو چه حلقه اي هستي ؟

حلقه رو بشکون
حتی اگه گناه باشه
وگرنه نمیشه جز تکرار بود
و البته ترسسسسسسسسسسسس.....

دقیقا همین طوری که دوستمون گفت ما در یک مجموعه حلقه هایی تو در تو قرار گرفتیم.
اما من اطمینان دارم که بالاتر از بعد چهارم هست و این ابعاد تاn-1 ادامه پیدا می کنه .
انسان (روح) می تونه تمام این ابعاد رو طی کنه اما توانستنش نیز به دخالت چیزی داره که خودش در اون بعد باشه.

Back
بالا