پاسخ : راه بیرون آمدن از حلقه.
به نقل از S H I V A :
اگر فرض بگیریم که جهانی n بعدی داشته باشیم. تمام موجودات جهان هم n بعدي خواهند بود یعنی موجودی با بعد پایین تر اصلا وجود نداره و این فرض که ما مدام از یک حلقه خارج بشیم و به بعد بالاتر بریم غلطه. اگر ما از دنیای 2 بعدی صحبت می کنیم و بعد از خودمون به عنوان موجودی با بعد بالاتر که احاطه ی کامل بر این صفحه داره یاد می کنیم صرفا برای آموزشه و اینکه بتونیم ابعاد بالاتر از خودمون رو متصور بشیم نه اینکه مثل این مثال ابعاد مدام از هم جدا باشند و با پل یا پروازی به بعد بالاتر بریم.
از لحاظ علمي قبول دارم اما اينجا به نظرم سوال بايد بيشتر توضيح داده بشه؟؟
بايد از چه حلقه اي در بياد!؟؟
شما اشاره كرده بودين به جهان ماديات و بعد از اون با پرواز فكر از جهان مادي برون جستين!!!
اما از نظر من كليه !
شما به هر حال انساني تا در اين دنيا هستي هرچه قدرم بخواي پرواز كني نميتوني تا اون بالا بالاها بري! اينه كه ميگم بازم به يه جا محدودي و دوباره به همون نقطه آغاز ميرسي!
به نقل از S H I V A :
اینجا نظرتون جنبه ی فلسفی داره. اینکه انسان در طول زندگی آزاده یا اسیر
شما منظورتون از بی نهایت چیه؟
به نظر من انسان اسيره! حداقل در اين دنيا اسيره!
فكرشو بكنين; ما يه زماني از شكم مادر متولد شديم از يه دنياي و يه روز به همون دنيا ميريم! اين اسمش چيه؟؟!!!
ميتونم به همون شعر مولانا اشاره كنم كه:
بشنو از ني چون حكايت ميكند وز جدايي ها شكايت ميكند
كز نيستــان تا مــــرا ببريده اند از نفيرم مرد و زن ناليـده اند
اين شعر چي ميگه؟ ميگه ما از يه دنيايي اومديم و دوباره به اون باز ميگرديم! يعني در يه حلقه اي افتاديم كه با مرگ از اون رهايي ميابيم!( هر چند نظر من در مورد اون جهانم اينه كه اونجام در يه حلقه ديگه دور ميزنيم)
اميدوارم منظورمو درست رسونده باشم!!!