- نام مرکز سمپاد
- نه اینور نه اونور
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
پاسخ : اشکالات شیمیایی
سوال من چی شد؟؟؟؟؟؟
(
سوال من چی شد؟؟؟؟؟؟
(
دوستان فک نمیکنید برعکسه؟به نقل از Iman.Rage :به سوال منم یه توضیح مختصری بدین لطفا
جواب سوال شما هم همون طور که اشاره کردن این میشه:
OSF2>OSCL2>OSBr2
به نقل از Iman.Rage :البته یه خورده حرفای شما زیادی پرت بود
به نقل از AnaH!Ta :دوستان فک نمیکنید برعکسه؟
خب وقتی الکترونهای s کشیده شن به سمت f پیوندش با o ضعیفتر میشه
به نقل از AnaH!Ta :چون که الکترونهای S به سمت فلوئور کشیده میشن در نتیجه چگالی ابر الکترونی بین o و s کمتر میشه و مرتبه ی پیوند هم کمتر میشه
میتونه ب علت واکنشش با هوا و اکسید شدنش و تشکیل یک لایه کلسیم اکسید رو سطحش باشه ک واکنش پذیریشو کم میکنه !به نقل از matin320 :ببخشید.
می خواستم بدونم فرق کلسیم تازه و کهنه در برخی از آزمایشات شیمیایی به علت چیست؟
نه ، زیاد میشه ، چون اثر پوششی الکترون های درونی اونقد نیست ![nb]منبع اصول مبانی ! اگه لازمه صفحه بدم ؟[/nb]به نقل از Iman.Mage :کم میشه
طبق توضیحات معلم شیمی مون زیاد میشه (خیلی کم) ولی زیاد شدن شعاع اتمی توی یه گروه دو علت دارهبه نقل از shayesteh shakarami :بار موثر هسته در یک گروه از بالا به پایین چه تغییری می کنه
البته تا اونجا ک من یادمه تو 1 گروه هیچ اشاره ای ب تغییر بار موثر هسته نشده بود تو کتاب درسی ! ( آخرین باری ک کتاب دریو خوندم امتحانای خرداد ماه بود البته )به نقل از هیربد :کتاب درسی می گه کم می شه ولی وقتی به روش اسلیتر محاسبه می کنیم زیاد می شه
نه بابا ،یعنی در حالت کلی هیشکدوم اونطوری لازم نیس ، ب جز گروه های اصلی ، واسطه های دوره ی 4 هم بد نیس بلد باشی ، اما در اثر تمرین خود بخود یاد میگیریبه نقل از . :ببخشید میخواستم بپرسم که برای المپیاد دونستن جایگاه تمام عنصر های جدول لازمه ؟