• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های کرمان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mgh-nano
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های کرمان

به نقل از Colonel X :
اون پوستری که توی مدرسه شماست کمیکار حلــــی 2 هست (که اسفند برگزار شد و تیم اولش هم از مدرسه ما بود B-) :-")...حلی 1 هنوز پوستری منتشر نکرده...
به نقل از skyfullofstars :
اين مسابقه اسفند ماه توسط پژوهشسرا ابن سينا برگزار شد . كه فكر كنم دومين دورش بود چون پارسال هم فكر كنم برگزار شد . اون طور كه من شنيدم بايد يك روبات بسازيم كه مسافتي مشخص را طي كند و عامل حركتش هم واكنش هاي شيميايي باشه . از باتري يا هر چيز مشابهي هم نميشه استفاده كرد .
خب این که مال حلی 2 نبوده!!!اصن حلی 2 چند ساله که تاسیس شده که این دومین دوره ی برگزاری کمیکارش باشه؟! :-" ^-^

@ بچه های سه گانه: اگه لوحی چیزی میخواین بدین به همه ی اعضا گروه بدین!!!(چون دیگه بعدش دعوا میشه: دی)؛ اگر هم تندیس میدین اسماتونو روش ننویسین :-"(فقط یه پیشنهاد بود)
محیا من اینهمه گفتم جمعه جمعه تو که گوش نکردی :-<...حداقل اختتامیه رو بذارین 6 به بعد...

به نقل از sepantaminoo :
مسابقه نجوم و پل ماكاروني ساعت چند هستن؟
ساعت چهار شروع میشه تا 7:30 حدودا.برنامه هر سه رشته مسابقات طی چند روز اینده اعلام میشه

به نقل از ....! :
@ بچه های سه گانه: اگه لوحی چیزی میخواین بدین به همه ی اعضا گروه بدین!!!(چون دیگه بعدش دعوا میشه: دی)؛ اگر هم تندیس میدین اسماتونو روش ننویسین :-"(فقط یه پیشنهاد بود)
محیا من اینهمه گفتم جمعه جمعه تو که گوش نکردی :-<...حداقل اختتامیه رو بذارین 6 به بعد...
هرچی جز جوایز هست به تمام اعضا گروه اهدا میشه!لوح و اینا
اون قضیه هیئت برگزار کننده پارسال صرفا یه چیزی بوده محض تنوع!!! :-"
اختتامیه قبل از 6 شروع میشه!! ;;) :-"

به نقل از مَــــــهـ یــ ـا :
اختتامیه قبل از 6 شروع میشه!! ;;) :-"
مرسی واقعا" ;D :|

به نقل از ....! :
"کسی اینجا از حلی ناحیه 2 هست که درباره ی همایش شیمیشون توضیح بده؟؟ (:|
مهلت ارسال مقالات تا 20ام فروردین بود! 8-^شیمی آلی+تجزیه!

یه چند تا نکته برای شرکت کننده های بخش نجوم-فیزیک
کاغذ برای ساخت موشک و کلا وسایلی که مربوط به بخش عملی هستن در اختیارتون قرار داده میشه
مسابقه ساعت 4 شروع میشه که سعی کنید نیم ساعت از قبل از مسابقه اونجا باشین که هرگروه میزش مشخص بشه وسایلش تحویل داده بشه و اینا

همینا فعلا

همه ی افراد گروه باید حضور داشته باشند؟؟؟؟

شما كه نوشتين مال نجف آبادين! پس نميتونين شركت كنين!

میدونم نمی تونم شرکت کنم ولی میخواستم بدونم میشه یا نه؟

حتی بچه هایی که شرکت کردن و قبول نشدن رو راه نمیدن چه برسه شما که شرکت نکردین اصلا"! :-" :)

به نقل از fatishar :
همه ی افراد گروه باید حضور داشته باشند؟؟؟؟
نه.ولی اگه حضور داشته باشن مسلما به نفع خوده گروهه.چون مرحله دوم عملیه و مسلما کار گروهی بهتر میشه
×قابل توجه شرکت کنندگان کرمانی:به دلیل اینکه کلاس های دانشگاه عصر چهرشنبه برگزار میشن،برای عصر چهارشنبه برای ورود به دانشگاه باید گواهی اشتغال به تحصیل داشته باشین به عنوان مجوز-از طرف مدرسه خودتون یه گواهی اشتغال به تحصیل بگیرین برای ورود به دانشگاه
برای اینکه مشکلی پیش نیاد بقیه شرکت کنندگان هم (روز های 5 شنبه و جمعه)هم گواهی اشتغال به تحصیل همراه خودشون داشته باشن

چرا مدرسه ما پوستر مسابقات كميكار علامه حلي 1 را ندارد؟ راسته كه اين مسابقه 14 ارديبهشت برگزار ميشود؟ كسي اطلاعي درباره ي مسابقه كميكار اين دبيرستان داره؟ :-/
قوانين اين مسابقه يا اطلاعيه اين مسابقه ؟
شركت در اين مسابقه آزاده ؟

Back
بالا