Mina.mh
Mina.mh
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ناحیه یک
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- دانشگاه
- ولیعصر رفسنجان
- رشته دانشگاه
- فناوری اطلاعات
پاسخ : سمپادی های کرمان
دقت کردین که شما کلا اعصاب ندارین؟؟!!!
دقت کردین که هروقت عصبانی میشین یا کم میارین بحث اصلی و چینی رو میکشین وسط؟؟!!!
خوبه گفتم بنده این حرفا رو فقط شنیدم دارین میزنین منو اگه خودم گفته بودم چه میکردین؟؟
تا اونجایی که من در جریانم اصولا آدم باید به انتقادات (چه منطقی چه غیرمنطقی) دیگران احترام بذاره...
گرچه حضرتعالی معنی و مفهوم احترامو در حالت عادی نمیدونین چه برسه ازتون انتقادم بشه...
دقت کردین هرچی ما احترام به خرج میدیم شما بدتر میشین؟؟به نقل از ANioGoe :جای دیگه ای نبود رفتی مدرسه خودتون در مورد کیفیت مسابقه پارسال سوال پرسیدی ؟؟ حقیقتا چنین سوالایی رو از آدمای عاقل و بالغ میپرسن شرمنده نمیدونستم شما هم شامل این گروه میشین! حالا بفرمایید کیفیت مسابقه چطور بود؟؟!!
اصن گیریم کیفیت مسابقه پارسال پایین بود همین بچه های خودتون در کل بهترین رتبشون چی بود ؟؟؟ کاری تونستن بکنن یا نه ؟؟ رتبشون رو هم میپرسیدی خب ؟؟؟ خب وقتی میگن پارتی بازی شده به نظرتون باید رتبه میاوردن؟؟!!
در مورد پارتی بازی هم اگه مدرکی دارین بیایین ارایه بدین الکی چرت و پرت نگین جدا از موضوع مسابقه هشترودی واقعا چطور میشه اثبات کرد که بعضیا عده ای رو احمق فرض میکنن! اگه این قابل اثبات بود که ما الان اینجا نبودیم!
دیگه کم مونده یه Made in PRC در مورد کیفیت مسایقه هشترودی صحبت کنه
خداییش رو هم چیزیه خوبیه ادم داشته باشه X-( واقعا...
دقت کردین که شما کلا اعصاب ندارین؟؟!!!
دقت کردین که هروقت عصبانی میشین یا کم میارین بحث اصلی و چینی رو میکشین وسط؟؟!!!
خوبه گفتم بنده این حرفا رو فقط شنیدم دارین میزنین منو اگه خودم گفته بودم چه میکردین؟؟
تا اونجایی که من در جریانم اصولا آدم باید به انتقادات (چه منطقی چه غیرمنطقی) دیگران احترام بذاره...
گرچه حضرتعالی معنی و مفهوم احترامو در حالت عادی نمیدونین چه برسه ازتون انتقادم بشه...