• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های کرمان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mgh-nano
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های کرمان

به نقل از a.s.m.a. :
[size=14pt][/size]ببخشید که اینو میگم دوست عزیز
ولی این دوستان فرزانگان ناحیه 2 هستن اگر حرفی پشت سر کسی میزنن
کسانی که این مسابقاتو برگزار میکنن اینقدر سرشون شلوغه که نمیتونن سر کلاسای درس بیان چه برسه به اینکه پشت سر بعضی ها حرف بزنن.
:)

به نقل از امــیــر حـمــزه :
دوستان من خواهش میکنم دیگه این بحث هارو نکنید خوب نیست اینی هم که من گفتم به دلایلی زیادی بود .
نه برای هشترودی برای کلیه مسابقات و فعالیت ها وقتی تیم از شهر خودمون خوب باشه برای شهر های دیگه میگن ایول اینا از همه جهت خوبن
یا آموزش و پرورش میگه که آره اینا خودشون هم پیشرفت میکنند و...

ولی خواهش میکنم دیگه این بحث ها ادامه ندین کسی هم اگه ناراحت شده من عذر میخوام
و یه چیز دیگه خوب انتقاد هارو بعد مسابقه گفت و حلشون کرد نه اینکه قبل مسابقه دوره بعد به این خاطر ها شرکت نکرد ;)بله حرفتون صحیح ولی انتقاد جایی داره زمانی داره ، و مهم بودنی داره، وقابل ارزش بودنی .

دیگه بهتره بهم پاس ندیم امیر راس میگه تموکش کنیم بهتره کلا وجهه بدی داره اگ یکی همینجور الکی دستش بخوره رو این تاپیک بیاد اینجا از شهرای دیگه فکر خوبی نمیکنه بهتره مشکلاتمون بین خودمون حل شه ;)

به نقل از melika74 :
سلااام اوووف شماهنوز دارین بحث میکنین؟؟؟بیخیال خون خودتونوکثیف نکنین مهم اینه ماازمسابقات استقبال کردیم ;) ;)

دمتون گرم ;D

دوستان پرواز توجه کنین یکی دیگه هم به مستضعفین اضافه شده اون بالا خب آقا یه فکری کنین من فیش حقوقی بابامو بیارم شما قبول می کنین ؟

اقا به چه زبونی بگم پدر من 6 ماهه اخراج شده بخدا دیگه به نون شب محتاج شدیم اونوقت شما میگی فیش حقوقی:-\

اااااااااااااخ این مسولین هم توقع زیادی دارن نگاه به جیب خودشون میکنن.... #-o #-o

دوستان چه خبره اینجا دقیقا؟
فعلا قفل.

تاپیک باز میشه.
قرار نبود برای ابد قفل باشه که انقدر اعتراض کردین. ;D
یه سری اسپم‌ها رو پاک کردم، دیگه بقیه‌ش با مدیره. فقط اینکه بگم، امکان لایک وجود داره باور کنید!
«دمت گرم»، «فدای تو» و «عالی بود» رو میتونید با لایک منتقل کنید!

ممنون ریحانه جون که به اعتراضات ما گوش سپردی ;D

دوستان شهرستان پوستر مسابقه ی پرواز به مدرسه هاتون رسیده ایا؟؟؟

میشه درباره ی مسابقه توضیح بدی؟

×بی هویت:فینگلیشها رو از این پس حذف میکنم!
با تشکر

ریحانه توی همین صفحه تذکّر داد ها! لطفاً رعایت کنید. :د
پاکسازی شد.

مگه امکان داره به بعضی شهرستان ها پوستر نرسیده باشه ؟؟؟
حالا اشکال نداره ولی اطلاع رسانی از طریق اینترنت خوب بوده بچه ها...نگران نباشین.

[size=18pt]نخستین دوره مسابقات پرواز[/size]

صرفا جهت اطلاع: ;D
از دانش آموزان علاقه مند به شرکت در مسابقه پرواز دعوت میشود در مورخه 21 بهمن ماه ساعت 4 بعد از ظهر در پژوهش سرای خیام واقع در خیابان بهمنیار کوچه شماره 8 در کلاس آموزشی موشک آبی شرکت نمایند.
با تشکر

Back
بالا